Petice za transparentnost a zlepšení služeb KaM UK

Ondrej Beňák

/ #42 Menza 17. listopadu a Právnická

2013-05-11 09:59

Na 17. listopadu by mi ty kupované houskové knedlíky ani nevadili, kdyby je aspoň uměli ohřát tak jak se má. S omáčkama je to tragedie, ale nejvíc mě vytáčí hranolky - vždycky studené a nepoživatelné, a to i na začátku provozní doby. Špagety rozvařené, bez oleje, s omáčkou bez chuti, ale hlavně že s listem debilního salátu, a ještě k tomu za 45 korun! Výrobní cena jedné porce i s polívkou je přitom maximálně tak 20-25 Kč. Personál je nicméně dobrý, i když nesmyslně početný.
Co se týče Právnické, tak největším problémem jsou fronty a špatné uspořádání stolů, takže je u nich málo místa. Stačilo by z každé řady jeden stůl vyhodit a bylo by po problému. Fronty vyřešit tak, že výdejní místa by se dali kolmo na fronty.
Co se týče kvality a typů jídla obecně, ocenil bych, kdyby se vařilo podle ucelených receptů na normální jídla, nikoli stylem co dům dal. Třeba když byly nedávno ty dny kavkazské nebo jaké kuchyně tak jsem si nemohl stěžovat. Ale teplá šunka, kuřecí stripsy, "grilovaná" zelenina s kroketami, nemaštěné brambory skoro ke všemu, šunková, hrachová apod. rýže, gyros co gyrosem vůbec není, smažený salám ty vole!!! to je jak od Babicy. Za to by se mělo bez soudu střílet a to říkám jako právník:-) Maminčino kuře mi ale přijde jako jedno z nejlepších jídel:-)