Petice proti trvalému označování - čipování psů - zatím ne občanů

www.necipujtenas.cz

/ #198 Re: Zasedání zastupitelstvva 20.3.2013 v 9.00 hod. -

2013-03-09 21:51

#197: Dedahad - Zasedání zastupitelstvva 20.3.2013 v 9.00 hod. -

20. března 2013, Česká republika, 729 30 Ostrava, Magistrát města Ostravy, Prokešovo náměstí 8, od 09:00hod. (přesný čas projednávání závisí od stavu diskuse a hlasování - udělejte si raději volno na celý den): Prosíme všechny lidi dobré vůle, aby přišli podpořit naší snahu o zrušení ostravské vyhlášky č. 9/2012 o tzv. „povinném čipování“. Zastupitelstvo města Ostravy projedná mj. tento náš návrh na svém 23. zasedání (http://www.ostrava.cz/cs/urad/mesto-a-jeho-organy/zastupitelstvo-mesta/pozvani-na-zasedani-1 viz body jednání č. 20, 21 a č. 27) a bude jen a jen dobře, pokud zde budeme mít naše sympatizanty. Jde o zdraví, životy, svobodu, soukromí a peníze nás všech! Zasedání zastupitelstva města jsou veřejná (§ 93 odst. 2 zákona o obcích). Může se jich účastnit mj. každý občan statutárního města Ostrava. Jednací řád je k dispozici ZDE: http://www.ostrava.cz/cs/urad/mesto-a-jeho-organy/zastupitelstvo-mesta/jednaci-rad-zastupitelstva-mesta/jednaci-rad-zastupitelstva-mesta . 

Dále primátor (předsedající) udělí slovo přihlášeným občanům statutárního města Ostravy, kteří dosáhli věku 18 let, čestným občanům města, fyzickým osobám, které dosáhly věku 18 let a vlastní na území města nemovitost a fyzickým osobám, které dosáhly věku 18 let, jsou cizími státními občany a jsou ve statutárním městě Ostrava hlášeni k trvalému pobytu, stanoví-li tak mezinárodní smlouva, kterou je ČR vázána a která byla vyhlášena, aby mohli na zasedání zastupitelstva města vyjádřit k projednávané věci své stanovisko.“ /.../ „Ostatním účastníkům zasedání může být uděleno slovo podle časových možností a se souhlasem členů zastupitelstva města.“. 

Děkujeme Vám.

P.S.: Prosíme tímto o přípravu 1. min. zvuk. záznamu psího štěkotu do mobilu pro případné vyjádření protestu při jednání či rozhodnutí zastupitelů – konšelů města !