Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM

MIP

/ #2457 Re: Re: Re: Re: Re: Ministr zdravotnictví varuje - ptačí chřipka zmutovala, opět se šíří

2013-03-04 18:52

#2454: - Re: Re: Re: Re: Ministr zdravotnictví varuje - ptačí chřipka zmutovala, opět se šíří

Milá komsomolko, dovoluji si zde připomenout, že tvého tatíka-bolševíka jsi do této diskuse zatáhla ty. Ty ses jako první (i když v souvislosti s rudou babou Baborovou je to zcela irelevantní,leda že by tvůj tatík byla Baborová) pochlubila, že tatík je bolševík,na kterého jsi hrdá a já mu nesahám ani po kotníky. Je vidět,že příliš velký sortiment přirovnání (o argumentech vůbec nemluvě) nemáš- kotníky tatíka bolševíka jsou zde zase. Musí být tedy ten tvůj tatík bolševický gigant, asi něco, jako monument Pepka Stalina, co kdysi stával na Letné. Máš být na koho hrdá.Jinak už jen chci poznamenat, že bolševické vymytí mozku, kterého se na tobě tatík dopustil, se pozná jen otevřeš ústa. Třeba tvoje představy o mně. Samozřejmě,u komunistů nepřítel (=někdo s jiným názorem) je nejen zločinec, ale i ohyzdný tvor (viz velice, po komunisticku, „vtipné“ karikatury ze stranického tisku, ukazující vydřidušského kapitalistu nebo kulaka). Ty jsi na duševní a mravní úrovni neblaze proslulého prokurátora Urválka, který v procesu se spikleneckým centrem se vyjadřoval, po komunisticku, i ke vzhledu obžalovaných/předem odsouzených: zločinecké, neinteligentní tváře, odporný židovský (!) zjev... tak tohle ti tatík předal dobře (já jsem z toho vyšel celkem dobře, podle tebe jsem jen jako opice). (Škoda, že Urválek ještě nerozvedl, jak někdejší krásní mladí lidé, komsomolci, mohli po létech členství v KSČ získat tak odporné tváře.) Jak je něco takového lidsky ubohé ty nechápeš, jsi přece komsomolka, komunistka. Budeš se divit, já si tě naopak nepředstavuji vůbec. Mně je zcela jedno, jestli jsi krásná jako Rosa Luxenburgová nebo Naděžda Krupská či dokonce zda jsi Miss Komsomol 2013. Za nevěstu si tě rozhodně nevybírám. Pro představu, CO jsi zač, mi stačí číst tvé příspěvky. Mimochodem, ta pasáž tvého textu, jak pořád jen doslova žeru a k tomu chlastám „lahváč“ je další, jistě nechtěné prořeknutí, dávající nahlédnout do myšlenkového světa komunist(k)y. Toho nezajímá než plný bachor. Proto takoví, jako tvůj tatík-bolševík a ty, vydařená dcerka-komsomolka, nadáváte dnešnímu režimu: není více tzv. „jistot“. Svoboda, lidská práva neříkají takovým nic, jde jen o nacpání toho bachoru, které musí ale garantovat někdo druhý (hlavně ne vlastní píle a schopnosti). O Husákovský gulášový socialismus jde, to je celý ideál a vrchol komunismu.Tedy, zde se opět hrubě mýlíš. Pro mne, na rozdíl od nejedné „proletářské“ rodinky, volící hrdě KSČM, není a nikdy nebylo žrádlo alfou a omegou života. Proto píši proti „Baborovským“ kreaturám, proto zde připomínám, jak a v čem byla skvělá vláda komunistů, která se už nikdy nesmí opakovat (kdybych chtěl jen baštit ,tak by to bez psaní bylo rozhodně pohodlnější). I když tím psaním rozběsním nejednoho soudruha či soudružku.

Vyhrožovala jsi mi už několikrát, komsomolko, že mne už budeš ignorovat. No, ono ti moc jiného nezbyde. Kromě hrdého prohlášení, že všichni volíte komunisty a jakéhosi konstatování, kam dosahuji tvému tatíkovi-bolševíkovi už umíš jen odkaz na nějaké internetové stránky o hovně.Takže tvé vystoupení z diskuse velká škoda nebude.

A psychologické úvahy o tom, jak si se mnou nikdo nechce hrát si raději také nech. Já bych mohl po Freudovsku začít uvažovat, kde se v tvém podvědomí berou představy, že kdo se ti hnusí, vypadá jako opice ve vytahaných trenýrkách... Kde jsi to asi viděla jako malá? Krásný večer a zkus se zamyslet.

 

 




Placená propagace

Tuto petici nabídneme 3000 lidí.

Zjistit více...