Petice za svobodné používání elektronické cigarety

Spurok

/ #43 Člověk rozumný-myslící ???

2013-02-25 08:46

K článku který zde někdo vyvěsil: Vždyť se tam nepíše o tom, že je to nějak více nebo méně škodlivé, dokonce tam nahodili malou zmínku o liqidech bez nikotínu, což se o tábáku říct nedá, dále tam píšou co je vlastně obsahem liqvidu, či respektive by mělo být. Bouhužel jsou různi fiškusi co se snaží obohatit. Nikde jsem se nedočetl obsah cigarety a vzhledem k novému zákonu o samozhasínací cigaretě, je asi lepší nevědět.
Předávkování nikotínem, je možné i z cigaret či nesprávnému používání prostředků pro odvykání kouření.
Dále k těm studiim o inhalaci liqvidů, byly dělány, ale nějak se o tom mlčí, jelikož se to netýká přímo liqidu jako takového, ale jen látek s kterých je složen a nebyly dělány přímo za účelem vapingu (takže je to jistě dobý důvod je neuznat, proč ještě nesedíme na stromech? Proč p. Koperník raději své poznatky zvěřejnil až po své smrti? No prostě země je placatá.) Mimochodem Všechno co obsahuje liqid tedy a ž na nikotín obyčejný člověk do těla dostává ať inhalací, kůží nebo trávením, protože je si třeba uvědomit co že to tam vlastně je. Jsou to nosná media pro nikotín a příchutě, v potravinách takzvané E-čka, tyto media se běžně používají v potravinářství, lécích a kosmetice. Jestli že do tohoto media přímícháme léčivo místo nikotínu?
Takže prosím ty co zde píšou nejapné poznámky ať si si laskavě uvědomí co činí a blahořečí tomu, že nemusí vdechovat ten škodlivý kouř z cigaret.

Teď ještě k tomu že někomu bouchla u úst. Druhému u ucha bouchl mobil, takže riziko e-cigarety a mobilníhotelefonu je stejné, jelikož se jedná o napájecí baterii která může vybuchnout, pří nesprávném zacházení. Používá se stejného typu baterii jak u telefonů tak i u cigaret takže si z toho vyvoďte závěry sami.

Maličkost na závěr kolik požárů(výbuchů) vzniklo za používání e cigarety? A kolik za tu samou dobu co se používá vzniklo požárů za použití třabakové cigarety?
Na co má člověk hlavu? Na trvalou ondulaci a na klobouk, nebo spíše aby mu nenapršelo do krku????

 

Edit : prosím odpuste mi gramatické chyby jsem jen člověk.