Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM


Nepřihlášený uživatel

/ #2416 Re: Re: Jak je to ve skutečnosti

2013-02-24 17:08

#2405: Jen pro připomenutí - Re: Jak je to ve skutečnosti

Vážená soudružko,

chceš-li se modlit k mučednici Baborové, která získala úctu nejen celého českého národa, ale pokrokových lidí na celém světě, nabízíme Ti:

fotografie soudružky Baborové:

1)      oficiální foto

2)      soudružka Baborová v kruhu jí blízkých a milých soudruhů z STB

3)      soudružka Baborová s bustou soudruha Gottwalda na klíně, vlajka Sovětského svazu v pozadí

4)      soudružka jako rozverná svazačka se druží se sovětskou posádkou v Milovicích (toto foto zasíláme jen osobám starším 18 let !)

Fotografie jsou vhodné i k vystavení v domácím Rudém koutku revolučních tradic. Dále můžeme nabídnout publikaci „Sbírka matematických úloh Vítězslavy Baborové“. Kniha je především určena zájemcům o studium VUMLu a další formy stranického vzdělávání. Čtenář si zopakuje obtížnější partie učiva 1. třídy základní školy. Kromě početních příkladů, svou obtížností přizpůsobených úrovni vědomostí běžného člena Strany, se dozví  i mnoho z dějin KSČ a mezinárodního dělnického hnutí a o úkladech imperialismu. Sbírka obsahuje i známou úlohu o střetu imperialistické americké stíhačky s naším MIGem, ale třeba i takovouto úlohu: „Soudruh  Lenin byl starší o 32 let než soudruh Gottwald. Když soudruh Gottwald zemřel, bylo soudruhovi Milouši Jakečovi 19 let. V roce 1989 jsme slavili 41. výročí Vítězného Února. Spočti, jak dlouhé boltce uší měl náš druhý dělnický prezident, lidově zvaný Ušaté torpedo!“

Kromě toho můžeme nabídnout zábavné woodoo figurky hejtmana Zimoly, učitýlka Rosochy a študenta Šimona Hellera.

Objednávejte v našem e-shopu na http://www.obchodproblby.cz

Pro zasloužilé členy Strany, starší 80 let slevy 30%, pro nositele stranických vyznamenání, vyznamenání STB a LM slevy až 60% !

 




Placená propagace

Tuto petici nabídneme 3000 lidí.

Zjistit více...