Uzavření škol do konce školního roku
Roušky
Re:
Od toho máte své pedagogy a zpětnou vazbu. A mrkněte trochu na češtinu. V krátkém příspěvku máte hrubici.
Matka studentů na gymnáziu
Re: Do školy děti nepustit!
My to hodláme udělat také. Syna máme na osmiletém gymnáziu, dcera je vysokoškolačka. Nám je s mužem už 54 a já jsem po zápalu plic, syn také (po virovém), ten průběh nemoci by u nás mohl být fatální. Ve třídě je napěchovaných 32 žáků, učebny střídají každou hodinu, k tomu přemisťování přeplněnou MHD. Nenechme na sobě vládu udělat experiment!
Zdravím všechny rozumné a zodpovědné lidi,
Ing.Iva Bulvová
Re: Re: Do školy děti nepustit!
#80: zodpovědná matka - Re: Do školy děti nepustit!
Velmi moudré rozhodnutí.
Re: Uzavření škol
Se vším souhlasím. Sám za sebe chci říct, že jsem se po uzavření škol dále připravoval na maturitu jako by měla být normálně. Ale vzhledem k tomu, jak se situace vyvíjí (stálý nárust nakažených), nelze předem říct, zda v polovině května bude sitauce pod kontrolou a bude bezpečné znovu otevřít školy. Ale je pravěpodobné, že ne.
Upřímně si nedovedu představit, že bychom se za 3 týdny dokázali na MZ "dopřipravit" v podmínkách, jaké by pro naše bezpečí musely být stanoveny. Bojím se nejen toho, že bych se nakazil a nebyl schopen se k MZ dostavit, ale i toho, že bych vir přinesl domů a ohrozil tím své rodiče, spadající do rizikové skupiny.
Re: Re:
Vazena pani, jak to, ze nic nedozeneme? Ja si myslim, ze v tomto pripade dozeneme Italii v poctu nakazenych !!
Nejvíce mě mrzí, že spoustu lidí si myslím, že je to vyčůranost rodičů, kterým se zalíbilo pobírat ošetřovné a být doma. T O T O N E C H Á P U.
Nechť k 15.5. zruší ošetřovné, ale děti, a potažmo rodiče, prarodiče, nevystavují nehoráznému hazardu N E se zdravím, ale S E Ž I V O T Y !! A pokud to někto stále nechápe, že nejde o zvýšenou teplotu, ale o životy nás všech, nechť alespoň mlčí !
Re: Děti
Někteří rodiče už to právě s dětmi doma nevydrží, a proto chcou poslat děti co nejdříve do školy protože se o ně neumí postarat....