Stop těžbě zlata
Re: Těžba v Mokrsku NE
#128: Trinča - Těžba v Mokrsku NE
Velmi pěkně řečeno - souhlasím a podepisuji v plném rozsahu. Tomáš Tuček.
Re:
Bohužel máte pravdu - někteří jedinci se nikdy nezastaví v ničení přírody, a neje jí, za účelem pouhého sebeobohacení. Stějně jako Vy jsem jednoznačně PROTI tomuto počínání. Tomáš Tuček.
Re:
Priňte paní Vavroušková, ale mohl abyste být prosím trochu monkrétnější? Děkuji, Tomáš Tuček.
Nezávislost,čím se měří...
Nezávislost, kde se těží..
Bagrujem,tu naší nezávislou zemi bagrujem.
Proplujem,do tichého údolí poplujem,
v průhledu těžkých okovech...
Bagrujem,tu naší závislou zemi bagrujem.
Plány malujem,v azurově modrou vymalujem a zelená tomu ladí...
Smělí,jsou tak smělí,na naší zemi výběrové řízení vypsali,
neptali,jsme se neptali...
Mlčíme,v tichosti nám vlastní.
Bagrujem,tu naší českou zemi bagrujem.
Nezávislost,čím se měří...
Nezávislost,kde se těží...
Re:
V ČNB je něco přes 10 tun, zbytek byl prodán a o ně se zvýšili naše devizové rezervy. Napište hlouposti, děláte tak ze sebe hlupáka: http://www.cnb.cz/cs/faq/otazky_a_odpovedi_k_tematu_zlata.html
Turisté, skauti budete se o přírodě učit pouze teoretidky, budete jezdit otvírat na jaře kyanidové studánky....... kde se bude rekreovar
chudá Praha.....asi se bude jezdit do Kanadského
národního parku-----Češi přemýšlejte. Proč si touto moderní metodou netěží zlato doma ale v rozvijových zemích. Jsem pro zákaz jakéhokoliv drancování mé vlasti když to není nezbytně nutné.
Třeba se i jednou dočkají.......a poto by mnou oslovené skupiny se měly domluvi na pravidelném
protestu např, v cráněném území Divoké Šárky, v jihozápadních Berdech, v Kašperskjých horách atd......
Pocházím z Mostecka, kde je těžba (ač ne zlata) na dennodenním pořádku. Jednak jsem si vědom, jaké újmy způsobuje místním obyvatelům, ale především, co se globálu týče, se mi zdá opravdu iracionální povolit okrádání sebe samých a tedy Česka jakožto státu, když většina z výdělku padne na samotnou těžbu a zbytek jde do ciziny a soukromí. Zlomek, který zůstane "doma", je směšný. Je nutné myslet na příští generace a ne si sobecky cpát kapsy v rámci vlastního funkčního období - to platí především pro naší (debi)elitu.
Zisk z vytěžení ložiska budou mít pouze těžaři, pro český stát a jeho obyvatele je to pouze ztráta. Zlata se nenajíme a po těžbě 100 let tráva neroste.
Asi se jim bude muset líbit, sedět na betonové planině - dokonce i bez kopců ( konečně i ty se dají použít na štěrk do tohoto betonu), no né?
L.Ř.
Re: Pro dolnění informací názor odborníka.
#1: - Pro dolnění informací názor odborníka.
Je to dost špinavá hra.Dost na tom že nám naše zlato rozkradli za války a pak po sametové revolucinám ho pod cenou rozprodala naše vláda.Ted by na našem území těžila a dělala bordel nějaká firma z ciziny a my bychom za odměnu dostali 2,5% z celkového zisku a ještě po nich uklízet a zadarmo!Říkám DOST!!!!
| This discussion has been closed. |
! JSEM PROTI TEZBE ZLATA !
((((((((((((((((((((((((((((