S karty - zrušení
Nerušit
odpověd
Re: #3: motka1991 -
U nás v Nejdku potřebuje vozíčkář jeřáb neb helikoptéru aby se dostal k bankomatu. Bankomat ČS je umístěn u pobočky ČS ale vede k němu 15 schodů.
Re: Re: #3: motka1991 -
#131: Jára - Re: #3: motka1991 -
to je dobrý no,tak at ho vláda naučí létat,když je tak chytrá.
Re: co tu melete
co to tu melou????no asi to že třeba když nemohou chodit tak jim peníze přinese pošťačka domů?že pošta je třeba dostupnější i na menších obcích?ono je třeba taky vědět že jsou DÁVKY a DÁVKY a né každej je schopen buď fizicky nebo psychicky vůbec si ty peníze vybrat,Vy asi žádné neberete tak buďte šťastný/á aspoň to nemusíte řešit
už vidim uplně živě jestli i důchody budou chodit na ty úžasné S-karty jak u bankomatu Č.S.stojí zároveň s důchodcem nějakej ten zloděj, no aspoň to budou mít jednoduší nebudou muset vymejšlet nějaké finty aby je okradli
Re: Re:
No nemyslím si, že máte pravdu, když napadáte paní Křečkovou, třeba je na mateřské a splátky se platí ať jste v práci nebo na mateřské a i mateřská chodí na S kartu. Trušku se zamyslete, třeba je to hloupá splátka za lednici nebo televizi, paní se nechlubí, jen komentuje důvody!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Re: RE: M. 9
už jsem paní také psala a úplně s vámi souhlasím!!!!!!!!!!!!
NAŠTVANÝ
PETICE PROTI sKARTÁM
http://www.petice24.com/petice_pro_zrueni_povinneho_pouivani_skaret
Re: PETICE PROTI sKARTÁM
Nezlobte se, ale není třeba zakládat další a další petice s jedním a tím samým tématem . Pokud si z nás vláda dělá tzv . ,,dobrý den ,,myslíte si, že budou tolerovat petici, který používá ,,LEPŠÍ ,, slovník a je lépe sepsaná? Nemyslím si . Myslím, že toho divadla je dost a je fajn se vyjadřovat jako lidi jako MY a né se jen přetvařovat , používat výrazy jiné pro Vás ,,lepší slovník ,, to význam opravdu nemá .
Tady jde přece o úplně něco jiného
S pozdravem zakladatel
Re: ZRUŠIT TO CO JE MI VNUCENO!
#53: SVOBODA?NE! - ZRUŠIT TO CO JE MI VNUCENO!
Přesně tak! Že je to podfuk, na kterým se napakují určití lidé, je jedna věc. To, že musíme dělat, co nechceme, a ještě s ČS, to je vrchol všeho!!!
Petice za zruseni Skaret taky jinak
obdivuji vas za vasi inciativu zalozit petici a je videt, ze jste pro svuj zamer ziskala pomerne vysoky pocet podpisu. Zcela s vami souhlasim a jsem naprosto proti Skartam, ale snad prave pro to se obavam, ze pokud byste se nekdy chystala tuto petici opravdu pouzit nebo na ni alespon poukazat nasim zakonadrcum, nebude to dovat vetsi smysl. Vypada to, ze text, ktery na vami zalezone petici prezentujete je spis uvodem a vyjadrenim vaseho nazoru, nez-li oficialnim textem petice, ktery by mela byt dopisem treti strane, pod ktery prave se ostatni lide spolu s vami podepisuji - a snad prave proto a pro verohodnost si myslim by tvurce petice mel vystupovat pod svym celym jmenem. Vzdyt vsichni ostatni pridavaji sva jmeno pod neco, pod co se jako prvni podepisujete vy, nasla jsem na stejnem serveru petici za stejnou vec, ktere ale nic z tech oficialnich nalezitosti nechybi, kupodivu zde, kda by to bylo uzistecnejis a smysluplnejsi a hlavne snad do budoucna pouzitelnejsi je podpisu znatelne mene. Pokud vam skutecne jde o zmenu, snad by byl dobry napad se s pani, ktera vytvorila vam obdobnou petici spojit a zkusit podniknout neco spolecne. Nebo treba rozeslat email vasim signatarum aby svym podpisem podporili i tuto oficialnejsi verzi. Viz:
http://www.petice24.com/petice_pro_zrueni_povinneho_pouivani_skaret
Jinak vam moc fandim a zdravim
s-karta
Nicméně jsem proti tomuto projektu, protože to nebyla z mého pohledu snaha zefektivnit systém výplaty dávek, ale způsob jak kámošovi ze spořky pomoci namastit si kapsy.
| This discussion has been closed. |
Re: Re: Re: RE: M. 9
#115: Mony - Re: Re: RE: M. 9
Vůbec nevíte co znamená zůstat s dítětem sama