S karty - zrušení
cecilka
Re:
jak jste sama napsala, prispevek je pro dite, takze ,,chubit se,, verejne pod svym jmenem ze vy okradate vlastni dite o jeho pridavek a splacite tim svoje pujcky je trochu smesne.
podvod!jeden velký tunel!
nemá to logiku ani smysl!prostě výsměch lidu!oni ví proč takový nesmysl udělaly!kdyby radši místo karet vytvořily lidem pracovní místa!
RE: M. 9
Re:
demokracii mají pouze někteří!ne my!když už s karty,tak at si banku každý zvolí sám!vybrala bych tu svou a aspon bych neplatila poplatky!
Re: Re:
Jmenuje se to rodičovský příspěvěk o dítěti tudíž ani slovo,a ty hypotéky a pujčky určitě nemá paní kvuli sobě ale právě kvuli tomu dítěti je jedno za co to utratí pokud má dítě co jíst,chytáte lidi za slovo a to uplně zbytečně.
Re:
Našla jsem jedno písmenko OPRAVENO:-) skákala tady po mě malá :-) tak nedopatření:-) Jinak zdrobněliny Penízky ..prostě jsem to já a jen, aby to působilo hezky a vážně na lidi .Myslím, že důležitý bude počet podpisů, který bude působit mnohem vážněji než toto slovo ,,penízky ,, :-) díky za Váš podpis Beeno:-)
Naprosto souhlásím, nikdy jsem neměla problém dostat včas peníze,ale díky S kartě jsem tenhle měsíc lítala, volala, zpozdili se mi odchody trv. příkazů,prostě jen samé problémy...
A ještě malá připomínka pro ty ,kteří tu napadají jiné maminky,ta dávka je rodičovský příspěvěk : tudíž i jak mi bylo vysvětleno právníkem,jedná se o dávku pro matku nebo otce,pro děti jsou dětské přídavky, i když částka 200,- s upozorněním,využít pro potřeby dítěte mi přišla směšná vzhledem k tomu, že mi to nepokrylo náklady ani 3 dny,ale to je celkem vedlejší.Já osobně z rodičáku platím druhému synovi obědy, platby za mobil apod.Takže díky S kartě a opožděnému připsání peněz - vzhledem ke zdržení díky převodu na jejich účet a posléze na můj- mi neodešla platby, načež jsem měla zablokovaný mobil, který mi slouží i pro děti-máme zdrav.problémy a je normální,že kontaktuji lékařku i 3 xtýdně- a dále jsem musela vyřizovat v jídelně,že platba dojde později, tak ať mi syna neodhlásí ze stravovaní,načež jsem platila asi 100,- poplatky za zprávy z banky,za to že mi neodešly ty trv.příkazy.
Takže ano, dle mne je to buzerace, ať si spočítají ,kolik peněz stálo vytvoření karet, kdo platí ten účet u české spořitelny, a opět se tím dostáváme,kam mizí naše peníze...
Re: Re:
proč se tu do debaty zapojujete!já můžu platit co chci,hlavně že je o dítě postaráno a nic mu nechybí!zase nějaká moc chytrá se zapojila!paní veroniko křečková,stojím při vás!nic si z toho nedělejte,nějaký bl... se vždy najde!
Re:
jen malý detail-KB s tím nemá společného nic. Banka,která měla údajně vyhrát "výběrové řízení" je česká spořitelna. Nicméně s tím též nesouhlasím. Proč bych měla mít další účet někde,kde ani nechci,když mám svůj vlastní?Zbytečné další vyhazování peněz....
Znechucení
zrušitl
Adelle
| This discussion has been closed. |
ZRUŠIT OKAMŽITĚ ..NENECHÁME SE OKRÁDAT PAKÁŽÍ NAHOŘE . JSME LIDI A TĚMI ZŮSTANEME ......