Petice.com

Pro zachování alejí a stromů podél našich řek a potoků...

Žádost o vydání závazného stanoviska - Povodí Labe s.p.

alicevoice#1 Jan 22, 2015, 23:25

Petice

Dobrý den,

podepíšu klidně další Vaši petici, pošlete mi link. V závěru příspěvku jste až kousavý. I když Váš kraj vůbec neznám, je mi jasné, o co Vám jde. Rozjeďte to na mezinárodních petičních serverech, protože zjevně máte na věci velký zájem, a třeba probudíte v lidech v zahraničí větší sympatie než v těch, co sedí doma v Hradci u televize, a úředníci se pak budou divit, že jim chodí statisíce podpisů z různých míst po světě a něco se možná pohne. Jelikož mi tento server zakazuje slovo, které se objevuje v linku, který jsem Vám chtěla poslat, neváhejte, máte-li zájem, mi o link napsat buď na FB (jsem jediná Češka svého jména) anebo na mail, moje stránky s kontaktem vygúglíte snadno.

Se srdečným pozdravem

Alice Bauer

hudebnice

Praha

Nepřihlášený uživatel#2 Jan 23, 2015, 06:55

Podpora

Vážený pane Hamáčku,

Je dobře, že máte sílu bojovat. Pokud bychomVás  i my ostatní mohli nějak aktivně podpořit, sdělte nám, prosím, třebas prostřednictvím těchto stránek, jak.

Ta zvůle a arogance je do nebe volající. Nejhorší je, že to ovlivní životy obyvatel Hradce a okolí (nejen těch lidských) na dlouhá léta.

Martina Bolomová

Jaroslav Hamáček#3 Jan 31, 2015, 15:52

Re: Podpora

#2: - Podpora 

Hezký den paní Bolomová,

děkujeme za Vaší pomoc a podporu.

Mohu Vám sdělit to co se snažím dělat já. Vnímám své okolí a pokud vidím něco co není v souladu s mými představami o vývoji tohoto světa snažím se to jednoznačně deklarovat a to jak v mysli tak i slovy a činy :-). Vždy podle konkrétních okolností: dotaz na příslušný orgán nebo volené zástupce (magistrát, ČIŽP, AOPK, zastupitelé, ČSOP, spolky, policie, atd.).

Petice jsou v poslední době zajímavý nástroj ač bez jakékoliv vymahatelnosti.

Určitá možnost jsou média, ale většinou to musí být ze začátku nějaká šokující záležitost nebo tak :-(...

A nejúčinější je postoj ve volbách, ale to je velmi dlouhá cesta...

S pozdravem Jaroslav Hamáček

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.