Pro zachování alejí a stromů podél našich řek a potoků...

Pro zachování alejí a stromů podél našich řek a potoků... / Oznámení / Žádost o vydání závazného stanoviska - Povodí Labe s.p. / Komentáře

alicevoice

#1 Petice

2015-01-22 23:25

Dobrý den,

podepíšu klidně další Vaši petici, pošlete mi link. V závěru příspěvku jste až kousavý. I když Váš kraj vůbec neznám, je mi jasné, o co Vám jde. Rozjeďte to na mezinárodních petičních serverech, protože zjevně máte na věci velký zájem, a třeba probudíte v lidech v zahraničí větší sympatie než v těch, co sedí doma v Hradci u televize, a úředníci se pak budou divit, že jim chodí statisíce podpisů z různých míst po světě a něco se možná pohne. Jelikož mi tento server zakazuje slovo, které se objevuje v linku, který jsem Vám chtěla poslat, neváhejte, máte-li zájem, mi o link napsat buď na FB (jsem jediná Češka svého jména) anebo na mail, moje stránky s kontaktem vygúglíte snadno.

Se srdečným pozdravem

Alice Bauer

hudebnice

Praha


Nepřihlášený uživatel

#2 Podpora

2015-01-23 06:55

Vážený pane Hamáčku,

Je dobře, že máte sílu bojovat. Pokud bychomVás  i my ostatní mohli nějak aktivně podpořit, sdělte nám, prosím, třebas prostřednictvím těchto stránek, jak.

Ta zvůle a arogance je do nebe volající. Nejhorší je, že to ovlivní životy obyvatel Hradce a okolí (nejen těch lidských) na dlouhá léta.

Martina Bolomová

Jaroslav Hamáček
Autor této petice

#3 Re: Podpora

2015-01-31 15:52

#2: - Podpora 

 Hezký den paní Bolomová,

děkujeme za Vaší pomoc a podporu.

Mohu Vám sdělit to co se snažím dělat já. Vnímám své okolí a pokud vidím něco co není v souladu s mými představami o vývoji tohoto světa snažím se to jednoznačně deklarovat a to jak v mysli tak i slovy a činy :-). Vždy podle konkrétních okolností: dotaz na příslušný orgán nebo volené zástupce (magistrát, ČIŽP, AOPK, zastupitelé, ČSOP, spolky, policie, atd.).

Petice jsou v poslední době zajímavý nástroj ač bez jakékoliv vymahatelnosti.

Určitá možnost jsou média, ale většinou to musí být ze začátku nějaká šokující záležitost nebo tak :-(...

A nejúčinější je postoj ve volbách, ale to je velmi dlouhá cesta...

S pozdravem Jaroslav Hamáček