Petice proti rušení praktických škol
Re: ZRUŠIT!!!
zvláštní školy jsou již dávno zrušeny, chytráku! Teprve poté, co zruší základní školy praktické, bude české školství pekně prohnilé a zapáchající! A za to můžeme poděkovat šimáčkovi, jeho parazitické agentuře, přihlouplé šimůnkové a dalším tobě podobným!!!
Re: ZRUŠIT!!!
Krásný námět k diskuzi, je vidět na jaké mentální úrovni jsou zastánci zrušení speciálních škol. Zřejmě postrádali v mládí individuální přístup a normální komunikaci podpořenou argumentací.... Bohužel tento příspěvek je příkladem toho jak bude budoucí generace komunikovat.
Re: Re: ZRUŠIT!!!
To si říkáme národ Komenského???
P.S. Abychom mohli mít vzdělané děti a tím i kvalitní odborníky na všech úrovních (řemeslníky, inženýry, lékaře a.t.d.), tak záleží na tom, jak kvalitní žáci vyjdou ze základních škol. Vždyť i dům se staví od základů a nikoli od střechy!
Re: ne
Plně s vámi souhlasím. Místo, aby se naše školství pozvedalo, tak myslím, dost upadá.
Na tomto odkazu najdete plán našich úředníků, jak zlikvidovat praktické školy bez nutnosti je rušit.
Je to hloupost
Zdravím všechny kolegy, byl jsem na panelové diskuzi-monologu o inkluzivním vzdělávání, bylo mě z toho velmi smutno a rozhodl jsem udělat vše pro to, aby se tento problém mohl řešit. Bohužel zatím řeším jiné fatálnější potíže posuďte sami -
http://www.petice24.com/petice_za_odvolani_mgr_hrbkove_hrudkove
určitě Všichni pochopíte o co jde a má to mnoho společného s touto peticí!!!!!!!!!!!!!
Stav který náš ústav zažívá se nedá s ničím srovnat. Ani s hlubokou minulostí!!!!
Nevracejme děti do stresového prostředí
Jsem proti rušení
| This discussion has been closed. |