Odvolat ministra Daniela Hermana
Re: Re: Re: Re:30.10..... 6 000
#713: - Re: Re: Re:30.10..... 6 000
Tak to by byla vláda,v čele zlodějka NěmcováBartoška by ji vařil kafé a Dyk ju obšťast
ňoval,bežte do pytle,umělců už tu bylo dost,hráli divadlo dost dlouho,a jak to dopadlo,vše hodnotné rozkradeno,vyvezeno do zahraničí,žereme samé tfuj tajble dovážené ze zahraničí,jejich přebytky,
prostě slušnej člověk nemá k tomu slov.
Odvolat,odvolat,odvolat
Re:
Proč nenapíšeš své jméno či přijmení miluj svého bližního soudruha prolhaného HERMANA
Re:
To máme elitu národa, Babiš zloděj a patolízal USA jestli to někdo neví já to vím jsem jeho příbuzná a nemusím ho
Re: Re: Re: Re: Re:30.10..... 6 000
#751: Horal. - Re: Re: Re: Re:30.10..... 6 000
Tak zde se sešel jeden parazit vedle druhého...Tak proč sem lezeš ?
Re: Re:
Zajímá mě kdo to platí jsou to soukromé návštěvy Hermana to samé kdo platil Staromák a kdo z toho těžil . Pan Horáček a Gazdík, Herman ,Univerzita Palackého ?
Re:
No toje svatá pravda, lámové jako odznaky nosili za opasky usekané rukce nevolníků. A náš drahý láma je placen CIA a je velmi bohatý, no co k tomu říci. Je to rozvraceč naší republiky.
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re: Re: Re: Veronika
#769: Starka - Re: Re: vyborně- pŕbuzná a zajiste velice chudá a zavistiva hahaha
Re: Re: Re:
Mě zase zajímá, kdo platil výlet pánů Zemana, Klause, Ovčáčka, Mynáře a paní Mynářové na Rhodos ...
„Mluvil jste s panem velvyslancem Schapirem o panu prezidentovi, buď při vašem posledním setkání a nebo i při předchozích?“ zajímalo čtenáře Jaroslava. „Opravdu si nevzpomínám,“ reagoval Herman.:-)
Příchozí/Odchozí zpráva to je fuk. Hlavně že je tam ten text :o))))))))
Vytvořit Komu
| This discussion has been closed. |
Re: Re: Re: Re:30.10..... 6 000
#713: - Re: Re: Re:30.10..... 6 000
Tak zde se sešel jeden parazit vedle druhého...