Odvolat ministra Daniela Hermana
Re: Re:
Vystavuje na odiv svou debilitu, podobně jako většina kavárenských trollů.
Re:
No já teda nevím...játra prochlastaný, plíce prohulený maryškou, organismus zničený užíváním narkotik a mozek žádný. Ti nejsou dobří ani na náhradní díly :-D
Re:
Celý jeden podpis pod výše uvednou peticí je nezlomný důkáz :-D asi slušný matroš :-D kde to kupuješ já to chci taky :-D
Re:
Lidovci v koalici byli Sobotkova a Babišova fatální chyba. Měli tam vzít buď tehdejší Okamurův Úsvit přímé demokracie, nebo komunisty. Obě tyto partaje by byly lepší (přinejmenším z hlediska hájení národních zájmů) než úlisní sluníčkářští lidovci s krysou Hermanem ve svých řadách.
Vidím, že pravdolhářům docházejí nejen argumenty, ale i vtipy a výhrůžky. No když to tady za všecjny ti "tisíce" zemanových věrných píše jediný člověk, tak to musí být fakt náročné. Jen doufán, že se s tím trollem, co dal dohromady tento propagandistický panflet, v Teplicích nepotkám.
Když jsem sledoval Události, komentáře, jenom jsem valil oči nad hysterickým vstoupením Němcové a Gazdíka. A to jsem kdysi litoval, že Němcová odmítla se stát kandidátkou na prezidentku. Proměna slušného "skauta" po vítězství v krajských volbách v arogantního "politika" svědčí o ne/integritě osobnosti. Možná, že Čunek má pravdu, když varuje před vstupem "mladých" do vrcholných pozic. S Gazdíkem po jeho proměně si užije?
Re:
Jasně, jeden člověk tady během tří dnů napsal 2 573 podpisů z 2 324 ruzných IP adres. Ty seš dobrej magor :-))
Píšu tady o komentářích, kde jsou lidi, kteří ani nejsou schopni napsat svůj podpis. Tak kdo je tady magor :))
Re:
Jde to, klidně podepište celou rodinu, sdílí-li Vaše mínění, redakční systém to umožňuje. Nenechme darebu Hermana dále škodit, ničemností už nasekal přehršel.
čím míň IQ, tím víc Zemánek s Ovčáčkem....tím víc nedemokracie...Čína, Rusko, KSČ
Chce nás zatáhnout do války s PRC.
Re:
No ještě že se Tatra tak krásně chytla v Čechách :)
Dana Macha nebrat vážně, ten primát je zcela mimo realitu, tak jen prudí. Je to je takové lejno na botě, smrdí, obtěžuje, ale nic víc.
Naše země je mu ukradená a je mu jenom zdrojem pro vlastní cíle. Osobnostně je diskvalifikován pro jakoukoliv "službu" pro stát v jakékoliv funkci, nikdy nebuide schopen zodpovědně a poctivě pracovat pro náš stát.
Re:
Neví jak si na to přišel že tuhle petici píšše jeden člověk tak může uvažovat jen debil který si léčí mindrák zato já bych se s tebou potkat chtěl a to v praze at konečně uzřu opravdového debila né jen ty hlupáčky sluničkáře z kavarrny. Narozdíl od tebe se podepíši Chmelíček.
| This discussion has been closed. |