MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
Výsledky druhého kola prezydentskích voleb!
Miloš Zeman - 2.717.405 (54,8%)
Kárl - 2.241.171 (45,2%)
Takže se poserte havloidní čuraci!!!
Tuhle petici mohli podepsat maximálně samí havloidní duševní mrzáci!!!
Havlisti jsou kreténi!!!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#38612: Káča - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Drž hubu už ty krávo!!!!!!
Re: superdebilita se bohužel nedá léčit
superdebilita se bohužel nedá léčit
Re: Byl jsem blb!
Většího kreténa jsem snad neviděla!!! Drž hubu ty debile fašistickej!!!
Re: Byl jsem blb!
Dobrý večer, každý může v životě udělat chybu. Velmi si cením Vašeho veřejného přiznání chyby. Lidí, jako jste Vy, po Česku moc nechodí. Vítejte v Lumpenkavárně.
" V Česku začíná být tradicí mít na Hradu KLAUNA". Po Klausovi Zeman. Kdo za 3 roky ? "
Asenad, Demokrat, Arabela, Ovcacek a dalsi exoti ( pokud se nejedna pouze o jednu osobu), nam delaji vlastne velkou radost. Jen nam potvrzuji, jaky povl a lidska spodina volila hradniho Opilce. Jejich zpusob vyjadrovani a pravopis na urovni zaku pomocne skoly, je nazornou ukazkou jejich inteligence. Zdravim vsechny cleny Lumpenkavarny. Od debilu se nenechame rozhodit !
Re:
Mozna kacer Donald, jak uz tady nekdo zminil, nebo medvidek Pu, mozna i Snehurka a sedm trpasliku. Primlouvala bych se za treti moznost, nebyla by to drasticka zmena. I dnes je na Hrade spousta Trpasliku, kteri slouzi svemu neomylnemu Vudci !
Re: Zdravím Lumpenkavárnu
Souhlas, Asenad, Demokrat a spol skutečně dokazují, jaká elita Zemana volila. Superdebilita nás nerozhodí ani omylem ! Zdravím Lumpenkavárnu a všechny slušné lidičky.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#38613: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Ano,sprostý debil jste,alespoň na tom jsme se shodli.Ale to je jediné!Já jsem slibovala,že na Vás nebudu reagovat?Omyl,já jsem neslibovala,pouze jsem konstatovala.A bylo to na včerejší příspěvek,nikoli na dnešní.Vzhledem k tomu,že je zde spousta vulgárních pisalků z řad zemanovoličů,je velmi těžké poznat,zda je "nepřihlášený uživatel" stále jedna a tatáž osoba nebo ne.A jestliže chápete můj příspěvek,adresovaný Arabele,jako postěžování si nad tím,že nedokáže vystupňovat vulgarizmy,tak zřejmě nevíte,co je to ironie.V tom případě jste na tom ještě hůř,než jsem si myslela.Každopádně jsou Vaše plodné příspěvky dalším důkazem toho,jací jedinci stojí při Zemanovi.A pokud Vás zajímá,kdo jsou "antíci",tak Vám napovím,že jsou to ti,kteří jsou pravým opakem zemandrtálců. Káča
Re:
Kéž by si Zeman tuto diskuzi přečetl!Alespoň by konečně viděl,díky jakým případům se dostal na Hrad.Ale s jeho hroší kůží a arogancí v krvi,by mu to zřejmě vůbec nevadilo.Vzhledem k tomu,že je to bezcharakterní egoista,tak je mu nejspíš naprosto jedno,kdo za ním stojí.Každý normální člověk by se na jeho místě propadl hanbou,ale on je na sebe ještě hrdý! ..Už dva roky jsem bez prezidenta!!! Káča
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#38631: Arabela - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Fakt slabota!Opět se opakujete.Navíc máte špatný slovosled a chybí Vám v textu interpunkční znaménko. Káča
Re: Zeman vyjadřuje mínění většiny našeho lidu
#38619: - Zeman vyjadřuje mínění většiny našeho lidu
Dobrý den !
Musím reagovat, ale stručně a bez emocí. Je mi jen 67, takže nevzpomínám na I. ani II. světovou. Nevzpomínám ani národního obrození, Kollára a spol.
Ale vzpomínám si na to, že bylo referendum o vstupu do EU. Že ho podporovala především ČSSD se Zemanem v čele. Pokud chtěl Zeman držet Panslavismus, měl to tehdy říct a mohli jsme být dneska na stejné lodi s Ruskem a Srbskem.
Jestli někdo destabilizuje EU, je to prezident ZEMAN.
Re:
Škromach zahájil prezidentskou kampaň. Hahaha. Dobré.
MY, TA DĚLNICKÁ TŘÍDA V ARMÁDĚ... HANBA, HANBA, HANBA
Na cestě Zemana doprovázel například Petr Bernatík, výkonný ředitel firmy Imex group, jejíž munice na podzim vybuchovala v areálu skladu ve Vrběticích. Jeho účast měl podle mluvčího Hradu Jiřího Ovčáčka schválit hradní kancléř Vratislav Mynář.
|
|
Hrad tehdy jeho účast nejprve popřel, Svaz průmyslu a dopravy ji však potvrdil. Starostovéobcív okolí areálu označili Bernatíkovu účast za nehoráznou. Do Asie letěl i komunistický podplukovník, spoluzakladatel Strany práv občanů a vlivný lobbista Zdeněk Zbytek, který se „proslavil“ mimo jiné tímto videem z listopadu 1989.
TrefilRe: Re: Zeman vyjadřuje mínění většiny našeho lidu
#38642: - Re: Zeman vyjadřuje mínění většiny našeho lidu
Trefil jste hrebik na hlavicku. Pod Vas nazor se cela rodina podepisujeme a dekujeme. Eva Novotna, Frantisek Novotny, Petr Novotny, Kamila Novotna, Lenka Provaznikova a Milan Provaznik. DIKY, DIKY !!!
Re:
Pokud jsi opravdu K. Zemanová, tak mám pro tebe špatnou zprávu.
Tvého tatínka na pokoji nenecháme, dokud bude prezidentem České Republiky.
Je mi tě líto, máš zničený život (poděkuj tatínkovi). Ale je několik cest, a to je dobrá zpráva, jak z toho ven. Nahrabej majetek, vdej se (změna jména) a odstěhuj se na "západ" nebo na "východ". Celý svět je Tvůj.
Zeman byl za svedka tunelari Stanislavu Baby Grossovi, pujde taky Mynarovi?
Re: Zeman vyjadřuje mínění většiny našeho lidu
#38619: - Zeman vyjadřuje mínění většiny našeho lidu
Naučte se počítat! 2,7 milionu není většina z 10 milionů!
Re:
Možná někde v rusákově. Jestli u nás potom je to 1126547 vlastizrádců!
Re:
Další příklad nevzdělanosti a vulgárností zemanomilců.
| This discussion has been closed. |
Ja vzdycky rikal ze Danesa (Asenad) se dostane do filmu...
https://www.youtube.com/watch?v=5sJGgzy8dZo