MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#38601 Re: Byl jsem blb!

2015-02-15 18:07

#38587: Pavel - Byl jsem blb! 

 Je vidět, že ten co je na hradě, plní úkoly jemu zadané od nadřízených v Moskvě naprosto přesně a to minimálně od vzniku "prognostického ústavu"


Nepřihlášený uživatel

#38602 Re: Re: Re: Re: Re:

2015-02-15 18:13

#38577: - Re: Re: Re: Re:  

 To je bohužel smutná realita Miloše Zemana a jeho povedené rodinky. 


Nepřihlášený uživatel

#38603 Zeman se do superdebila pouze stylizuje, je ideálním hercem superdebila má superdebilní zjev.....

2015-02-15 18:15

Stejně tak se do superdebilů stilizují tzv. Zemanovi příznivci z "řad občanů". 

Kritici Zemana kritizují jeho superdebilitu. Ta skutečně existuje, ale není v tom, že říká superdebility. Zeman má suprdebility připraveny s největší pravděpodobností od FSB. Jeho superdebility korelují nejen s jeho superdebilním zjevem, ale především s ruskou profeionálně vedenou propagandou nejen v Parlamentních listech a tzv. jeho "příznivci" z "řad občanů", ať už je to Jelena nebo Arabela či Dáša. 

Profesionálové z Ruska přesně odhadují náladu ve společnosti a této náladě servírují zárměrně upravené informace ("názory" na názorových serverech) tak, aby západní demokracie vypadala jako proradná, zločinná, řízená odkusi ze zákulisí tajemnými silami. Do takového prostředí následně mohou pustit cokoliv jakýkoliv "názor". 

Podstatné je narušit hodnoty demokracie. Zpochybnit lidi, kteří jsou spjati s demokracií a vždy jeji principy hájily a dodržovali. Proto Miloš Zeman hovoři o Churchilovi jako o "jeho milovaném", aby mu následně přisoudil obdiv k nacismu. Proto mluví o "milovaném" Peroutkovi, aby následně zpochybnil jeho mravní integritu. 

Miloš Zeman je superdebil, ale nikoliv proto co říká veřejně, ale protože je jedním článkem ruské propagandy a to bohužel nutno říci nejen v ČR, ale v EU či dokonce ve Světe. Tato kampaň je skutečně superdebilní ve své ničitelské podstatě, lží a zločinnosti, ale bohužel není superdebilní v tom, jak je vedena, právě proto takové kampani Zeman vyhuvoje svým nejen superdebilním zjevem. 

Novináři by tedy neměli zkoumat a kritizovat jednotlivé superdebilní výroky, ale superdebilní jednání v celé jeho šíři a ukázat komplexnost superdebility Hradu, která sahá od Zemanovců, přes Mynáře, Nejedlého, Kmnoníčka, jeho tzv. "podporovatele z řad občanů" až do Ruska ke KGBákovi Remkovi...

Demokrat

#38604 Už nechci být komunistou, já Demokrat, Asenad, Matka Tereza, Dáša...... my všichni v jedné osobě....

2015-02-15 18:17

***VČERA JSEM SE TAK DĚSNĚ OŽRAL S MARTOU, TEDY SOUDRUŽKOU MARTOU SEMELOVOU A VŮBEC NEVÍM CO SEM S NÍ PAK VYVÁDĚL, TAK UŽ NECHCI BÝT KOMUNISTOU, NECHCI, ABY MNE TLOUKLA, UŽ NECHCÍ BÝT OPLZLÝ A UŽ NECHCI, ABY MNE POŘÁD BOLELA HLAVA Z TOHO DĚSIVÉHO OPÍJENÍ. UŽ NECHCI BÝT DIKTATUROU PROLETARIÁTU.  SOUDRUZI, TEDY VLASTNĚ OBČANÉ KONČÍM S KOMUNISTICKOU MLÁDEŽÍ, KONČÍM S KOMUNISTY A KONČÍM S MARTOU SEMELOVOU. ČEST*** TEDY ČEST JAKO ČEST, ČLOVĚK MÁ PROSTĚ NĚJAKOU ČEST A TU SI MUSÍ CHRANIT.  Dobrý den očané, dobrý den sousedé, dobrý den všichni slušní lidé.  

Přesto jsme všíchni zodpovědni za své jednání.

Ani Fidel z toho není vyňat.

Ani Che, ani jeho šoféři, ani jeho rezidence.

Ani všichni ti Kubánci, kteří si nadělali do kalhot, než byli popraveni. 

Ani těch čtrnát tisíc dětí, které uletěly svým rodičům. 

Ani láska a zoufalství, jež toho byly příčinou. 


Nepřihlášený uživatel

#38605

2015-02-15 19:56

Trochu se bojím syna v Norsku vychovávat, říká otec

Stát kde rodiče nemají de facto zádná práva na své děti. Kde děti jsou majetkem státu je stát Nacistický !!!!


Nepřihlášený uživatel

#38606

2015-02-15 20:01

Zeman je to stejné co Klaus, jen trošku ohroublý, rétorikou zabírající si "levicové" spektrum voličů. To měli takto s Vaškem jasně rozděleno. Schwarzenberg, to je ale jiné eso. Nacista, havlista, zastánce němců kteří se nikdy nevzdali nároků na naši zem a přivrženec katolického tmářství. Chtě nechtě volil jsem tu svini Zemana.


Nepřihlášený uživatel

#38607 Re: Zeman se do superdebila pouze stylizuje, je ideálním hercem superdebila má superdebilní zjev....

2015-02-15 20:04

Asenad

#38608 Re: Už nechci být komunistou, já Demokrat, Asenad, Matka Tereza, Dáša...... my všichni v jedné osobě

2015-02-15 20:12


Nepřihlášený uživatel

#38610 Re: Zeman se do superdebila pouze stylizuje, je ideálním hercem superdebila má superdebilní zjev....

2015-02-15 20:38

#38603: - Zeman se do superdebila pouze stylizuje, je ideálním hercem superdebila má superdebilní zjev..... 

 Jo,jo, zeman plní úkoly zadané ještě tím zmetkem andropovem. Dělá to pod heslem: Demokracie nikdy nesmí zvítězit v našich koloniích které jsme si zabrali v roce 1945!

Asenad

#38611 Re: Re: Už nechci být komunistou, já Demokrat, Asenad, Matka Tereza, Dáša...... my všichni v jedné o

2015-02-15 20:40

Káča

#38612 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-02-15 20:46

#38596: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

A to je Vaše skutečná tvář nebo si na debila jenom hrajete? Káča


Nepřihlášený uživatel

#38613 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-02-15 21:05

#38612: Káča - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 No vidíte, jsem blbeček, kterému jste slíbila, že na něho nebudete reagovat, protože jsem sprostej debil. A vono vám to nedá. Musíte se do mně trefit a alespoň symbolicky můj krk nadlézt do vaší jakože intelektuální stratosféry. Co je to vlastně ten váš Antík? My jsme takový výraz používali jako děti pro někoho kdo je antitalent. U vás to asi značí něco hlubšího nejspíš, asi jako: "Myslím striktně v pravo, ruce se mi točí ale zostra vlevo."

Patrik

#38614

2015-02-15 21:06

Ej gádžové! Nechte prezydenta napokoji, vihrál v demokratyckých volbách!!

Demokrat

#38615

2015-02-15 21:10

SOUHLASÍM S NÁZORY PREZIDENTA MILOŠE  ZEMANA. BYLA TO DOBRÁ VOLBA !

Demokrat

#38616

2015-02-15 21:11

*** MYSLÍM SI, ŽE JEŠTĚ DNES ARCHY TÉHLE TRAPNÉ PETICE, PLNÉ FALEŠNÝCH JMEN SLOUŽÍ NA HRADĚ JAKO TOALETNÍ PAPÍR... ***

Asenad

#38617

2015-02-15 21:14

PODPORUJI PANA ZEMANA VE FUNKCI PREZIDENTA ČR!

Demokrat

#38618

2015-02-15 21:17

*** UŽ SE TĚŠÍM, JAK V DALŠÍCH VOLBÁCH BUDE ZVOLEN MILOŠ ZEMAN ZA PREZIDENTA. A TY KUNDY FAŠISTICKÝ SI HODÍ PROVAZ, NEBO PŮJDOU DO TÉ JEJICH POSRANÉ A KRETÉNSKÉ AMERIKY!!! ***


Nepřihlášený uživatel

#38619 Zeman vyjadřuje mínění většiny našeho lidu

2015-02-15 21:18

Podíváme-li se do minulosti, již na samém počátku národního obrození naši předkové se cítili být nejen Čechy, ale i Slovany. V  těžkých dobách germanizační nadvlády Habsburků hledali oporu u slovanského Ruska. Na druhé straně podporovali úsilí Srbů, Chorvatů i dalších slovanských národů o rozvoj a sebeurčovací právo. Slovanské národy vždy cítily sounáležitost, jazykově si byly blízké. Disharmonicky však působila různá v průběhu dějin vzniklá nedorozumění i konflikty.

 

Jen si vzpomeňme na první světovou válku. Některé české jednotky hnaly do útoku proti Srbům. Jejich důstojníci, převážně němečtí, se nestačili divit, vojáci nestříleli, ale hnali se jako diví, aby se mohli prvním srbským vojákům vzdát. Ne jeden z nich pak jako dobrovolník vstoupil do srbské armády, aby bojoval proti Rakousko-Uhersku. Když některý takový voják upadl do rakouského zajetí, byl postaven před popravčí četu nebo pověšen, jako zrádce. Ale oni zrádci nebyli. Byli Čechy a zažili na vlastní kůži germanizační útlak. Náš národ měl právo na sebeurčení.

 

Na ruské frontě to bylo obdobné. Tam při první příležitosti přecházely celé české jednotky, i s některými důstojníky, aby se nejen vzdali, ale aby vstoupili do československých legií. Již při transportu na frontu se dalo tušit, že Češi nejsou oporami Rakousko-Uherska. Z vojenských vlaků byla slyšet i zpívaná slova: „Červený šátečku kolem se toč, kolem se toč! Jedeme na Rusa nevíme proč, nevíme proč!“

 

Jeden z důvodů, proč nevznikly v protektorátu vojenské jednotky, které by bojovaly po boku Němců, byla obava, že jakmile by mohly, přešly by na stranu Rusů. Ostatně tak se zachovali i Slováci poslaní na ruskou frontu. Vzdávali se nejen pravidelným ruským jednotkám, ale navazovali kontakty i s partyzány, podporovali je a vstupovali do jejich řad.

 

Slovanské cítění Čechů a Slováků bylo velmi silné. Po osvobození Československa dále vzrostlo. Kamenem úrazu se stal 21. srpen 1968. Ještě dodnes jsme jej nezapomněli. Přesto však pocity slovanské vzájemnost v našem národě převládají. Kdyby tomu bylo jinak, vzali by lidé při volbě prezidenta republiky alternativu představovanou K. Schwarzenbergem, který je zosobněním germánského a sudetomilského směru se silným protiruským podtextem. A samozřejmě i pochopením pro americké imperiální zájmy. A všichni víme, že s touto orientací se čeští voliči většinou neztotožnili.

 

Přes dosud citlivé vzpomínky na 21. srpen 1968, sám jsem s rodinou za několik dní poté odjel do Rakouska a žil po určitou dobu ve Vídni, smýšlíme česky i slovansky. Tato skutečnost je překážkou pro rusofobní politiku, která má z nás učinit nepřátele Ruska. A tak každý, kdo odmítá se podřídit nám vnuceným zahraničně politickým směrům, musí poznat na vlastní kůži, že se to nevyplácí. Musí dostat co proto, aby se zařadil. Ale hle, prezident Zeman chce uchovat naše vztahy k Rusku, pokud možná jen málo změněné. Novináři jej obviňují, že svými poměrně přátelskými vztahy k Rusku destabilizuje ČR v zájmu ruských interesů.

 

A to není pravda! ČR destabilizují ti, jejichž zahraničně-politickou orientaci shledali voliči lehkou, kdežto M. Zemanovi dali svůj hlas. Prezident v zásadě drží vůči Rusku svou linii, jíž voliči většinově podpořili. Na tom nic nezmění ani mobilizace protizemanovských sil, pravděpodobně organizovaných i Američany. Pár tisíc křiklounů nemůže měnit volební výsledky. Útoky proti Zemanovi však nejsou minulostí. Podlehne jim, a pokud ano, do jaké míry? Toť otázka! Myslím si, že Zeman je příliš svůj a zároveň náš, než aby otočil kormidlem, jak impérium požaduje.

 

V této konfliktní situaci mějme na paměti, že není naším posláním jen pasivně stát za Zemanem. Současně se s prezidentem musíme snažit, aby dialog mezi oběma stranami probíhal. Nedopusťme, aby příkopy mezi námi rostly, jednejme s maximálně dobrou vůlí, trpělivě a snažme se o dosažení oboustranně přijatelných kompromisů. Majdanské metody do republiky nepatří. Nesmí být prolita žádná krev! Cestou Ukrajiny nepůjdeme! Je krvavá, nedemokratická, imperiální a silně nahnědlá. Je nám cizí stejně tak, jako ti, kteří ji tak či onak podporují, včetně pana K. Schwarzenbega.
Asenad

#38620

2015-02-15 21:19

Ve spolupráci s Arabelou, Demokratem a dalšími přáteli sem do 11  budeme psát!!! Těšte se vy kundy hajzlovský!

Tomio Okamura

#38621

2015-02-15 21:24

PŘESTAŇTE ŘEŠIT UŽ TOHO PREZYDENTA!!! VŠICHNI NÁSTUP DO ZBROJE ZAČÍNÁ VÁLKA PROTI ISLÁMU!!! MUSÍME JE KONEČNĚ VIHNAT NEŽ VIŽENOU ONI NÁS!!! KONEC VŠEM KEBABŮM!!! KONEC VEŠKERÉMU ZBOŽÍ, KTERÉ NÁM VOZÝ S ASIE A AFRYKY!!! KONEC VŠEM DOVOLENÝM V ISLÁMSKÝCH ZEMÍCH - TEDY V TURECKU, V EGYPTĚ, V TUNISKU, V MAROKU A PODOBNĚ!!! NEJDŘÍVE JE ZNÍČÍME EKONOMICKY A PAK JE DORAZÝME!!!


Nepřihlášený uživatel

#38622

2015-02-15 21:27

Anketa

Vladimir Putin je...

hlasovalo: 1126547 lidí
Asenad

#38623

2015-02-15 21:28

"Kalousek, Schwarzenberg a Nečas přivedli zemi do nepokojů, do nenávisti, do problémů. Jsme jedinou silou, která může změnit, co vlády pravice napáchaly." Zdeněk Škromach

Kateřina Z.

#38624

2015-02-15 21:31

Jděte už konečně do prdele!!! Nechte mého tátu na pokoji odporní lumpenkavárníci!