Za připojení ČR k Euroasijské unii a vystoupení z EU

Tento příspěvek byl odstraněn autorem petice (Zobrazit podrobnosti)

2014-07-18 19:02

MichalCZ30

#52 Re: Vy vlastizrádci!

2015-10-18 20:08

#3: - Vy vlastizrádci! 

Proč vlastizrádci? V EU budeme navždy otroky Rothshildů. Ti přímo z Británie velí USA a USA diktuje Bruselu. NATO je zločinecká organizace. Po vystoupení ČR z EU a NATO nemáme šanci. Ekonomicky zdevastovaná republika bez obranyschopné armády. Vstup do Euroasijské unie je jediný možný a správný postup. Samozřejmě by naprostá nezávislost byla nejlepší, ale nejsme na tom, jako Švýcarsko. Takže máme na výběr buď EU, nebo Euroasijskou unii. Rusko je pro mě přijatelnější velmoc, než USA. Také by to nakonec mohla být Čína a učme se všichni jejich písmu. Nepoznáte ani, kde je záchod.

MichalCZ

2015-10-18 20:14

Rusko bylo vždy především slovanské s tolerancí k ostatním kulturám. Pořádek si ale umí, narozdíl od USA, zařídit na své teritorii. Proto odstoupení z EU, NATO a stát se tak nezávislým státem na USA a Rothshildské dynastii je pro mě priorita. A protože jako samostatný stát vystupovat nemůžeme (jsme rozkradená země bez obranyschopné funkční armády), vstup do Euroasijské unie je pro nás jedinečnou příležitostí. Jinak nás sezobne třeba Čína a učme se potom jejich písmo a řeč. Osobně vstup do Euroasijské unie podporuji a tím dělám pro budoucnost našich potomků to nejlepší, co je momentálně dostupné.

Nepřihlášený uživatel

2015-10-19 05:20

Pokud nevystoupíme z tohoto spolku,kterému se říká Unie,pak je to stejné,jako bychom si podepsali rozsudek smrti.

Nepřihlášený uživatel

2016-03-30 05:21

slovan ke slovani

Nepřihlášený uživatel

2016-03-30 23:58

Podepsal jsem. Vy knedlovepři patříte do zemljanky.