Petice.com

Pro zachování alejí a stromů podél našich řek a potoků...

Aktuální informace Povodí Labe s.p.

Nepřihlášený uživatel#1 Jan 21, 2014, 12:33
Pokud si vykácíte stromy okolo vodního toku, voda vám sebere břehy.
Marek Strom#2 Jan 22, 2014, 09:11

Celý tento proces je netransparentní

Celý proces je naprosto nejasný a je potřeba vyjmenovat zainteresované strany z Povodí Labe, které budou na tomto rozhodnutí pracovat. Logicky tyto stromy tam rostly od 1920...a v minulých povodních ničemu neuškodily. Chceme vidět příklady tohoto "nebezpečí." Nejdůležitější je ale zjsitit, kdo by z vykacení měl potenciálně prospěch.... Komu se dřeviny prodají-za jakou cenu. Ovlivní to výhled z nějakých domů v blízkosti atd atd. Bohužel HK je slavné nejhorší korupcí na magistrátu a dalších úřadech. Toto je budoucí korupční skandál. Jmenujme ale lidi, kteří se pod to podepíšou. Tím se jim pozice ztíží.
Nepřihlášený uživatel#3 Jan 22, 2014, 09:59
Prosím nekácejte stromy !
Nepřihlášený uživatel#4 Jan 22, 2014, 10:16
Nechci tedy kritiku ale je tedy otázkou která vyplývá z obrázků v odkaze jestli chceme betonové řeky koridované různými hrázemi, já tedy rozhodně ne řeka je přírodní tepna která proudí spolu s živočichy kteří jsou tímto omezováni.
Nepřihlášený uživatel#5 Jan 22, 2014, 11:13
Souhlasím s komentářem pana Marka a pokud je potřeba některé stromy pokácet z důvodu jejich zdravotní nezpůsobilosti, tak je nahradit novou výsadbou, ale rozhodně je potřeba zabránit plošnému kácení.
Nepřihlášený uživatel#6 Jan 22, 2014, 12:31

Dobrý den,

bohužel jsem nepochopila co je tedy výsledkem. Napíšu jim o krátké vyjádření jaký je  plán do budoucna. Zda budou kácet nebo ne. Pokud kácet chtějí, proč tomu tak je a kdo to rozhodl, kdo nese zodpovědnost.

Myslím, že když jim napíše více lidí, bude to k dobru věci.

S úctou,

Jana Cenefelsová

Nepřihlášený uživatel#7 Jan 22, 2014, 12:33

Re: Celý tento proces je netransparentní

#2: Marek Strom - Celý tento proces je netransparentní

Dobrý den, chystám se jim napsat dopis. Napište též, to co jste zde zmínil. Děkujeme!

Nepřihlášený uživatel#8 Jan 22, 2014, 14:16
Přesně jak jsem předpokládal...vždyť to je od začátku jasnější než slunce. Kácet se prostě bude a hotovo. Někomu se třeba vybaví rozhodování z dob nedávno minulých, ale já se domnívám, že je to ještě mnohem horší...tou absolutní arogancí...Až se chce brečet či rezignovat...
Nepřihlášený uživatel#9 Jul 13, 2019, 13:40

Re: m

#8: -  

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.