Pro zachování alejí a stromů podél našich řek a potoků...

Pro zachování alejí a stromů podél našich řek a potoků... / Oznámení / Průběžná informace / Komentáře


Nepřihlášený uživatel

#1

2013-10-12 15:41

Dobrý den, mám poznámku jen k tomu novému "Parku Malšovice". Pokud nové prodejní plochy nejsou potřeba a oni je přesto vybudují jen za vidinou svého super skvělého zisku, pak není důvod tam začít chodit nakupovat. Oni mají peníze na vybudování nového centra. My máme vlastní peníze a my si máme volit, kam budeme chodit nakupovat a co si za ně koupíme. Dokud lidi budou pod tlakem neustálého nakupování zbytečných věcí, pak se není čemu divit, že si někdo může dovolit vybudovat nové prostory k nakupování. Vymaňte se z nakupovacího stereotypu, stejně spoustu věcí ve skutečnosti nepotřebujete!
Jaroslav Hamáček
Autor této petice

#2 Re:

2013-10-13 09:06

#1: -

Děkujeme za Vaši pomoc a podporu. Podle mého jste to vystihl úplně přesně. Peníze nebo čísla na našich bankovních účtech jsou pouze zjednodušeným vyjádřením množství naší životní energie, kterou se chceme podílet na současném systému. Pouze my rozhodujeme jakou součást systému podpoříme a do koho investujeme svojí životní energii.


Nepřihlášený uživatel

#3

2013-11-03 20:12

Díky, velmi jste mě potěšili, zásadně nesouhlasím s dalším obchodním centrem a dalším fotbal.stadionem a obzvlášt v této lokalitě. Pojdme tomuto zabránit!