Pro zachování alejí a stromů podél našich řek a potoků...
Tisková zpráva PLa z 2.10.2013
Můj názor je ten, že se vedení Povodí Labe zaleklo a narychlo spíchlo přes svojí tiskovou mluvčí tuto zprávu, pokud koukám dobře, včera zpráva o plánovaném kácení byla na oficiálních stránkách města HK, že by jednostranná spolupráce?....Takže....Žádal bych od Povodí velice důrazně vysvětlení a dále podrobnou zprávu z tohoto mapování, kdo ho prováděl, jakou metodikou, zda byl přítomen někdo z odboru životního prostředí magistrátu atd......!!!Tomáš Novák
Re:
Nevím, kde jste zprávu viděl na stránkách MM HK, ale odbor životního prostředí nám poskytoval okamžitě potřebné informace velmi vstřícně a od začátku deklaroval svůj jasný zamítavý postoj k plánovanému rozsahu a formě zásahu. Pokud pošlete email mohu Vám přeposlat dopis, kterým MM HK vyzývá PLa k postupu dle zákona...
Jinak podle zákona o právu na informace nebo jak se to jmenuje můžete PLa požádat. Také by mne to zajímalo, ale nemám na to nyní časovou kapacitu.
Držím palce :-)
Re: Re:
Nerozumíme si, Jednostrannou spoluprácí myslím, že Povodí tvrdí, že spolupracuje s odborem životního prostředí ale, odbor o tom nic neví.....Jen je zajímavé vyjádření tiskové mluvčí Povodí....Děkuji Vám, že jste tuhle petici založil.....Tomáš Novák
děkuji Vám za zprávu. Kdybyste zjistil, že plánují stromy pokácet, dejte mi, nám prosím vědět. Pracuji v oboru PR - pokusila bych se pomoci. Děkuji.
S úctou a přáním ať naše stromy zůstanou tam kde jsou,
Jana Cenefelsová
Re:
Hezký den paní Cenefelsová,
určitě Vás budu informovat, ale prosím o zaslání kontaktu na moji adresu [email protected]. Já Vámi zadané emaily do petice nevidím. Přeposílání oznámení generuje petiční server.
S pozdravem a poděkováním za Vaší pomoc Jaroslav Hamáček
Re:
Možná jsem to špatně vysvětlit, ale ještě předevčírem platilo zcela jiné stanovisko PLa. Ke změně došlo včera a tento zájem veřejnosti o danou záležitost byl podle mého názoru podstatný. Pokud mi zašlete na [email protected] kontakt mohu Vám poslat dokumenty na základě kterých jsme požádali o pomoc lidi, kterým záleží na jejich okolí. Svým povrchním úsudkem si ubližujete a v sobě degradujete snahu těch tisíců lidí.
Hezký den
Zpráva je to sice pozitivní, ale byla bych obezřetná. Jakmile se situace utiší, může se vše vyvinout zcela jinak.
Stromy se mají kácet i v ul. Střelecká. KMS je toho názoru, že u stromů, které nejsou dožité, by stačilo provést odborný prořez, kácení je až to poslední.
I. Bezdíčková
Re:
Hezký den,
děkujeme za Vaši pomoc a zájem. Ohledně Střelecké se obrátťe na Ing. Adama Zárubu zastupitele města HK ([email protected]) má o těchto záležitostech velký přehled. Z mých zkušeností bude dobré zajít i na odbor životního prostředí MM HK rádi Vám poskytnout informace a jsou orgánem, který tyto zásahy povoluje.
S pozdravem
Petr Soukeník
Velice si vážím všech co podpořili a podpoří tuto petici. Děkuji.
Vyjádření OŽP MMHK:
Držím Vám palce. Děkuji za informaci. Tento problém se objevil ve zprávách, takže si asi nebudou moci dělat, co chtějí.Já vím, že to nevzdáte. ([email protected])
Ing. Jaroslava Švajcrová, Praha