Petice.com

Pro zachování alejí a stromů podél našich řek a potoků...

Chystá se největší devastace zeleně v Hradci Králové za poslední desetiletí – zabraňme jí společně (1.10.)

Nepřihlášený uživatel#1 Oct 02, 2013, 14:28
Dobrý den pane Hamáčku,

velmi Vám děkuji, že jste nás informoval o této záležitosti! Tomuto kácení se musí zabránit! Kromě petice navrhuji, aby lidé začali psát na dané místo (podnik Povodí labe a další) dopisy. Čím víc dopisů dostanou, snad nad tím začnou více přemýšlet. Držím nám a hlavně těm nádherným stromům palce. Chce se mi brečet když se všude stále tak kácí.

Ještě jednou Vám děkuji a věřím, že vše dobře dopadne!

S úctou,

Jana Cenefelsová
Jaroslav Hamáček#2 Oct 03, 2013, 07:14

Re:

#1: -

Hezký den,

děkujeme za pomoc. Vaší reakci jsem našel až nyní a budu rád pokud co nejvíce lidí projeví aktivitu. Z posledních událostí je vidět, že státní podnik se chová jako Trautenberk v Krakonošově a zcela nejsou připraveni zodpovídat se ze svých činů.

Nepřihlášený uživatel#3 Oct 03, 2013, 22:47
Dobrý večer, soulasil jsem s peticí z důvodu, stejného názoru ne vyslovení vašich názorů v Petici "Chystá se největší devastace zeleně v Hradci Králové za poslední desetiletí – zabraňme jí společně " . Prosím o ukončení petice. Nebo vyjmutí mojí osoby z této petice, pokud bude dále přetrvávat. Dle informací co jste získal je vše v pořádku a zeleň bude obnovena dle projektu.

děkuji

FD
Jaroslav Hamáček#4 Oct 04, 2013, 20:30

Re:

#3: -

Hezký den,

pokud si to přejete z petice Vás samozřejmě vyjmu, ale potřebuji znát cele Vaše jméno a přibližně datum a čas kdy jste jí podepisoval. Druhá možnost je, že se najdete sám a odkliknete "Navrhnout vyřazení z petice" u Vašeho jména to mi příjde jako autorovi a já Vás vyřadím.

Úplně sice nerozumím Vaším důvodům co se změnilo od Vašeho podpisu, ale je to jenom Vaše věc. Celý vývoj událostí je popsán v záložce "Oznámení" i s důvody proč jsem petici neukončil. Petice je vyjádřením názoru, že nesouhlasíme s tím aby se v celé republice vykácely preventivně všechny stromy na návodních stranách hrází jako preventivní protipovodňová opatření bez ohledu na jejich stav. Aleje podél Orlice v Hradci Králové byly předhozenou návnadou? a třeba stromy na hrázích Chrudimky v Pardubicích...Jsme velmi rádi, že podnik Povodí Labe prezentuje tuto činnost od 2.10.2013 jako mapování zeleně (viděl jste někdy strom označený oranžovou tečkou, že by přežil? já tedy ne a doufám, že ty naše u Orlice budou první, které uvidím...mám je fakt rád), ale jak my tak orgány ochrany Přírody jsou neprůhledným postupem a změnami prohlášení podniku Povodí Labe znejistěni. Pokud se chcete dobrat blíže k vyšší Pravdě kontaktujte magistrát města Hradec Králové odbor životního prostředí a tam Vám svoji pravdu určitě ochotně vysvětlí.

S pozdravem

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.