Petice proti snížení počtu družstev v ligových soutěžích kuželek

krákora

#51 Re: Re: Re: Re: Re: Statistika

2013-08-03 05:32

#48: Karel - Re: Re: Re: Re: Statistika

-  podmínky bych dala stejné všem, nerozlišovala bych hráče na 100,120, 200, je to selekce, která nemá co ve hře a srovnávání hráčů podle výkonu co dělat - min. pět startů pro zařazení do žebříčku a nerozlišovat registrované a neregistrované - znamená to další natažení dobrých hráčů, když by se jim chtělo, do hry a možnost (5 startů z devíti turnajů - zaručení dlouhodobosti startu v dlouhodobé soutěži vyhlášené ČKA) startovat 100 a 200HS hráčům případně na MS  - čásově turnajová zátěž je proti družstevní minimální (to jako návrh do budoucna) - z tohoto titulu zavést institut dočasné registrace ze peníze - je mnoho těch, kteří nechtějí být registrování z důvodu buzerace od letitých oddílových funkconářů (povinné zařazení do družstva, brigády o jičem a pod.) a raděj si účast na soutěži (tréninky, startovné, ..., dočasnou registraci) - ve kvalitní soutěži - zaplatí

- turnaje jako druhá varianta kvalifikace na MČR - nejlepší ze žebříčku přímo na MČR - postupová místa z oblastí kontra turnaje - třebas 3 ku 1 ...

- souhlasím s návrhem PV na zavedení oblastních kol pro průběh postupových kvalifikací v zavedeném systému MČR - důvod: zvýšení limitů pro postup z krajských kol ... do oblastních kol (3-4) by postoupilo z krajů, kde je koncentrace hráčů s vyšší výkonností více hráčů - na oblastech, až se pobijí - každému z nich se zvýší pravděpodobnost postupu na finále MČR -2 až 3 krát - to by mohlo stačit

- nenutila bych hráče k účasti na turnajích z důvodu, že by jim byl zrušen způsob kvalifikací tak, jak byl a jak roky funguje

- postupy ze starého systému plus z turnajového systému - každý si může vybrat a přizpůsobit svoje hraní různým systémům, svým časovým možnostem, svým finančním možnostem, ...

Nepřihlášený uživatel

#52 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Statistika

2013-08-03 11:25

#51: krákora - Re: Re: Re: Re: Re: Statistika

na brigady asi moc nejsi co .... :-DDD

Nepřihlášený uživatel

#53 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Statistika

2013-08-03 11:30

#51: krákora - Re: Re: Re: Re: Re: Statistika

Pár takovejch co by chtěli jen hrát taky znám ale zapomínáš že bez těch "blbců" co dělají místo těch co říkají zě brigády jsou o ničem to proste nikdy nepujde :-)

krákora

#54 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Statistika

2013-08-03 14:50

#53: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Statistika

běžte mi do háje ANONYMOVÉ s funkcionáři, kteří dokáží sankcionovat šestnáctiletého kluka v srpnu, v době dovolené rodiny, za nedostavení se na kuželnu - vyřazením z kádru pro hraní v 1.KLD ... a takový "boží" oddílový prst mu posléze i znemožnil start za jiný oddíl, když se rozhodovalo o nominaci na MS - takové "blbce" a s takovými sankcemi za nedostavení se na kuželnu, tak ti mi poroučet, kdy na brigádu na kuželnu a kdy na dovolenou, už nikdy nebudou, s takovými kuželkami si anonýmkové trhněte

hráč je poddaný, otrok - funkcionář na kuželně něco jako feudál, otrokář? ne?

práce funkcionářů si jinak vážím a způsob zajišťování chodu kuželen a činností kolem toho chápu

mám ale dojem, že tato diskuze by měla býti o tom, PROČ chcete nebo nechcete SNÍŽENÍ počtu družstev v lize:-)))

c

2013-08-03 14:51

no ono je brigáda a brigády...vždycky je to tak, že na kuželně se najde vždy takový, který rád brigádničí a uklízí osto šest a to již to mnohokrát přeuklízené.A buzeruje druhé . A to já taky nemám rád. Můžu říct, že to je jedna z forem odporu, proč nechci být ani nikde registrován.Namísto, abych četl na meilu, že účast všech je povinná, mám tak mnoho času na svou účast tam, kde se mi to líbí, a tam, kde tomu rozumím , že bych měl něco dělat.
cholerikscinty

#56 když umíš hovno, tak aspoň chlastat , Bubeníku !

2013-08-06 04:41

no tak to vidíš ty kokote Bubeníku. Máš právo dál chlastat o ty dva zápasy navíc...chi chi..!
krákora

#57 Re: když umíš hovno, tak aspoň chlastat , Bubeníku !

2013-08-06 06:37

uauahááááááá

2013-08-06 08:29

tam když se podívám na ty podpisy proti snížení, tak je to tam samej exot z poslední stepní..to klidně můžou ty svoje kuželky jít hrát do neregistrovanejch a nezaclánět přerodu..uauaháááááááááááááááááá
krákora

#59 Re:

2013-08-06 10:57

prostě to Petr Vaňura hned na začátku posral a to za pomocí zbabělců a sviní, které litoval a i jinak měl ve vážnosti

cholerikscinty

2013-08-07 11:05

znovu jsem se podíval, kdo podepisuje další tu petici za snížení a opět jen samý kuželkářský analfabet..

Nepřihlášený uživatel

#61 Re:

2013-08-08 14:12

#60: cholerikscinty -

chces aby se s tebou nekdo hadal a ono nic co ty hvezdo kuzelkarska :-D

krákora

#62 Re: Re:anonym

2013-08-08 15:53

#61: - Re:

anonymní hovádko, které přihrálo do pokryteckých bezohledných not šesti pokrytcům z VV ČKA

jste dohromady ubožáci a na zblití

Nepřihlášený uživatel

2013-11-04 05:08

Někdy mi připadá že ve výkonném výboru sedí lidičky kteří nikdy nehráli kuželky !!! A chtělo by to také výkonný výbor omladit.Sedí tam už páprdové kterým to už zřejmě nemyslí !!! Sentenský Stanislav