Petice na podporu zavedení krajských dálničních známek
Tom
Re: Re: Vy jste ekonom?
#26: Korbel - Re: Vy jste ekonom?
hele ty jsi nejakej chytrolin. Podle ty natury te tipuju na nejakyho zelenyho, takze by te treba mohlo zajimat ze ty auta co jezdi ted po 3. tride by na dalnici emitovaly min. A ta tvoje ekologie s ekonomikou nejde taky ruku v ruce. Nevidim problem, aby obsluha u benzinky vycvakla derovackou na listky policko, pro ktery kraj je znamka platna. Vydel bych to spis na lenost a neochotu nekoho nahore neco menit
Re: Ke krajským známkám...
#40: Chebák - Ke krajským známkám...
ale na ty tvoji krabicce asi nebude kilomotr dalnice za desetnik, nemyslis? Takze nejdriv premyslej. Tady se jedna hlavne o lidi, ktery jezdi alespon 3x tydne, ne co jedou jednou za uherak z horni dolni se schade nakoupit do globusu
Tom
Melony
Jezdím nepravidelně a jezdím po vedlejší silnici a je to dlouhá trasa.Proto jsem aby, dálniční známky byly levnější a dostupné pro normální lidi.Děkuji M. Kolářová
Re: Ke krajským známkám...
kdyby krajští radní VČAS nesouhlasili se zpoplatněním u ministerstva dopravy /místo vzájemného osočování/, možná bychom jezdili zdarma.......
Re:
Souhlasím, když jedu jednou za čas do Globusu po silnicích II.tř. tak celou cestu nadávám na politiky a vládu.
Re:
Prosím Vás, běžte už stou politikou do háje. Tady jde o dálniční známku za 300 Kč. Já jako důchodce nemohu ve 21století jezdit po dálnici. Je to drahé. A vůbec mne nezajímají Vaše politické body, ty nepotřebuji.
vlada at uz pryc
dobry den pane novotny rad hce podozit otazku
ministerstvo dopravy at nam zrusil r6 aby lidi nemusli kupoval dalinci znamku at jsi koupel nejepe v praze
at to uz nedal prosim pane hejtmane vyjdri vlade at to zrusi moc prosim
dekuju za odpoved.
| This discussion has been closed. |