Proti plnému uznání islámu v ČR

Kontaktujte autora petice

Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno Proti plnému uznání islámu v ČR


Nepřihlášený uživatel

#351

2016-02-08 20:50

LID B.ASADA SE UČASNI DOBROVOLNIKU KTERI SE UČI ZACHAZET SE ZBRANEMI MEDIA VAM LŽOU JE TU ZASE DUKAZ

Příslušníci syrské armády učí dobrovolníky zacházet se zbraněmi ve specializovaném středisku v Lázikíji.

Příprava ve středisku trvá čtrnáct dnů, během této doby se zde nachází asi 500 lidí. Dříve zde byl jeden tisíc dobrovolníků, ale jak oznámil velitel školicího centra lidové armády, kvůli nedostatku prostoru jejich počet klesl.

Více: LID PODPORUJE ARMADU B.ASADA FAKTA Příslušníci syrské armády učí dobrovolníky zacházet se zbraněmi ve specializovaném středisku v Lázikíji.


Nepřihlášený uživatel

#352

2016-02-08 21:06

ANO USA VYTVOŘILO ISLAMISKY STAT ZASE DUKAZ

Kerry a Gentiloni uspořádali v úterý v Římě poradu v rámci tak zvané malé skupiny mezinárodní koalice pro boj s Daiš. Schůzky se zúčastnili zástupci 23 zemí a EU. Schůzku ukončila společná tisková konference italského a amerického diplomata. Po tom, co beseda s tiskem skončila, zamířili oba ministři k východu. V tom okamžiku vstala novinářka sedící v první řadě a vykřikla: „To vy jste vytvořili Islámský stát!"

Ženu okamžitě obklopili karabiníci. Podle slov přítomných v sále měla italská novinářka na hlavě šátek.

Více: V tom okamžiku vstala novinářka sedící v první řadě a vykřikla: „To vy jste vytvořili Islámský stát!"


Nepřihlášený uživatel

#353

2016-02-08 22:33

PROMIŇTE, ŽE TADY TAK SPAMUJI.

Jsem jen pičus co nemá co jiného na práci. Tak čus!


Nepřihlášený uživatel

#354

2016-02-09 14:24

PROAMERICKE LŽI NOVINEK Asadova ofenzíva může k Turecku vyhnat desítky tisíc Syřanů, varuje Ankara

Budou-li boje na severozápadě Sýrie stejně tvrdé jako dosud, mohlo by k turecké hranici dorazit až 70 000 Syřanů, řekl v úterý turecký premiér Ahmet Davutoğlu. Zdůraznil, že Turecko uprchlíky úplně odmítat nebude, i když jeho země zavřela hranice.

VICE-NOVINKY ZASE MLŽI TO NEUTIKAJI CIVILISTE ALE ISLAMISTE DO TURECKA

FAKTA

Obyvatelé měst na severu provincie Aleppo si pomalu zvykají na mírový život po čtyřech letech obléhání bojovníky ze skupiny Fronta an-Nusra (v Rusku zakázaná).

„Během blokády jsme neměli dostatek jídla ani vody. Byli jsme bez elektřiny a chyběly nám plynové bomby. Takhle jsme žili. Příchod vojsk byl pro nás ulehčením", řekla obyvatelka města Nubel.

Syrští vojáci už dřív odřízli hlavní trasy zásobování teroristů na severu provincie Aleppo vedoucí z Turecka. Potom se vojskům za podpory domobrany, ruských vzdušných a kosmických sil a syrského vojenského letectva podařilo prolomit blokádu měst Nubel a az-Zahra, kde se nacházelo asi 70 tisíc obyvatel.

Více: OBYVATELE ALEPPA VYTAJI ASADOVU ARMADU


Nepřihlášený uživatel

#355

2016-02-09 14:27

VIDEO: Česká televize učí děti, že nikáby jsou skvělá věc. Sněhurka zřejmě nestačila. Ještě dnes odhlašte koncesionářské poplatky!

Redakce AE News byla upozorněna našim spolupracovníkem Petrem Cvalínem, že Česká televize si opravdu nedá pokoj. Po obrovském skandálu s multikulturní Sněhurkou, na kterou upozornil náš server před několika týdny, je tady další epizoda nekonečného seriálu na téma islamizace České republiky skrze manipulaci s myšlením a výchovou malých dětí. Česká televize v rámci svého vzdělávacího cyklu pro děti s názvem „Cestohrátky“ na stanici Déčko odvysílala politicky a multikulturně zabarvený díl o Saúdské Arábii. Pořad, který zpočátku a během prvních minut vypadá jako neutrálně informační, přechází zhruba v půlce do tvrdé pro-saudské režimní propagandy.

Oba průvodci pořadem, kteří se starají o narativní část (Saša Rašilov a Marie Žáková), se snaží dětem vysvětlit, proč ženy v Saúdské Arábii jsou od hlavy k patě zakryté. Marie Žáková (nezletilá) se snaží svým vrstevníkům vysvětlit, že nikáby jsou fajn, že ženy v nich vypadají tajemně. Říká to s takovým nadšením, že děti okamžitě získají pocit, že nošení nikábu je něco zcela výjimečného. Saša Rašilov potom vysvětlí, že nošení nikábu je v zemi tradicí, podobně jako když u nás se nosí šaty nebo plavky.

VICE-VIDEO: Česká televize učí děti, že nikáby jsou skvělá věc. Sněhurka zřejmě nestačila. Ještě dnes odhlašte koncesionářské poplatky!


Nepřihlášený uživatel

#356

2016-02-09 18:55

Souhlasíte s příjmem imigrantů do Evropy?

Souhlasíte s příjmem imigrantů do Evropy? Myslíte, že Evropa má pomáhat imigrantům, kteří míří do Evropy z Afriky a blízkého východu?

VICE-Souhlasíte s příjmem imigrantů do Evropy?


Nepřihlášený uživatel

#357

2016-02-10 04:36

POZOR NARODE ZACNE BRZY DOTALITA CIPU POD KUŽI ZASTERKA ZE JDE O ZDRAVI

BIBLE-(ZJEVENI JANOVO 13)

POZOR OBČANÉ ČR VLADA VAS CHCE NECHAT OCIPOVAT A PREDEM TO UDELA TAKTIKOU ZE JDE O ZDRAVOTNICTVI ABY SE NEPROVALILO ZE VAS BUDOU VSUDE ŠMIROVAT KAM SE HNETE PODLE GPS A SATELITU A DRUZIC PAK V JEDNANI ZANELO OHLEDNE PRAV A SVOBOD A PLUS DOST O HECKINGU PANA SOBOTKY FURT NARAZELI NA OCHRANU OBČANU ČR PRITOM DIKY HECKERUM VIME ZE JIM O NAŠI OCHRANU NEJDE VŮBEC VLADA NÁMA JAKO OBČANAMA ČR POHRDÁ 

VICE-ZAZNAM Z JEDNANI VLADY 9.2.016

Screeny č. 2 až 8 : V příloze k emailu č. 2 byla následující prezentace. V závěru Herzmann nabádá k manipulaci veřejného mínění pomocí dojemných uprchlických příběhů, ubrečených dětí apod. Screen č. 9 : Vše co loutkový Sobotka řekne a co udělá je předem připravené od jeho poradců a expertů Screeny č. 11 - 15 : Dokument v příloze - Ke strategii migrační politiky. Č. 13 = Odmítání kvót vládou bylo pouze účelové, aby si mohli hrát na obránce před imigracíScreeny č. 17 - 19 : Prezentace společnosti Millward Brown pro ČSSD - chtějí využít prostředků neurovědy a sociální psychologie, aby zjistili jak nejlépe oblbnout voliče Screeny č. 23 - 24 : Tým zodpovědný za tvorbu dlouhodobého programu ČSSD - většina členů jsou pro-imigrační neomarxisté. Následuje příloha MDA - dlouhodobý program Screeny č. 25 - 31 : V dlouhodobém programu ( nyní už zveřejněném) plánuje ČSSD boj za nový světový řád, globální vládnutí, zničení samostatných národů a multikulturní socialismus Screeny č. 35 : MDA = Masarykova demokratická akademie. Pod nevinným názvem se skrývá parta protinárodních, neomarxistických ideologů a aktivistů. Z MDA plánují udělat klíčový orgán strany Screen č. 36 : Doručené emaily 2013 Screeny č. 37, 38 : migrační večerníček v lepší kvalitě Screeny č. 39 - 41 : starší emaily ve složce Odesláno

VICE-Oto Novotný - 4. balík Emailů

Neomarxistický papež František přijede do USA převzít moc, globální prediktor zvítězil, americká elita kapitulovala!

Permanentní ohrožení obyvatel, strach a terorismus

NWO nelze realizovat bez posílení policie a špehování obyvatel. Aby však toto posílení bylo možné realizovat a provést bez odporu obyvatelstva, bylo třeba v občanech vyvolat nejprve strach. Útoky z 11. září 2001, válka v Afghánistánu, v Iráku, zbraně hromadného ničení, Arabské jaro, ukrajinský Majdan, anexe Krymu, Islámský stát, Uprchlická krize v EU… to všechno jsou nástroje NWO, jak vyvolat v občanech strach a ve druhé fázi, aby občané sami volali po navýšení stavů policie, ochrany, více kamer na ulicích, více GPS modulů v telefonech, ve spotřebičích a ledničkách, internet věcí, GSM a GPS moduly povinně v nových vyrobených autech v EU, otisky prstů v cestovních pasech, RFID čipy v bezkontaktních platebních kartách, mobilní telefony s napevno zabudovanou baterií, kdy telefon nikdy nelze bezpečně vypnout, aby byl opravdu vypnutý.

Omezení pohybu

Cílem NWO je izolace jednotlivých území a jeho obyvatelstva. To je nezbytné na snížení spotřeby planetárních zdrojů a paliv. Cílem NWO je upoutání člověka do jednoho místa, ale aby se necítil vězněm. To znamená, že zábava přijde za ním do bytu (3D televize, MD televize, zábava v mobilu, v tabletu, všude). Přijde za ním jídlo (online objednávky, donášky), hypotéky a úvěry (člověk nebude moci nejen cestovat, ale ani se stěhovat, protože hypotéky a půjčky bude splácet jako nevolník do konce života). Zadrátování hranic, ale tak, aby občané proti tomu neprotestovali, viz. strach z uprchlíků, konec Schengenu, vysoké ploty na hranici.

VICE OHLEDNE RFID-Neomarxistický papež František přijede do USA převzít moc, globální prediktor zvítězil, americká elita kapitulovala!

BIBLE-(MATOUŠ 24-25-4-5-6-10-11)-(ZJEVENI JANOVO 19-20-13-12-14-15-16-5-6-8)


Nepřihlášený uživatel

#358

2016-02-10 21:57

VIDEO: Znásilněný rakouský chlapec má doživotní trauma. Jeho matka lituje, že vítali uprchlíky. Rakouští Zelení razí politiku jako česká TOP09! Pozor na zrádce národa! [CZ Titulky]

Matka rakouského chlapce, kterého před pár dny znásilnil ve vídeňském bazénu Theresianbad irácký uprchlík a dosud se hájí tím, že byl naplněný sexuální energií a musel se tímto způsobem „uvolnit“, protože prý šlo o sexuální pohotovost [1] (muslimové nesmí masturbovat, je to smrtelný hřích, který jim zavře cestu do nebe po smrti), poskytla rakouským novinám rozhovor, ve kterém mluví jednak o sobě, že je sama uprchlice ze Srbska, ale také o tom, že hluboce lituje toho, že svým dětem radila, aby vítaly uprchlíky.

S tím souvisí i kauza, která otřásá Rakouskem. Správce bazénu v rakouském městě Mödlingu vyvěsil na vstupní tabuli papír s informací, že uprchlíci mají do bazénu povolený vstup jen s doprovodem sociálního pracovníka. Uprchlíci se totiž v bazénu neumí chovat, obtěžují hosty, pronásledují ženy do sprch, rozbíjejí automaty na bagety a cukrovinky. Nepřizpůsobivost každým coulem. V ostrém kontrastu je potom postoj rakouských Zelených, kteři jsou hlavními zastánci vítacích aktivit v Rakousku. Jejich strana razí podobnou politiku jako česká TOP09. Zelení chtějí odvolávat ministry, jednou je to kvůli obvinění z podpory nacismu, jindy o zradě poválečných hodnot, stopku rakouské vlády vůči nekontrolovanému přílivu migrantů považují Zelení za zločin.

VICE-VIDEO: Znásilněný rakouský chlapec má doživotní trauma. Jeho matka lituje, že vítali uprchlíky. Rakouští Zelení razí politiku jako česká TOP09! Pozor na zrádce národa! [CZ Titulky]


Nepřihlášený uživatel

#359

2016-02-10 23:14

PROTOŽE JSEM ŠULIN TAK TU TROCHU SPAMUJI, NEVADÍ?


Nepřihlášený uživatel

#360 Re:

2016-02-11 10:23

#359: -  použij ten šulin a běž si zamrdat pokud se nudiš

 třeba mezirasovi sex s černoškou ja to skusil nic lepšiho neni tohle ti potvrdi třeba martin konvička z bloku proti islámu 


Nepřihlášený uživatel

#361

2016-02-13 13:32

Přehled mešit a modliteben v ČR

Mapa ukazuje nám známé mešity a modlitebny k 6. červnu 2014. Modliteben je pravděpodobně více, neboť ne všechny jsou dostupné z veřejných nebo našich interních zdrojů. Pokud o nějaké další víte, dejte nám prosím vědět. Riziko výstavby další mešity hrozí i např v Karlových Varech.

VICE-MEŠITY V ČR ZA ZADY OBČANU

VICE-O plíživé a tiché islamizaci „z publika“


Nepřihlášený uživatel

#362

2016-02-13 13:34

CO BYLO UTAJENO NARODU OHLEDNE PROJEVU DSSS

Dne 6.2.2016 se na loretánském náměstí konala demonstrace nazvaná "ZA EVROPU BEZ EU", kterou pořádalo hnutí Za naší kulturu a bezpečnou zem a Národní demokracie. Na této demonstraci měl být přednesen projev představitelů DSSS, kteří se též akce zúčastnili. Bohužel, organizátoři Lucie Hašková a Adam Bartoš neumožnili představitelům DSSS vystoupit. Hlavně, že nechali bečet jistého mladíka v převleku

VICE-Demonstrace Za Evropu bez EU 6.2.2016 - Zakázaný projev

VICE-SPD DEMONSTRACE 6.2.2016 - část první


Nepřihlášený uživatel

#363

2016-02-15 10:21

MANIPULACE VČEREJŠI VYSILANI 168H....

CO SI MYSLITE O VČEREJŠI MANIPULACI V PORADU 168H KDE VAM UKAZUJOU JAK ISLAM A TURECKO MLATI SVE OBČANY TURECKO ZA DEMONSTRACE A JAK JE ISLAM TIRANIZUJE V ZAJETI ALE TAM SE UKAZALO ODKUD TO JE TAK ZE ASAD NENI ZADNY DIKTATOR BYLO TO VYSILANO ARABSKYMA MEDIAMA EMIRATY TAK ZE EMIRATY PODPORUJI ISLAM VSEM JE TO JASNE!!!JE SPOUSTU DUKAZU JAK SE B.ASAD CHOVA KE SVOJIM LIDEM ALE ABY NA OBČANY ČR HAZELI TO ZE MAJ NECO SPOLECNE S MINISTERSTVEM VNITRA KETERY SI NECHAL NACKY A DUSTOJNIKA POLICIE ABY UDELALI KOMEDII SE SLUNIČKAŘEMA JE HNUS PLUS TY NACKOVE POPODALI SYŘANA DUVOD NAMIŘENO PROVOKATERY PROTI LIDEM CO TU NECHTEJ ISLAM V ČR STEJNAK MEL FALEŠNÝ PASS TAK ŽE TO BYL ISLAMISTA ALE NIKDY BY OBČAN ČR JEN TAK NEPOBOBAL NEKOHO MY OBČANE ČR JSME SLUŠNI LIDÉ NE ZVĚŘ KTERA NAS MA CHRANIT A VLASTIZRADNA POLICIE!!!A PREMIERA A B.ASADA ARMADA ZASE VYHRAVA EMIRATY A TURECKO SOU ZOUFALI TURECKO NIČI KURDY KTEŘI BOJUJI PROTI ISLAMU A POMAHAJ SYRII A OBČANUM ALEPPA O ZASE OSVOBOZENI OD IS KTERE TAM DOVAŽI A KREJE VLASTNI ARMADOU TURECKO JE KREJE PRI USTUPECH!!!! 

VICE-168H A MANIPULACE VEREJNENHO MINENI NA NAROD

Více: OBYVATELE ALEPPA VYTAJI ASADOVU ARMADU

VICE-VIDEO: Důstojník ministerstva vnitra koordinoval provokační akci skupiny maskovaných mužů během sobotní demonstrace proti islámu v Praze! Neuvěřitelná inscenace režimu a jeho manipulování s veřejným míněním!

V 168H... JSTE MOHLI JASNE VIDET ZE VLADA ZA NAS NEBOJUJE ANI POLICIE NACO BYCHOM MELY NAVYŠOVAT BEZPEČNOST POLICIE V ČR KDYZ ZA NAS NEBOJUJE A ŠLA BY PROTI NARODU :-( JE TO SMUTNÉ A HNUSNÉ 


Nepřihlášený uživatel

#365

2016-02-15 13:59

JASNY DUKAZ ZE VYSILAJ HNUJ A ŠPINU

ČT OPRAVDU VYSILA ŠPINU-Demonstrace 6.2.2016 Živý vstup ČT24 z Hradčan "ČT je hnůj!" "Vysiláte špínu!"


Nepřihlášený uživatel

#366

2016-02-15 14:04

Jak probíhaly demonstrace 6.2.2016 v Evropě - Policie demonstrační dohru nezvládla, Chovanec zralý na interpelaci a odvolání - Policisté v roli fašistů, ministře Chovanče ihned odstupte, vyzývá policejní odborář - Zakuklená skupinka útočící na levicové aktivisty nebyli policisté, nýbrž radikálové - Ve hře o pobytové centrum pro migranty zůstal už jen Benešov - Pozvánka do Muslimic (Teplice)

VICE-Studio REPORT 8.2.2016


Nepřihlášený uživatel

#367

2016-02-16 10:20

MANIPULACE VEŘEJNÉHO MÍNĚNÍ OD ČT S 15.2.2016

OHLEDNĚ DEMONSTRACÍ 6.2.2016

ZAS Z NARODA A S WEBU CO PIŠÍ FAKTA UDELALI RUSÁKY TO AJI S LIDI VĚDĚJ PRAVDU JAK S NARODEM VYORAVAJ TED SE VÁM SNAŽÍ VNUTIT ŽE VYSÍLAJ FAKTA PRITOM VÁS SPROSTE OBELHAVAJ A DO MĚST A OBCI DÁVAJ UPRCHLIKY CO CTI ISLAM JAK DLOUHO SI NECHATE MAZAT MED KOLEM HUBY NARODE ČT ONI VĚDÍ KDO STÁL POD MASKOVÁNÍM PRED MINISTERSTVEM VNITRA ONI ANI PO TYCH LIDECH NEPÁTRAJÍ JAK VÁM BYLO LHÁNO VEŘEJNĚ!!!!MY JSME JIM UKRADNUTÍ V ČT 15.2.2016 TO VZALI DO RUK ZNÁMÍ MANIPULÁTOŘI CO TO VŠE ODVRÁTILI A SNAŽI SE VEHNAT LIDEM POTREBU PO POLICII ČR KTERA JELA V TE KOMEDII SNAD JIM NEVĚŘÍTE NARODE MY SI ZEMI OCHRANIME SAMI S POMOCI DOMOBRAN A VOJAKU V ZALOZE AJI HRANICE O TO JIM JDE ABY POLICIE MELA KONTROLU NAD OBČANY JAK TO JE VE FRANCII A POLSKU VE FRANCII S PODVRHEM ZVANEJ CHARLIE HEBDO UTOK NA ČASOPIS CHARLIE HEBDO!!!

VICE FR-Teroristický podvrh vo Francúzsku

VICE-PODLE NOTIČEK BRUSELU MANIPULACE MINENI ZVANÁ REPORTÉŘI ČT TAKTIKA OBELHANI NARODU TIPEM MY VYSÍLÁME PRAVDU

CO ČT PŘED VÁMI UTAJILA

Vlevo na fotografii v černobílé bundě s černou kapucí je David Havlík z České televize.

VICE-VÝZVA: Kukláči ze sobotní demonstrace bez maskování! Kdo je zná? Ozvěte se nám!


Nepřihlášený uživatel

#368

2016-02-16 12:01

MANIPULACE VEŘEJNÉHO MÍNĚNÍ Z MOSKVY S 15.2.2016

OHLEDNĚ MENSTRUACÍ 6.2.2016

ZAS SEM ZE SEBE A S WEBU CO PIŠU FAKT UDELAL ČURÁKA TO AJI S LIDI VĚDĚJ PRAVDU JAK SEM VYPATLANEJ BLB TED SE VÁM TU SNAŽÍM SPAMEM VNUTIT SVOJE FAKTA PRITOM VÁS SPROSTE OBELHAVAM A DO MĚST A OBCI DÁVAM RUSÁCKOU PROPAGANDU CTI HOVNA A BAVIM SE JAK DLOUHO SI NECHATE MAZAT MED KOLEM HUBY NARODE ONI VĚDÍ KOMU STÁL POD MASKOVÁNÍM PRED MINISTERSTVEM VNITRA ONI ANI SE S TEMA LIDMA NEPÁRAJÍ TAKZE VÁM LŽU VEŘEJNĚ!!!!MY JSME JIM UKRADNUTÍ V AERONETU 15.2.2016 TO VZALI DO RUK ZNÁMÍ MANIPULÁTOŘI CO TO VŠE ODVRÁTILI A SNAŽI SE VEHNAT LIDEM POTREBU PO POLICII ČR KTERA JELA V TE KOMEDII SNAD JIM NEVĚŘÍTE NARODE MY SI ZEMI OCHRANIME SAMI S POMOCI LEMTÁNÍ PÍVA Z GAUČE A LAHVACU V ZALOZE AJI SRANICE O TO JIM JDE ABY POLICIE MELA KONTROLU NAD OBČANY JAK TO JE V RUSKU A ČÍNĚ V SEV.KOREJI S PODVRHEM ZVANEJ CHARLIE JEBLO UTOK NA ČASOPIS CHARLIE MRDLO!!!

VICE-PODLE NOTIČEK PUŤ PUŤ PUTINA MANIPULACE MINENI ZVANÁ AERONET TAKTIKA OBELHANI NARODU TIPEM MY VYSÍLÁME HOVNA


Nepřihlášený uživatel

#369

2016-02-18 18:38

VIDEO: Česká televize překroutila záběry z demonstrace v Praze, odpor vůči islámu je v ČR asi sponzorovaný Kremlem, na Aeronetu jsme prý špičkoví odborníci na dezinformace!

Před několika dny odvysílala Česká televize ve svém pořadu Reportéři ČT reportáž o demonstraci z 6. února 2016 v Praze, konkrétně o události z Malé strany, kde došlo ke střetu mezi tzv. maskovanými nácky a průvodem Antify a pro-migračních podporovatelů nadnárodní organizace „Uprchlíci, vítejte!“ a několika dalších neziskovek. Reportáž má za úkol minimalizovat škody, které způsobilo provalení informací o koordinaci policejní provokace proti odpůrcům migrace. Na alternativní české scéně se totiž objevil dostatek důkazů a informaci o tom, že skupinka tzv. neonacistů, která byla poslušně nachystána v zázemí budovy v majetku ministerstva vnitra, jsou převlečení policisté, resp. příslušníci některých útvarů ministerstva vnitra. O kauze jsem psali zde. A také jsme psali výzvu, že tváře kukláčů byly zachyceny nemaskované, ale nikdo se zatím neodvážil jejich identity odhalit. Policie mlčí, mainstreamová média mlčí.

VICE-VIDEO: Česká televize překroutila záběry z demonstrace v Praze, odpor vůči islámu je v ČR asi sponzorovaný Kremlem, na Aeronetu jsme prý špičkoví odborníci na dezinformace!


Nepřihlášený uživatel

#370 Re:

2016-02-19 11:26

#368: -  

 TAKOVEJ BLAF


Nepřihlášený uživatel

#371 Vážení, také už vás štve, že Česká Televize, médium které si musíme všichni platit, neustále lže

2016-02-20 11:33

Vážení, také už vás štve, že Česká Televize, médium které si musíme všichni platit, neustále lže a manipuluje? Že už toho máte dost?! Já také. A proto si vás dovoluji pozvat na protest proti lživému vysílání ČT. 5.3.2016 ve 14:00, před budovou ČT. DOST BYLO LŽÍ A MANIPULACÍ ZA PENÍZE KONCESIONÁŘŮ!!!A USA!!!! 

VICE-VRAŤTE NÁM TELEVIZI! - Demonstrace proti lživému vysílání ČT 5.3.2016

koncentrační tábory pro muslimy

#372

2016-02-21 18:06

ubytovani pro imigranty 

 doprava v exkluzivních vlakových soupravách přímo do areálu. kapacita až pro 100000 lidí.  ubytování vybavené plynem i sprchami zdarma.  zaměstnání zajištěno. pravidelná kulturní představení. 100 procent ochrana před protimuslimskými  fanatiky.   pozor pro vybrané jedince možnost učasti na experimentálním lékařském  výzkumu


Nepřihlášený uživatel

#373 ODHALENO PAN EUROPOSLANEC ŠTĚTINA

2016-02-22 14:10

 

VIDEO: Česká televize překroutila záběry z demonstrace v Praze, odpor vůči islámu je v ČR asi sponzorovaný Kremlem, na Aeronetu jsme prý špičkoví odborníci na dezinformace!

 

Před několika dny odvysílala Česká televize ve svém pořadu Reportéři ČT reportáž o demonstraci z 6. února 2016 v Praze, konkrétně o události z Malé strany, kde došlo ke střetu mezi tzv. maskovanými nácky a průvodem Antify a pro-migračních podporovatelů nadnárodní organizace „Uprchlíci, vítejte!“ a několika dalších neziskovek. Reportáž má za úkol minimalizovat škody, které způsobilo provalení informací o koordinaci policejní provokace proti odpůrcům migrace. Na alternativní české scéně se totiž objevil dostatek důkazů a informaci o tom, že skupinka tzv. neonacistů, která byla poslušně nachystána v zázemí budovy v majetku ministerstva vnitra, jsou převlečení policisté, resp. příslušníci některých útvarů ministerstva vnitra. O kauze jsem psali zde. A také jsme psali výzvu, že tváře kukláčů byly zachyceny nemaskované, ale nikdo se zatím neodvážil jejich identity odhalit. Policie mlčí, mainstreamová média mlčí.

 

VICE-VIDEO: Česká televize překroutila záběry z demonstrace v Praze, odpor vůči islámu je v ČR asi sponzorovaný Kremlem, na Aeronetu jsme prý špičkoví odborníci na dezinformace!

 

ODHALENO PAN EUROPOSLANEC ŠTĚTINA


Nepřihlášený uživatel

#374 Re: ODHALENO senátor Jaroslav Doubrava

2016-02-25 00:38

#373: - ODHALENO PAN EUROPOSLANEC ŠTĚTINA 

 senátor Jaroslav Doubrava. Vzhledově jsou si dost podobní.


Nepřihlášený uživatel

#375

2016-02-25 16:35

Ale ne, je to přece Štětina. Když to tvrdí Rusáci z Aeronetu, tak to bude určitě pravda (komsomolská).