Proti plnému uznání islámu v ČR

Kontaktujte autora petice

Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno Proti plnému uznání islámu v ČR


Nepřihlášený uživatel

#326

2015-06-25 10:24

Podle průzkumů veřejného mínění, je cca 90 % občanů ČR proti jakémukoli množství přistěhovalců. Jak tedy může vláda jednat proti vůli svých voličů ? V toto případě by mělo proběhnout referendum a né, aby se tady papaláši chovali jako feudálové.


Nepřihlášený uživatel

#327 Re: Pro p. Konvičku, členy IvČRN, členy Bloku proti islámu a jejich podporovatele

2015-06-25 10:26

#324: - Pro p. Konvičku, členy IvČRN, členy Bloku proti islámu a jejich podporovatele 

 V tom případě proč už dávno není postaven mimo zákon islám ? Neznám hnutí, které by tenhle paragraf naplńovalo dokonaleji.


Nepřihlášený uživatel

#328 Re: ještě dodatek:

2015-06-30 09:53

#1: Albenitz - ještě dodatek: 

 Asi tak. Pokud věnuje česká vláda jen 1 azyl negramotovy, pozvednu svůj hlas. NE ISLÁMU!!!!


Nepřihlášený uživatel

#329

2015-08-19 08:41

Musíme bojovat proti této zkorumpované vládě, která uznává největší zlo této doby Islám. Prostě Čechy čechům, už žádní islamisté, cikáni ani vietnamci. Musíme se ozbrojit a chránit svoji vlast, kterou zaprodal největší zloděj, fašista a přisluhovač vrahů amíků 100x prokletý Havel. Věřím, že přijde doba, kdy tento vlastizrádce bude uznán vinným a proklet jak mnou tak i celým národem.

Nepřihlášený uživatel

#330

2015-11-08 20:57

už sam korán šiři extremismus proti všem kulturam a naboženstvi muslimové jsou pro svobodu a demokracii nebezpečni nikdo je nedokaže integrovat protože ani nechtěji přijmout naš spusob života a nenavidi nas a modlise za naši smrt už sam PROROK MOHAMED byl valečnickej dobyvatel pedofil vrah nasilnik lhář a ženy podle něho maji jen polovični hodnotu muže zahalovani žen vraždy ze cti kamenovani právo šária nikdy jsem nepoznal tak čire barbarstvi jako je islám proti islámu se musi bojovat velmy tvrdě už ted se připravujou na svuj džihad za par let začne krvavý střet civilizaci

Anonymous

#331 Re: Re: Allah zasraný Allah Akbar!!!!

2015-11-16 19:04

arabové jsou svině studoval jsem s nimi 6 let vězší křiváky nenajdeš,rovněž korán jejich mešity jsou

#332 Re:

2015-11-16 19:06


Nepřihlášený uživatel

#333 Re:

2015-12-19 13:48

#330: -  new world order

 udržitelna populace 500 milionu lidi na světě čipovani do lidi rfid čip na kontolu veěkere populace bude jen stane pravo policejni stat  1 světova vlada s 1 světovou elektronickou měnou odpurce budou davat do koncentračnich taboru fema  ktere jsou všude na světě  zničeni všech rodin svobody našeho prava   POKUD SI NĚKDO ZVAS MYSLY ŽE VÁLKA S ISLÁMEM JE NEJHORŠI TAK  POČKEJTE NA NOVÝ SVĚTOVÝ ŘÁD  tohle je konec lidske svobody po celem světě bude na denim pořadku vraždy a otroctvi  CELEJ SVĚT OVLADA GLOBALNI ELITA BILDERBERG potřebujou udržovatelnou populaci 500 milionu otroku do te doby než budou existovat roboti pak  veškerou populaci zaženou do nějakeho města co nejdal od nich a použijou na nas špinavou bombu    PŘEČTĚTE SI BIBLY ZJEVENI 13 DRAVE ŠELMY VLADNOU ZEMI  přichazi  posledni válka mezi dobrem a zlem  ma přijit falešny mesiaš  a 2 přichod ježiše krista  1 ŠELMA MA PŘIJIT Z MOŘE  TO BUDE ASI AMERIKA  2 ŠELMA ZE ZEMĚ ŘIMSKO KATOLICKA CIRKEV  take si najděte alberta pika plan na 3 světové války aby pomohly vytvořit nový světový řád pike se narodil 29 prosince 1809  albert pike je svobodny zednář


Nepřihlášený uživatel

#334

2016-01-09 14:08

Islám je náboženství, které bezprecedentně porušuje Listinu základních práv a svobod člověka. Proto by měl být zakázán, neje u nás, ale v celém civilizovaném světě!


Nepřihlášený uživatel

#335

2016-01-11 08:49

Hackeři uveřejnili další emaily Bohuslava Sobotky, tentokrát došlo i na tajné dokumenty. Vláda chce sledovat weby, provozovatele, anonymní sítě i koncové návštěvníky „závadových“ webů!

Boj hackerů ze skupiny White Media s českou vládou se rozhořel naplno. Hackeři dnes v podvečer na svém webu zveřejnili další várku emailů (balík č. 3) a tentokrát už to není žádná legrace. Trofejní kolekce emailů ze schránky Bohuslava Sobotky totiž obsahuje i tajné materiály tzv. Protiteroristických opatření, které by měly být v ČR přijaty. V dokumentu je však odhaleno, že jde de facto o kopii německého zákonaNationale Sicherheitsgesetzz poloviny loňského roku. V dokumentu se totiž uvádí stejné hrozby, které v Německu ošetřuje nový zákon ohledně národní bezpečnosti. Vláda chce sledovat provozovatele webů, kteří jsou „původcové závadových stránek“, což je doslova okopírovaný termín právě z německého Nationale Sicherheitsgesetz, který lze implementovat na jakoukoliv webovou stránku, která je jenom trochu v rozporu s principy a tezemi III. systémového kroku nasunování NWO v zemi.

Vláda dále chce ustanovit retenci dat mobilním operátorům, zachytávání IP adres a portů nejen odchozího zařízení, ale i cílového příjemce. A to je opět okopírované z německého zákona. Jde o to, že policie tak může stíhat nejen provozovatele „závadové“ stránky, ale i veškeré návštěvníky. Čistě teoreticky, pokud by tyto úpravy zákona vstoupily v platnost, tak navštívení stránek White Media by bylo stejným trestným činem, jako provozování těchto stránek.

Dále se v dokumentu navrhuje, aby provozovatelé portálů jako třeba Seznam.cz nebo Centrum.cz měli stejnou povinnost uchovávat nejen „queries“ (dotazy), ale i celou datovou komunikaci, tedy dotazy uživatele vkládané přes klávesnici a celý metadatový seznam pohybu na portálu, jako mají tuto povinnost soukromí podnikatelé v komunikacích v ČR. To znamená povinnost 100% logování a 100% retence dat na vstupu po dobu 6 měsíců, v některých případech až 12 měsíců. Toto nemá nic společného s terorismem, protože teroristé určitě nebudou na Seznamu.cz hledat plán na výrobu plastické trhaviny, zbraně nebo stingery.

BALIČEK.Č.3

Screeny č. 4 až 11 : Do soukromé schránky si 19.11. přeposlal dokument Min. vnitra podléhající utajení.

Screeny č. 8 až 11 : Vláda chce, stejně jako v Německu, pod hlavičkou "protiterorist. opatření" posílit omezování a sledování internetu. Místo imigrantů budou pronásledováni nacionalisté, budou mazány proti-imigrační komentáře, poroste cenzura.
Screeny č. 2, 14 .. : Protlačování svých lidí do dozorčích rad veřejnoprávních médií

VZKAZ ZRÁDCŮM NÁRODA : Pokud bude někdo z nás zatčen, nebo zařídíte zrušení našeho webu, dostanou se na veřejnost kompletní obsahy Email schránek Sobotky a dalších členů jeho gangu. Navíc by vám pak hackeři vyhlásili totální válku. Nacionální revoluci nezastavíte a za každé pronásledování nacionalistů přijde radikální odveta.

VICE-Hackeři uveřejnili další emaily Bohuslava Sobotky, tentokrát došlo i na tajné dokumenty. Vláda chce sledovat weby, provozovatele, anonymní sítě i koncové návštěvníky „závadových“ webů!


Nepřihlášený uživatel

#336

2016-01-11 08:56

Zveřejněné e-maily Bohuslava Sobotky potvrzují, že vláda ČR je ovládána neziskovkami, lobbisty, poradci, ambasádami, Bruselem, charitami a šíbry, o které byste si ani kolo neopřeli!

Náš server AE News informuje už od roku 2014 o tom, jak nejvyšší mocenské struktury v ČR jsou ve vleku a klientelistickém postavení vůči nevládním organizacím, neziskovkám, ambasádám a různým subjektům, které ovládají domácí i zahraniční politiku. Mnoho občanů se ptá, jak je možné, že servilita vlády ČR ve vztahu k EU a Bruselu dosahuje mezí, které bez obav bychom mohli označit za vlastizradu. Uniklé emaily ze soukromého emailu Bohuslava Sobotky však odhalují nyní i veřejnosti, že to, o čem na AE News už dva roky píšeme, před čím varujeme, kdy upozorňujeme na loutkové role vlády ČR, na servilní zvedání telefonů páníčkům z různých ambasád, je pravda a teď si o tom můžete i přečíst, jak takové loutkové mocenské divadlo vypadá.

Osobně se mi hnusí představa prolézání cizích emailů. Ale pozor, Bohuslav Sobotka je veřejný činitel. A veškerá komunikace veřejného činitele je veřejná. Tak to platí např. v USA, kde Hillary Clinton teď čelí skandálu, že pro svojí komunikaci nepoužívala vládní zabezpečený email. Nerozumím tomu, jak je možné, že premiér ČR používá pro komunikaci nezabezpečený email u veřejného emailového poskytovatele Seznam.cz, to prostě vůbec nechápu. A jako veřejný činitel by měl důsledně používat pro řešení vládních věcí a pro výkon své funkce pouze vládní šifrovaný PGP email a se silným bezpečným heslem.

Místo toho si Bohuslav Sobotka píše s politickým poradcem Oto Novotným, který mu posílá notičky a rady, co by se mělo udělat tady, támhle, co si myslí NGOs (neziskovky), co si myslí holandský velvyslanec, jak je třeba připravit průzkum veřejného mínění u Medianu, aby se prefabrikace průzkumu povedla správně a vrátila toužebné výsledky (o výrobě výsledků průzkumů na míru politickým stranám jsme psali už v roce 2014 v rozsáhlém rozhovoru zde).

V dokumentech je právě komunikace i mezi panem poradcem Novotným a šéfem agentury STEM. V září 2014 vynadal pan Novotný šéfovi STEMu Janu Hartlovi za to, že průzkum STEMu vyšel pro hnutí ANO mnohem lépe, než pro ČSSD, a že se mu zdá, že je výsledek ANO nadhodnocený v průzkumu, a že by to mohlo ohrozit budoucí spolupráci ČSSD se STEMem. Další průzkum už vyšel lépe pro ČSSD od STEMu a pan Novotný byl spokojený. Náš článek o manipulaci s průzkumy vyšel na podzim v roce 2014 a vyvolal poprask, ale mainstream nám nevěřil, protože jsme prý pro-kremelský server. Jsme rádi, že nyní nezávisle na tom může veřejnost vidět, že situace je přesně taková, jak nám tehdy vylíčil pan Petr v rozhovoru.

Hackeři z White Media však provedli ucelenou kompilaci emailů spolu s vládními dokumenty, a tak se na ně podrobně podíváme. Prvním dokumentem je Imigrační politika vlády, kde pan poradce Novotný navrhuje systém prefabrikovaných průzkumů, které mají zmanipulovat veřejné mínění tak, aby odpor veřejnosti proti migraci opadl. Navrhuje zapojit neziskovky, rozhlas a televizi a manipulovat s veřejným míněním skrze emoce.

VICE-Zveřejněné e-maily Bohuslava Sobotky potvrzují, že vláda ČR je ovládána neziskovkami, lobbisty, poradci, ambasádami, Bruselem, charitami a šíbry, o které byste si ani kolo neopřeli!


Nepřihlášený uživatel

#337

2016-01-11 08:57

Návrh "migračního večerníčku" přesně vystihuje způsob myšlení a charakter těchto xenofilních multikulti prasat - lhát, manipulovat, demagogicky oblbovat, útočit na emoce. Takové je jejich řešení migrační krize. Z uvedených informací vyplývá, že už i MV ( Ministerstvo Vnitra) tuto plánovanou multi-kulturní propagandu podporuje.

VICE-Třetí dokument je o Prorůstání neomarxismu do struktur ČSSD 


Nepřihlášený uživatel

#338 Re:

2016-01-26 16:59

nejdrsnějši film všech dob chuck norris vs islámic státe

 až přijde na blyzky vychod chuck norris se muslimové poserou ten když kopne tak všechny mešity spadnou a jediny milosrdny buh bude chuck norris muslimové začnou řvat chuck norris je velky a v koránu bude napsano že muslimové musijou spachat ritualni sebevraždu protože když se chuck norris nasere jedinym uderem zniči cely blyzky vychod a severni afriku allah je maly   ale chuck norris je jediny pravej buh na tomhle světě nasrat z mohamedem měl brat viagru když se oženil s 6 letou aishou to muže jen ta největši troska asi měl malej mikro penis na světě je asi 1 miliarda 650 milionu muslimaku a každej potporuje diskriminaci žen to znamena že maji komplex meněcenosti a mikro penis v mosku maji hovno už se těšim až jim budu srat do držky už začinam zbrojit ještě si chci pořidit pistoly take samopal a aspon 1000 kulek balistickou vestu balistickou přilbu s pruhledem vojenske chraniče na lokty a kolena vojenske rukavice velky turisticky batoh odsolovač vody katadyn stan a spacak strach ze smrti rozhodně nemam rozhodně se ale těšim na zabijeni všech čmoudu zatim mam velkou mačetu velkej loveckej nuž a 2 kovove boxery zatim je to malo ale vše ve spravny čas budu myt a na válku budu rozhodně připravenej 


Nepřihlášený uživatel

#339

2016-02-07 15:57

VIDEO: Důstojník ministerstva vnitra koordinoval provokační akci skupiny maskovaných mužů během sobotní demonstrace proti islámu v Praze! Neuvěřitelná inscenace režimu a jeho manipulování s veřejným míněním!

Redakce AE News přináší zásadní video ze sobotní demonstrace Antify v Praze, což byla truc-demonstrace proti demonstracím na odpor vůči islámu. Průvod ultralevicových anarchistů s transparenty „Uprchlíci, vítejte!“ se střetl s bizarní a koordinovanou skupinkou „nácků“, které koordinoval muž v hnědé bundě a současně ten samý muž v podstatě koordinoval i uniformované policisty na druhé straně pomyslné barikády. Zajímavé bylo i místo, kde se maskovaní náckové nacházeli a z jaké budovy vycházeli. Z budovy v majetku ministerstva vnitra. Zapálení sociálního centra v Praze tak dozajista nemají na svědomí občané, ale právě někdo z těchto provokatérů.

Důstojník koordinoval nácky, kteří vylézali z budovy v majetku ministerstva vnitra!

V sobotu se po celé Evropě konaly demonstrace, namířené proti islamizaci Evropy. Je nutné zdůraznit, že na podporu premiéra Sobotky se před Úřadem vlády sešlo kolem 60 lidí, zatímco napříč republikou demonstrovaly tisíce lidí jak proti islamizaci Evropy, tak i proti politice našeho premiéra. Je evidentní, že premiér Sobotka čím dál tím více ztrácí veřejnou podporu.

VICE-VIDEO: Důstojník ministerstva vnitra koordinoval provokační akci skupiny maskovaných mužů během sobotní demonstrace proti islámu v Praze! Neuvěřitelná inscenace režimu a jeho manipulování s veřejným míněním!


Nepřihlášený uživatel

#340

2016-02-07 17:02

Blbí novináři, stranické kecy. Sobotka pohrdá Čechy. Reakce na kauzu uniklých e-mailů jsou ostré - Slováci nepřijmou uprchlíky ani dobrovolně. Peníze pošlou jen na ochranu Schengenu - TAK UŽ SE NĚMCI ÚSPĚŠNĚ INTEGRUJÍ - Co se opravdu dělo v Kolíně? Na veřejnost unikla policejní zpráva. Je to hodně drsné - Po novoročních útocích v Kolíně sílí v Německu protesty proti migrantům - Další země má uprchlíků plné zuby a hodlá zavést razantní opatření proti migrantům - FT o politických rizicích roku 2016: Čína a Británie připravují překvapení

VICE-Studio REPORT 8.1.2016

VICE-Oto Novotný - 4. balík Emailů


Nepřihlášený uživatel

#342

2016-02-07 17:12

R.Fico: „IS má tisíce syrských pasů“. Slovenský „křesťanský“ multikulti sluníčkář nebyl schopen odpovědět na otázku uprchlických kvót. Video

Nesleduji příliš slovenskou politickou scénu a pokud jí věnuji pozornost, tak jen v  souvislosti s V4 a především v souvislosti s otázkou uprchlíků. Televizi mám převážně zapnutou jen jako kulisu a převážně čt24 – a to především pro možnost srovnávání, jestli a jak prezentuje ta dění doma i ve světě, o kterých se sama dočtu na internetu. Ale ve večerních hodinách, kdy už je i po televizních novinách na hlavních zpravodajských kanálech, přepínám. Přitom jsem zaregistrovala (což neznamená totéž, že sleduji, protože nesleduji ), že v Česku se rozeběhly dva turecké seriály, kde první nese název „Kriminálka Istanbul“ (přičemž ale ve skutečnosti -náhodou?- jde o německý seriál) a druhý se jmenuje nějak „Láska a odplata“ (a to už je čistě turecký seriál) a v obou je nějakou formou prezentována muslimská víra (což by za jiné situace, než v jaké se Evropa nachází, nestálo za pozornost).

Ale při pozdně večerním přepínání jsem narazila i na slovenskou obdobu Otázek VM, na pořad, který má na Slovensku název „O 5 minut 12“. Běžně bych pořad přeskočila, ale trefila jsem se zrovna do části, která mě zaujala. A byl to okamžik, kdy se slovenský premiér Robert Fico dožadoval odpovědi na otázku uprchlických kvót po někom, o kom jsem v té chvíli nevěděla, kdo to je. Ale ten dialog, přesněji neschopnost odpovědět, resp. veliká schopnost mlžení toho, který byl tázán, mě zaujala natolik, že jsem si dohledala, že vedle Roberta Fica byl druhým hostem slovenského pořadu „O 5 minut 12“ nějaký Ján Fígeľ.

VICE-R.Fico: „IS má tisíce syrských pasů“. Slovenský „křesťanský“ multikulti sluníčkář nebyl schopen odpovědět na otázku uprchlických kvót. Video


Nepřihlášený uživatel

#343

2016-02-07 17:26

Všechny materiály jsou autentické. Vláda lže.

Na počátku této kauzy vláda mlžila a odmítala cokoliv potvrdit, přestože museli okamžitě vědět, že k hacku došlo. Nyní se vláda chce z této kauzy vykroutit obviněním, že námi zveřejněný materiál je podvrh, že je neautentický apod. Tím si zároveň připravuje pozice pro další vývoj - cokoliv teď zveřejníme, vláda z titulu své moci prohlásí, že jde o podvrh a nebude muset nic vysvětlovat. Z naší strany k žádnému falšování, k žádnému přepisování údajů na printscreenech nedošlo. Je to vláda, která podvádí, lže a zákulisně intrikuje proti národu.

VICE-Screeny č. 2 - 3 : pokračování Emailu č. 35 z 1. várky Sobotkových Emailů

NEBUD OVCE OCHRAN SI RODINU CERU A ZENU SAM STAT TO ZA TE NEUDELA- Jak získat zbrojní průkaz - kompletní návod / průvodce - Speciál Střelnice HD

PODLE ZAKONA MAME PRAVO TAK JEDNAT JSME V PRAVU!!!

Nebuďte ovce a vezměte obranu své rodiny do vlastních rukou. Udělejte si zbrojní průkaz, choďte ozbrojeni, protože s terorismem se musíte naučit žít. Terorismus bude součástí 21. století, bude to běžná věc veřejného života a pouze ten, kdo pochopí, že být ovcí s transparentem „Pray for Paris“ není řešením, bude schopen v budoucnu přežít v divoké islamizované a multikulturní Evropě. Terorismus bude nadále součástí státních politik. Z tohoto důvodu na AE News nenajdete žádný „Pray for Paris“ banner, protože takové výrazy nemají žádný smysl ve chvíli, kdy Evropa páchá sebevraždu vítáním milionů migrantů z arabských zemí. Modlete se za svoji rodinu a za svoji zemi, protože mnohem větším nebezpečím než střelba z AK47 v restauracích jsou kroky českých a evropských politiků ve směru akceptování migrace a integrace arabského etnika do struktur evropských národů.

VICE-Zbraň v rodině je jedinou obranou proti terorismu. A nejen proti němu! Jaký je rozdíl mezi privátním a státním terorismem?


Nepřihlášený uživatel

#344

2016-02-07 17:28

Víte, co prohlásil turecký proislámský diktátor Erdogan, když začal přijímat Syrské uprchlíky?
"... je naší povinností poskytnout pomoc našim ISLÁMSKÝM (pozn. neřekl muslimským) bratřím ..."
A nyní pouští všechny islamisty do Evropy a vydírá jimi Evropskou unii.
Proti tomuto diktátorovi proběhli demonstrace také v Německu, a to v Berlíně a Mnichově. Erdogan stále posílá nové a nové imigranty do Evropy - tím, že se jedná pouze o islamisty, v podstatě islamizuje Evropu.
Když mu EU nabídla 3 miliardy €uro, bylo mu to málo. Erdogan nechává na protivládních demonstracích střílet do svých občanů, zakazuje alkohol, líbání na veřejnosti, pronásleduje své odpůrce a zavedl cenzuru Facebooku a Twitteru. Přesně tohle se stane, když se Islám dostane do politiky.
A naše vláda tohle podporuje!!!

VICE-Protest Turků v Mnichově proti Islamizaci Turecka a politice Erdogana

MATOUŠ 24 KAPITOLA 

VICE-Imigranti-jak to bude dál.

Pravdu o stavu na slovinsko rakouské hranici! Vlivným prevítům je toto video trnem v oku... Chtěli zabránit jeho zveřejnění. Občané Evropy jsou obelháváni. Naštěstí jsou zde lidé, kteří se nebojí sdělit pravdu.

VICE-Imigrace? Odvážný reportér říká pravdu


Nepřihlášený uživatel

#345

2016-02-07 17:28

MATOUŠ 24 KAPITOLA

VICE-Vzkaz Islámu Evropanům

 


Nepřihlášený uživatel

#346

2016-02-08 14:38

Teroristický podvrh vo Francúzsku

Na uliciach Paríža boli údajne aspoň dvaja strelci kričiac "Allahu Akbar", zatiaľ čo vystrieľali oblasť. Títo strelci údajne išli po redakcii časopisu Charlie Hebdo.

VICE-Teroristický podvrh vo Francúzsku


Nepřihlášený uživatel

#347

2016-02-08 16:11

FAKTY X: Usáma bin Ládin neskončil v oceáne!

Zatĺkať, zatĺkať...

Samozrejme k zverejneným e-mailom serveru WikiLeaks sa agentúra Stratfor vyjadrila veľmi nepresvedčivo, a to tak, že „môžu byť falošné“. Vedenie agentúry Stratfor nakoniec usúdilo, že sa nebude zaoberať preverovaním publikovaných správ serveru WikiLeaks, a nebude ich ani vysvetľovať. Podarilo sa serveru WikiLeaks šliapnuť na kurie oko americkej vlády? Ako to vlastne bolo so smrťou Usámu bin Ládina, a čo sa vlastne Američania snažia utajiť?

Kontroverznou sa nepochybne stala aj posmrtná fotografia zabitého teroristu, ktorá bola zverejnená 2. mája roku 2011. Experti jej pravosť jednoznačne spochybnili. Ak si totiž porovnáte posmrtnú a známu portrétovú fotku bin Ládina, väčšina rysov tváre sa zhoduje. Podľa expertov to vyzerá tak, ako by niekto dal dohromady fotku bin Ládina s obrázkom nejakej mŕtvoly, a potom všetko rozostril. Veď ústa, zuby a dokonca aj fúzy sa dokonale podobajú. Neskôr sa dokonca ukázalo, že rovnaká fotka usmrteného bin Ládina sa objavila na internete už v roku 2009! Média napriek všetkému tvrdili, že fotku získali z vojenských kruhov.

Ako to teda s posmrtnou fotkou bin Ládina vlastne bolo? Snažil sa niekto z vojenských kruhov podstrčiť fotku mŕtveho bin Ládina  alebo si ju zhotovili samotné médiá, ktoré sa za každú cenu snažia každý deň priniesť čo najšokujúcejšie „zaručené“ správy?
A je vôbec Usáma bin Ládin mŕtvy? Prečo Al-Kajdá jeho smrť poprela? Kto tu koho ťahá za nos, a kto v tejto podivnej hre určuje pravidlá? Je zverejnenie správy o smrti Usámu bin Ládina tesne pred začiatkom volebnej kampane amerického prezidenta Baracka Obamu len úplnou náhodou?

VICE-FAKTY X: Usáma bin Ládin neskončil v oceáne!


Nepřihlášený uživatel

#348

2016-02-08 17:39

NOVINKY PODPORA ISLAMU A fašizmu policie proti demonstrantum proti islamu pritom DEMONSTRANTI PROTI ISLAMU S TOU FRAŠKOU NIC NEMELY SPOLEČNE ALE SLUNIČKAŘI ANO

Při sobotních demonstracích selhala policie, míní Pelikán. Čeká padání hlav

Policie při sobotních demonstracích selhala, prohlásil v pondělí ministr spravedlnosti Robert Pelikán (ANO). Očekává, že kvůli celé věci bude vyvozena odpovědnost vůči velitelům zásahu.

VICE-NOVINKY PODVOD VEŘEJNE MINENI A NA NAROD ČR

Důstojník koordinoval nácky, kteří vylézali z budovy v majetku ministerstva vnitra!

V sobotu se po celé Evropě konaly demonstrace, namířené proti islamizaci Evropy. Je nutné zdůraznit, že na podporu premiéra Sobotky se před Úřadem vlády sešlo kolem 60 lidí, zatímco napříč republikou demonstrovaly tisíce lidí jak proti islamizaci Evropy, tak i proti politice našeho premiéra. Je evidentní, že premiér Sobotka čím dál tím více ztrácí veřejnou podporu.

VICE-VIDEO: Důstojník ministerstva vnitra koordinoval provokační akci skupiny maskovaných mužů během sobotní demonstrace proti islámu v Praze! Neuvěřitelná inscenace režimu a jeho manipulování s veřejným míněním!


Nepřihlášený uživatel

#349

2016-02-08 18:05

Žádnou potyčku policie nevyprovokovala, odmítá pražské vedení kritiku

Pražská policie se ohradila proti kritice související se sobotními demonstracemi. Kategoricky odmítla například spekulace ze sociálních sítí, že údajně vyprovokovala potyčku s levicovými demonstranty na Malé Straně. Další kritika se týká napadení přenosového vozu Českého rozhlasu, při kterém prý policisté nechtěli pomoct redaktorům. Vedení pražské policie nechá opatření zkontrolovat. Výsledky budou známy do dvou týdnů. Na webu to uvedla policejní mluvčí Andrea Zoulová.

VICE-NOVINKY KREJI FASIZMUS POLICIE ČR PROTI SLUNIČKAŘUM POLITICI MLŽI A LŽOU NARODU

VICE-Policejní provokace nebo blamáž konspirátorů?

VICE-VIDEO: Důstojník ministerstva vnitra koordinoval provokační akci skupiny maskovaných mužů během sobotní demonstrace proti islámu v Praze! Neuvěřitelná inscenace režimu a jeho manipulování s veřejným míněním!


Nepřihlášený uživatel

#350

2016-02-08 18:39

NOVINKY PODPORUJI MANIPULACI VEREJNEHO MINENI POMOCI STRACHU NARODU Další z katů Islámského státu odhalen. Je z Londýna a k islámu konvertoval

Identitu dalšího příslušníka jednotky Islámského státu odpovědného za brutální vraždy západních rukojmích v Sýrii identifikovala americká média. List Washington Post společně se serverem Buzzfeed uvedly, že se jedná o 32letého Alexandu Koteye za západního Londýna, který k islámu přistoupil až v dospělosti.

VICE-MANIPULACE VEREJNEHO MINENI POPRAVA BRITA ZASE TOČENA SPECIALNI TECHNIKOU UZ NA FOTCE VIDITE FAKE

VICE DUKAZU KE ČLANKU Z NOVINEK 

VICE-Popravy prováděné Islámským státem byly zřejmě natočeny ve studiu za použití filmové a trikové techniky

VICE-CyberBerkut: WORLD MĚLI VĚDĚT