PRESTAN NAM KACET STROMY STAROSTO!!!

Quoted post

Vašek

#53 Re: Vašek

2013-04-15 14:53

#31: -  

Víte co je zajímavé? Nedávno jsem projížděl Plánicí a podobné staré stromy tam vykácely ve stejném množství  a budou sázet nové-mladé. Žádnou petici jsem o tom nečetl a doufám,že odpůrci si uvědomují koloběh života. STARÉ NAHRAZUJE - MLADÉ. Jen v Blatné to neplatí-Tam si nechají zbourat školu a nic jim to nebude vadit.

A stačilo by málo- na trávník před staré vysadit novou generaci stromů a za 10-15 let ty staré pomalu pokácet.

Odpovědi

Doufám že nestraník

#55 Re: Re: Vašek

2013-04-16 18:04:03

#53: Vašek - Re: Vašek 

dobrý den

přečetl jsem si (doufám že pozorně a že jsem nic nepřehlédl) všechny komentáře,ale nenašel jsem ani 1 komentář a ani 1 hlas v petici od člověka který bydlí do 10,20,30 nebo 50 metrů od pokácené lípy.Proč? Nezdá se Vám to divné?Zeptejte se lidí co tam bydlí,většina je starší a třeba nemají počítač a nemůžou napsat svůj názor.Je krásné podepisovat petici k věci,která člověka netýká nebo se ho týká 2 dny v roce když projíždí Buzicemi na kole.(ted nechci nikomu křivdit,ale zamyslete se nad myšlenkou)Kolik z Vás má malé dítě které si hraje každý den v Buzicích v parčíku  popřípadě jezdí zde na kole,nebo ho vozíte autem alejí?

Byl jsem u rekonstrukce podlahy v kuchyni v Buzicích a věřte mi že tam kořeny prorostlé opravdu byly a vdálenost byla větší než 10 metrů od nejbližší lípy. 

A v případě,že by nějaká větev nebo část stromu spadla na auto,budovu ve které bydlí lidé nebo na maminku s kočárkem,jak by to asi dopadlo???

Všichni z nás kteří by se to dozvěděli,by sepisovali petici ať se VŠECHNY lípy porazí a kdo ne,ten by se nad sebou možná měl zamyslet.