Respektujte výsledky voleb!!!
Re: Nesouhlas s petici.
#301: Antiklaus - Nesouhlas s petici.
Je mi líto, ale vůbec jste nepochopil smysl petice.
Re: řostě přestat chodit do divadel
#278: ari - řostě přestat chodit do divadel
Jsi mimo, nevíš co mluvíš.Zapomněl jsi na opoziční smlouvu ,podvod demokracie,podvod národa a státu ve prospěch Klause(zločinecké ODS).To nechápeš, že Zeman opoziční smlouvou podepsal Klausovi nedotknutelnost za zločiny z doby jeho vládnutí, zakořenil korupci,korupce díky oposmlouvy zůstala na desetiletí neřešená a rozjela se na max. obrátky. Někdy přemýšlej. Nebýt opoziční smlouvy, dnes nejsme v hajzlu ve všech oblastech. Co po podepsáni smlouvy zbylo z hesla akce čisté ruce a padni komu padní, které zvítězilo ve volbách a vymrštilo Zemana do role předsedy vlády. Respektuji výsledek voleb (svědčí o ostudné úrovni národa) a jsem velmi mruzut, jak se občané nechávají zmanipulovat, používat v nečestných a nebezpečných bitvách pro stát.Tím neříkám, že bude Zeman špatný prezident, možná bude i dobrým a rozhodně bude lepším prez.než byl Klaus - to byla neodpustitelná katastrofa a kocourkov. Zeman byl zvolen konečně v demokratických volbách, které nám byly politiky podvodně dvacet let odpírány a ne na zákládě politických intrik a podplácení poslanců lobisty jako v případě trapné šaškárny a zvolení Klause.Respektujme proto výsledek voleb,je po volbách a Zeman je prezidentem ať si o tom myslí každý co chce. Jen zdůrazňuji, že se potvrdilo, že vítěz je jen jeden a nezáleží jakými prostředky vyhrál. Přeji Zemanovi hodně úspěchů a pevné zdraví.
Re: jan bláha
S tímto nelze nesouhlasit. Jen by mě zajímalo, kdo, nebo spíš co je to za inteligenta, co pohrdá 75-80% občanů, co nemají ani průměrný plat deklarovaný vládou. Proč tento inteligent s tímto názorem nevyjde někam na náměstí a neřekne ho nahlas? No asi proto, že ví, že by si po takovém proslovu poležel nějaký čas, dlouhý čas v nemocnici.
Re:
Souhlas, jednoho umělce jsme tu měli dost dlouho a většina jeho činů byla zlo.
Přestaňte se hádat a začněte mysle (fanatici)
Re: Svěrák a spol
Karel Kryl se v hrobě neotáčí, ten tam přímo rotuje jak turbína. Myslím si, že dnašní "elita národa a vláda", by ho nenáviděli víc jak komunardi před rokem 89.
... většinu voličů jsou pravda,morálka a slušnost prázdný pojem
#18: Major stb Zemanošlouf - Respektuji
No ono toto heslo bylo "prázdným pojmem" i pro toho, kdo jej "razil" a měl ve "štítě" a dal tím jméno celé squadře následníků !!! Stačí si najít a hlavně přečíst a následně porovnat jeho první projev !! A dalo by se to ještě dále rozvést, ale je to zbytečné, příslušní "propagátoři" toto nejsou schopni vnímat, natož aby to akceptovali !!!
#301: Antiklaus - Nesouhlas s petici.
Proč myslíte, že se pan Zeman do pozice prezidenta prolhal?... a právě proto, že národ už nechce být hloupý a lidé už toho hnusu, který nám předvádí tato vláda s Nečasem, mají plné zuby, chtějí změnu. S panem Schwarzenbergem, který by šel až příliš na ruku současné vládě (víme snad všichni pro co za TOP 09 hlasoval), by k žádně změně nedošlo. Lidé budou volit kohokoliv, jen ne ty, kteří tam právě jsou. Rozumím tomu, že každý můžeme mít jiný názor. Ale je třeba přiznat prohru a nezdůvodňovat to tím, že pokud nevyhrál ten, komu jsem dal hlas, tak vše ostatní je nedemokratické a neférové. Promiňte, já jsem dodnes nepřišla na jeden jediný důvod, proč jsem měla dát svůj hlas panu Schwarzenbergovi. Ano v prvních volbách jsem také volila jiného kandidáta, než pana Zemana. Ale v druhých volbách při výběru, který jsme měli k dispozici, jsem měla naprosto jasno. Pana Schwarzenberga bych za prezidenta opravdu nechtěla. A jsem skutečně ráda za to, jak volby dopadly.
Na jednu stranu, Zeman má své mouchy, o tom žádná...
Ovšem kníže by byl mnohem horší - čtěte:
Trestní oznámení na knížete podpoří protikorupční fond
Podepisujte:
http://www.petice24.com/petice_za_odvolani_a_podani_aloby_na_kschwarzenberga
http://www.petice24.com/karle_schwarzenbergu_dodrte_slovo_a_skonete_v_politice
Re: Re: Re:
No hlavně ,že se knížete zastávala matka otcovraha, kterému u Havla vyškemrala milost. ... a vrah o morálce káže, jak říká Kryl.
Že vám není hanba, pane Svěráku!
Nebyl nakonec inzerát v Blesku pojistkou Trautenberga a jeho party?
Re:
Jistě si můžete říkat co chcete, ale bez urážek. Tím ovšem nemyslím zrovna vás, ale všeobecně jak z jedné, tak z druhé strany.
K Blesku si přidejte i ČT
Re: Re: řostě přestat chodit do divadel
#303: Antiklaus - Re: řostě přestat chodit do divadel
To jsi ale mudrlant. Proč pak jsi ty a zobě podobní nestávkocvali , nesepisovali petice , nebo jinak neprotestovali , když byl klaus 2x pomocí hlasů komunistů zvolen presidentem ? Proč jsi se demonstrativně neupaloval, když byla Klausem vyhlášena amnestie ? kterou musel za vládu , tedy i za tvého Karla Schw. podepsat nečásek ? Ubohé ....
přesně
| This discussion has been closed. |
Nesouhlas s petici.