Respektujte výsledky voleb!!!
Zklidněte hormon.
TOTALITA V NÁS
Náš demokraticky zvolený president si zaslouží novou demokraticky zvolenou vládu
This comment has been removed by the person who wrote it.
No, já je respektuji, ale to mi nebrání říct, že Zeman je prolhaný a sprostý dobytek. Je na tom něco nesvobodného? Či snad nedemokratického?
Re:
Vaše vyjádření není otázkou demokracie-nedemokracie, ale morální. Takto se vyjadřuje člověk plný nenávisti, hrubosti a hulvátství.
Re: Re:
Morální??? Možná morálky, ale zrovna v případě samolibého, arogantního autora Opoziční smlouvy, opilce Zemana je to krapet mimo mísu, ne?
Re:
Patřím ke 40% kteří nevolili ani jednoho a přesto jsem podepsala, protože ti co volili, zvolili. :o)
Respektuji
Výsledky voleb a také respektuji to,že víc než 50% voličů si zvolilo lháře a podrazáka.Respektuji to,že pro nadpoloviční většinu voličů jsou pravda,morálka a slušnost prázdný pojem.Respektuji to,ale zároveň se velice stydím za své spoluobčany.
Re: No a co:
Tak sjíždí svoji dceru..co je na tom divnýho.U jeho voličů mu to projde,stejně jako všechny jeho lži a prasárny...
Re: Respektuji
#18: Major stb Zemanošlouf - Respektuji
Vážený,pojem pravda ,morálka a slušnost byl zprofanovaný hned v 90.tých letech tehdejší garniturou .to co se tady děje po prezidentských volbách nemá nic společného s demokracií,to mě spíš připomíná anarchii.
Re: Re: No a co:
Jste Vy ještě člověk nebo jenom obyčejný špinavý čuně?To snad není ani možný něco tak hulvátskýho napsat.
| This discussion has been closed. |