Respektujte výsledky voleb!!!
Re: Respektuji
#18: Major stb Zemanošlouf - Respektuji
V tom případě Ti nezbývá nic jinýho než emigrovat, dnes je to jednoduchý, tam se budeš cítit svobodně a bez studu,,tady po tobě neštěkne ani pes.
Re: Všem umělcům a nespokojeným s volbou:
#220: František Rozehnal - Všem umělcům a nespokojeným s volbou:
To vydržíte i bez prostenalu a nesmrtelný tety? No a národní umělkyně Vondráčková chce také vydat nějaké to elpo... Co teď budou žrát?
Příklady táhnou???
Re: Re: Re: TOTALITA V NÁS
#223: Kolemjdoucí - Re: Re: TOTALITA V NÁS
Zdání někdy klame. Chce to, v případě nepochopení, přečíst vícekrát zasebou.
Ještě něco, co v běžném tisku samozřejmě není:
zdroj:
http://www.prvnizpravy.cz/zpravy/z-domova/podle-hrebejka-je-vetsina-cechu-prasaty/
Myslím, že další komentář k tomu netřeba. A já začínán být hrdý na to, že jsem podle tohoto "umělce" prasetem.
Re:
Máš plnou pravdu, jenže když jsem toto napsal v jedné diskusi na novinkách.cz, tak mi to rychle smazali a dostal jsem ban.
Re:
dovolím si Vás opravit - ti křiklouni jsou většinou nikoli ultrapravičáci, ale naopak socky přisáté k štědrému prsu se státními dotacemi.
Tito "umělci" a "pseudoumělci" by měli držet huby, protože je živí i ta většina, co volila Zemana. Žijí z dotací a grantů, což je z peněz nás všech, tedy i voličů Miloše Zemana! Zkuste se živit rukama, sprostí darebáci!
Držte zobáky, protože v dnešní době neumíte udělat zábavný pořad bez vulgárních a sprostých slov, jak tomu bylo v pořadech Vl. Menšíka, Vl.Dvořáka&Jiřiny Bohdalové, Šípa&Uhlíře, Horníčka, Kopeckého atd. Já bych vás poslala makat rukama, hajzlové!
Re:
No a to jste ještě neviděl tuhle petici, kouzlo je, že na ní stále - i když je už dávno po volbě - přibývají podpisy "elity".
http://www.petice24.com/prohlaeni_vdc_leka_a_v_uitel_k_volb_prezidenta
Tahle diskuse
Re: Respektujte výsledky voleb
#2: ab - Ano respektujte výsledek a tečka!!
Když média oblbují národ,každý chce mít jen zisk...,každý chceme bydlet a mít na to .
Snad je to lidem opět putna /to je jen dobře,jsme zvyklí si žít podle svého/,jen ta armáda mladých potřebuje mít "svůj" idol.Konečně smysluplně začít žít svůj život jak jsme si žili , co ještě jsme "pováleční".Je tady propast v pohledu jak mají žít mladí ,když nemají práci,jsou "zneužívání"různými spolky nabízející práci a pak z jistí,že to nic není společného o výdělku,nebo mzdu ani nedostane.Same formuláře k podpisu a nic z toho,jen další obavy jestli si to správně přečetl-v důsledku pak to vypadá ,že je to dobře organizovaná mafie.
Re: Re: Všem umělcům a nespokojeným s volbou:
#228: - Re: Všem umělcům a nespokojeným s volbou:
Dobrá ironie, ale je mně to putna a úsměvné ;-)
Re: TOTALITA V NÁS
souhlasím na 100%. ne každý je však na takové morální úrovni, aby snesl porážku. To však ví každý inteligentní člověk bez ohledu na to jaké má vzdělání.
Re: Respektuji
#18: Major stb Zemanošlouf - Respektuji
já se zase stydím za tebe, nadávat ti nebudu jen tě podpořím emigruj a emigruj rychle, nebo jen žvácháš nesmysly jako ten váš degenerovaný pseudofeudál
Důstojnost, velkorisost, nadhled... Prostě paráda. Teď mi nezbejvá, než pět let imrvére chlastat.
Majka
Re:
Kdyby vyhrál kníže, katolická církev by hledala způsob, jak z něj udělat "svatého" už zaživa SAMOZŘEJMĚ v rozporu s Božími měřítky. A naše "celebrity" by z něj nejspíš udělali modlu, která by zastínila i M. Jacksona. Po parlamentních volbách se dostal k moci v rozporu s výsledkem voleb (poražené strany se spolčily proti vítězi i voličům) a teď zfanatizovaní namyšlení příznivci poraženého kandidáta chtějí zase změnit výsledek voleb. Když pro ně není Zeman prezidentem, můžou emigrovat.
| This discussion has been closed. |
Neuvěřitelné skutečností
Ovšem, mám na mysli jinou neuvěřitelnou skutečnost. Když jsem si přečetl článek o tom, jak byl pan Dejdar napaden scénáristou Stránským jen za to, že má jiný názor, nemohl jsem tomu uvěřit. Kde to jsme? Co je to za lidi? Po panu Dejdarovi jsem zaznamenal další osobnosti, které byly napadeny ze strany podporovatelů KS. Je toto možné ještě vůbec po 24 letech? A právě od lidí, kteří měli a mají neustále plnou hubu demokracie a pravdoláskaření?
Jakou demokracii tito lidé tedy mají vlastně na mysli? Jen takovou, která jim vyhovuje, která se jim hodí do krámu? A pokud ne, mají ještě tolik drzosti a názor většiny nerespektovat, napadat a urážet voliče? Některých umělců jsem si vážil. Když jsem však například viděl hysterický záchvat paní Čáslavské při jednom duelu, zbystřil jsem. Díky angažmá pana Svěráka jsem se o něm dozvěděl, že byl členem KSČ 8 let, podepsal Antichartu (zdroj wiki). To jsem až do dneška nevěděl. Takový člověk nám pak chce kázat něco o morálce a vykládat chytré bajky. Fuj.
Původně jsem chtěl za prezidenta někoho jiného. V demokratických volbách se můj kandidát však neprosadil, nicméně respektoval jsem to a vzal jsem to jako fakt. V druhém kole jsem pak volil toho, který by mohl být pro naši zemi prospěšný, který by byl prezidentem všech a ne jen horních 10000 lidí. Jsem rád, že se to podařilo a můj hlas zvolil historicky prvního, lidem přímo voleného prezidenta naší krásné České republiky.