Petice proti obsazení resortu školství Jihočeského kraje KSČM

MIP

#4076 Ticho jak po pěšině, když se soudruha Kotta zeptáte na úspěchy socialismu

2013-02-20 11:29

#4038: TOMÁŠ KOTT -

Stále čekám, soudruh Kott! Skvěle jsi tu nanes úspěchy socialismu, které nám záviděl (a snad dodnes závidí) celý svět, takže mých několik otázeček snad ti nebude dělat problémy. I když, jak tu napsal jiný soudruh, Rikitan (pokud to nejsi ty pod jiným jménem) jde o "fašounské" otázky (mám tomu rozumět tak, že jsou správné, komunistické, otázky - lepší se na nic neptat a držet hubu - a pak ty ostatní - fašounské?). Vzpomeň si na  slova soudruha Klementa Gottwalda, který byl, jako kovaný bolševik asi jiného názoru a krátce po Vítězném Únoru prohlásil doslova: "Neexistuje otázka, na kterou bychom my, komunisti, neuměli odpovědět!" Tak jen po Gottwaldovsku do toho, soudruh Kokott!

Ostatně jsem si všiml, že tu, kokotte již několik měsíců opakuješ stále to samé, jak rudý papoušek. Nejsi ty jen nějaký pokažený komunistický kolovrátek? Naprogramovaný na dva (slovy celé dva !) příspěvky: jeden s úžasnými čísly a druhý, textově bohatší, ale duchovně stejný blábol, o 4 atomových elektrárnách a dalších úspěších socialismu .... Od kolovrátku se odpovědi ovšem nedočkám, to je mi jasné.


Nepřihlášený uživatel

#4077 Re: Těžký úkol pro soudruhy: obhajovat pohůnka Kučeru, člena KSČM a tří zločineckých organizací

2013-02-20 11:30

#4074: MIP - Těžký úkol pro soudruhy: obhajovat pohůnka Kučeru, člena KSČM a tří zločineckých organizací

No víte, ono diskutovat s někým, jehož fotku by bylo možno zarámovat a vystavit jako ztělesnění blbosti a zhovadilý vulgarity, mnozí považují za ztrátu času.

 


Nepřihlášený uživatel

#4078 Vzhůru do třídního boje!

2013-02-20 11:37

#4054: MIA - Tak šup studentíci a stávkovat a hladovět a stávkovat .. chachá

Co to meleš, soudruhu, o "bezbranné" komunistce? Soudružka Baborová má zbraň a jakou ZBRAŇ ! Mocnou zbraň dělnické třídy, zbraň, se kterou dělnická třída v Sovětském svazu, KLDR a jinde už porazila vykořisťovatele, UČENÍ MARXISMU-LENINISMU! A navíc za ní stojí dělnická třída a všichni pokrokoví pracující CELÉHO SVĚTA! Takže nepodrývej defétistickým fňukáním náš třídní boj! Rudý prapor zavlaje!


Nepřihlášený uživatel

#4079 Re: Re: Těžký úkol pro soudruhy: obhajovat pohůnka Kučeru, člena KSČM a tří zločineckých organizací

2013-02-20 11:41

#4077: - Re: Těžký úkol pro soudruhy: obhajovat pohůnka Kučeru, člena KSČM a tří zločineckých organizací

Tak ty parchante, zrádče posvátné věci boje vykořisťovaných, to považuješ za ztrátu času? Soudruh Lenin a další soudruzi, kteří se tomu věnovali celý život, se vlastně jen flákali? Takové máme dnes "komunisty": líná banda, která čeká, že jim komunismus spadne do otvřené huby jako ti pečení holubi. Běda ideálům marxismu-leninismu!

MIP

#4080 Re: MIP

2013-02-20 12:23

#4032: - MIP

A víš soudruhu (spíše soudružko, že by bývalá Veronika?), že si nakonec jako pánbůh ještě začnu připadat? Nebo spíš jako nějaký první tajemník KSČ(M), kterému se přece neodporuje, vždyť je třeba dodržovat demokratický centralismus a ostatně, nejvýše postavený soudruh má přece vždy pravdu (než skončí jeho kult a začne kult jeho nástupce). Tak to bych tedy opravdu nerad!

Ovšem: jeden jediný "důchodce" MIP a celá smečka komunistických agitátorů a diskutérů (na příkaz strany) zaleze, když něco zde poznamenám a nemá, co by k tomu podotkla, místo aby po bolševicku, pěkně pádně, odpověděla. To nesvědčí o příliš dobré ideově-výchovné práci v dnešních stranických organizacích, soudružko!


Nepřihlášený uživatel

#4081 Re: Re: Re: Těžký úkol pro soudruhy: obhajovat pohůnka Kučeru, člena KSČM a tří zločineckých organiz

2013-02-20 12:36

#4079: - Re: Re: Těžký úkol pro soudruhy: obhajovat pohůnka Kučeru, člena KSČM a tří zločineckých organizací

Ale že vám někdo nadiktoval úderný text. Tipla bych to Kohoutovou, je to její styl, úroveň žáčka páté třídy. Akorát že ty odborné termíny jaksi nezakryjí, že i ty příslovečný dlabaný necky jsou proti ní inteligenti.


Nepřihlášený uživatel

#4082 Re: Re: Těžký úkol pro soudruhy: obhajovat pohůnka Kučeru, člena KSČM a tří zločineckých organizací

2013-02-20 12:59

#4077: - Re: Těžký úkol pro soudruhy: obhajovat pohůnka Kučeru, člena KSČM a tří zločineckých organizací 

 :-))...ono hlavně není v tuto chvíli moc o čem diskutovat...není spíš tohle pravda?

 Obhajovat Baborovou, byla jedna věc...ale obhájit STBáka a bdělého pohraničníka Kučeru, to je už jiná káva, že??

A navíc, pokud si uvědomíte, že s takovým Kučerou ( a jinými STBáky,... Filipem, Braným,...) vesele nese rudý prapor i soudružka Baborová ... to se pak obhajuje téměř neobhajitelné, že soudruzi...?:-)

Demokrat

#4083 Re: Odpověď sociálovi - hnědému nebo rudému (platí pro oba)

2013-02-20 13:03

#3908: Zbohatlík a asociál,dříve outsider - Odpověď sociálovi - hnědému nebo rudému (platí pro oba)

Ja Vam reknu jenom jedno ja jsem byl za totality zavreni i stema co byli jako politicky a muzu Vam ric ze i kdyz byli brany jako politicky tak v tom meli i majetkove trestne ciny.Tak ze kdyz mi dnes nekdo rekne ze byl politickej tak se nezlobte ale neverim mu.Nevim co dnes Vy chcete chteli jsme demokraciji a kdyz ji mame tak protestujete nebo snad ti volby nebyli demokraticke.


Nepřihlášený uživatel

#4084 Re: Re: Re: Těžký úkol pro soudruhy: obhajovat pohůnka Kučeru, člena KSČM a tří zločineckých organiz

2013-02-20 13:08

#4082: - Re: Re: Těžký úkol pro soudruhy: obhajovat pohůnka Kučeru, člena KSČM a tří zločineckých organizací

Mně osobně by disputace na téma paní Baborová a či bývalí členové STB nevadila. Paní Baborová bylo podle mého názoru osoba, která do problematiky školství viděla, takže se mi protesty proti ní příčily. Ale bývalého člena STB u moci nechci. Jenže když napíšu svůj názor, a nejen já,, tak se od jednoho diskutéra dočkám(e) jen urážek (viz oslovování pana Kota Kokotte) a tak trošku rozháraných a né moc logických antikomunistických frází. A "diskutovat" s osobou, která tady ventiluje svoji ubohost, mindráky nebo já nevím co, to fakt ne.


Nepřihlášený uživatel

#4085 Re: Re: Re: Re: Těžký úkol pro soudruhy: obhajovat pohůnka Kučeru, člena KSČM a tří zločineckých org

2013-02-20 13:40

#4084: - Re: Re: Re: Těžký úkol pro soudruhy: obhajovat pohůnka Kučeru, člena KSČM a tří zločineckých organiz 

 Nezlobte se, ale, že je někdo učitelem matematiky na základní škole, není možné považovat za jediný a dostačující parametr pro funkci školní radní...

Problém je, jak oddělit u komunistů ty, kteří si velmi zadali s režimem a ty, kteří méně, když oba se dnes hlásí ke všem ideovým východiskům, jsou spolu stále v oné partaji ... a tím i vlastně legalizují celou předlistopadovou činnost komunistické strany...

Ale souhlasím, urážky mi také vadí, z obou stran...nezastávám se tedy ani pana MIPa, i když vím, že si tu také musel vyslechnout své, přestože obsahově s ním jinak souhlasím ...

  


Nepřihlášený uživatel

#4086 Re: Re: Odpověď sociálovi - hnědému nebo rudému (platí pro oba)

2013-02-20 13:54

#4083: Demokrat - Re: Odpověď sociálovi - hnědému nebo rudému (platí pro oba) 

 Milý pane, nevím, za co jste byl zavřený Vy....ale vězte, že komunistický režim uměl najít cestu i paragraf, za který bylo možné člověka odsoudit...

Například, když jistý předseda JZD odmítl na polích s velmi kvalitní půdou, kde pěstovali velmi úspěšně zeleninu s rekordními výnosy, na radu sovětských "odborníků" vysázet kukuřici....udělala policie okamžitě kontrolu a našli, i to, co nikdy  nikdo neviděl:-) Výsledek : 2 roky převýchovy....

Osobně jsem znal člověka, studenta chemie, považovaného za geniální mozek s velkou budoucností, který se dostal do šarvátky s opilým soudruhem, který napadal v restauraci jeho přítelkyni. Výsledek : 18 měsíců. Vrátil se bez zubů a s takovými psychickými problémy, že se z něj stala lidská troska...

I proto Václav Havel podepsal první, velkou amnestii ( naprosto nesrovnatelnou s tou ostudnou poslední ), protože nebylo možné rychle určit, kdo a za jaký skutečný čin byl ve vězení....chtěl dát všem novou šanci a navíc, nechtěl žít s tím, že by ve vězení zůstal, byť jen omylem, jediný politický vězeň ...

Ano, chtěli jsme a chceme demokracii stále. To, že nám ji na čas zprivatizovali naši politici a pár gaunerů je smutné, ale snad, když ne nám, tak našim dětem, se podaří normální, slušnou demokracii, kde platí právo pro každého a kde lidé mohou důstojně žít,  vytvořit.

Nezlobte se, do vysokých funkcí v takové společnosti určitě nepatří komunisté...a už vůbec ne takoví Kučerové....

Plk. Sherwood

#4087 Re: Re: MIP

2013-02-20 14:02

#4080: MIP - Re: MIP

Nechtela bys pro nas pracovati, MIPe? Je treba vyvratit ve vasem kacirskem narode predsudok, ze bohati zijou uz v komunyzmu! A stredni trida v socializmu! A chudi v kapitalismu! Nase pruzkumy (1300 farnosti Polakuw nasich fararu u vas) a i Otec Czendlik to potvrdila, ze 80% fobyvateluw takto smyslela. Hruza! Luza! Nado vyvratiti! Taky hledaly my stenice u vas (ni elektronicke, ale zive) a v chotelech any v domacnosech nic. Jen Danowe.  Len u mensin, co nechavate na pospas, jsou jako u nas vsude. Mame zatym na nasi strane aspon kulturfront (hercuw a Grebejka, co vam nadal do prasat, a Menzela, co vam nadal do nevolnikuwf,  a knizete K.S. (Komunist krypto Stranika), a kardinala Duku a pravicaky. To malo. 0,05% kasparku a nedoucenych studendu (co taky zadarmo muzou vystudovat?!), kery zijou ponizene v Mamachotelech nebo se nechaj zivit dedeckama a premluvenou Babou, to zoufale malo. Tech 5-10 tisyc podpisuch proti 50-100 tisyc houmlesakum, proti 500-700 tisyc nezamestnanych a proti zbytku Kaciru Jihoceskych milionuw, co lpelji na Chelcickym, Zizkovy a Husovy je u certa malo! Zbuntuj dalsych fasistuw, at bendě vjacej ovecek do chliva! Nebo nas potomcy nevolnikuw, ten pracujuci lidumil, ta luza kacirska wymete z podia a zasejc zvitezi! To nelze dopustyty! Hajl Hladowkari hodinowy odwazny! Dneska se vam zasejc upalil Bulharsky Palach nejaky proti CEZu a vcera zoufalec podpalil sebe i najemniky a deti, bo dostal exekucy! Delejte neco, kristepana Jezusi! Nebo nam zbudou len Masinove, Kosovo a jim Palach a socialism!?


Nepřihlášený uživatel

#4088 Re: Re: Re: Re: Re: Těžký úkol pro soudruhy: obhajovat pohůnka Kučeru, člena KSČM a tří zločineckých

2013-02-20 14:20

#4085: - Re: Re: Re: Re: Těžký úkol pro soudruhy: obhajovat pohůnka Kučeru, člena KSČM a tří zločineckých org

A jaká kvalifikace je tedy dostačující pro radní pro školství? Já zas pociťuji velmi silnou skepsi vůči odborníkům z oblasti managementu nebo takovýho toho neurčitýho čehosi, kdy odborný znalosti nemají, ale řídit by snad měli umět a mají "manažerský dovednosti". A politický přesvědčení, barva pleti, pravorukost nebo levorukost či sexuální orientace pro mě nejsou při hledání vhodnýho člověka směrodatný. Kdyby leželo obsazení postu radní pro školství na mých bedrech, tak asi taky sáhnu po někom, kdo má se školstvím něco společnýho, zvláště pokud mi nebudou známy výtky na kvalitu práce dotyčný osoby.

 


Nepřihlášený uživatel

#4089 Re: Re: Re: Re: Těžký úkol pro soudruhy: obhajovat pohůnka Kučeru, člena KSČM a tří zločineckých org

2013-02-20 14:57

#4084: - Re: Re: Re: Těžký úkol pro soudruhy: obhajovat pohůnka Kučeru, člena KSČM a tří zločineckých organiz

Asi se dá těžko očekávat jiné oslovení soudruha Kotta, než ...  Anebo, vy se s tímto exotem názorově sjednocen? Bývalí příslušníci STB, byl neuvěřitelný lidský dobytek a soudružka Baborová zcela dobrovolně vlezla do partaje, která tento dobytek přímo řídila...


Nepřihlášený uživatel

#4090 Re: Re: Re: MIP

2013-02-20 15:05

#4087: Plk. Sherwood - Re: Re: MIP

Plukovníku, nešlo by to trochu srozumitelněji? Obávám se, že vaše, jistě opodstatněné argumenty, 95% čtenářů nedá ani do půlky...


Nepřihlášený uživatel

#4091 Re: Re: Re: Re: MIP

2013-02-20 15:15

#4090: - Re: Re: Re: MIP

To není můj problém, že polovina čtenářů má místo mozku piliny a dává text, který běžný ve slabikářích, tj. pro děti ve věku 6 let


Nepřihlášený uživatel

#4092 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Těžký úkol pro soudruhy: obhajovat pohůnka Kučeru, člena KSČM a tří zločinec

2013-02-20 15:21

#4088: - Re: Re: Re: Re: Re: Těžký úkol pro soudruhy: obhajovat pohůnka Kučeru, člena KSČM a tří zločineckých 

 Chtěl jsem tím jen říct, že pro mne argument, že je soudružka Baborová kvalifikovanější, protože je učitelkou ZŠ, neplatí...nic víc.

Tím netvrdím, že by nemohla zastávat tuto funkci odborně zdatně. Ale naopak není vůbec jisté, že by tuto funkci zvládla lépe, jen proto, že učí celý život na ZŠ. Navíc si nemyslím, že je jedinou a nenahraditelnou....učitelů, kteří nemají kontroverzní minulost ( a dokonce i současnost:-), máme dost, ne? Pan Zimola jistě některého takového, jakožto bývalý pedagog, zná také... 

Nicméně, její politická angažovanost je pro mne, pro tuto funkci, nepřekonatelným hendykepem. Z morálního a historického povědomí, si nepřeji, aby mé děti vychovávali komunisté....


Nepřihlášený uživatel

#4093 Re: Re: Re: Re: Re: MIP

2013-02-20 15:27

#4091: - Re: Re: Re: Re: MIP

Pokud srovnáváte inzerovaný text s textem slabikáře, tak maximálně, s rukou psaným, jugoslávsko/východňársko/slovenským, na vojně drahmé doby...


Nepřihlášený uživatel

#4094 Re: Re: Re: MIP

2013-02-20 15:31

#4087: Plk. Sherwood - Re: Re: MIP

Jestli chceš, demente, "buntovat" další fašisty, obrať se na nejbližší organizaci KSČM. V té jsou organizováni jejich rodní bratři, doslova jednovaječná dvojčata. Tam tě vyslyší, zoufalcům dluhy zaplatí,aby domy do vzduchu nevyhazovali, Bulharům elektřinu zadarmo (v komunismu) dodávat budou... všem nezaměstnaným pracantům práci u STB, Pohraniční stráže a dalších prospěšných organizací dají, houmlesákům v TNP střechu nad hlavou zajistí. To všechnou mají už vyzkoušené.

MIP

#4095 Nejsou "urážky" jako "urážky"aneb ne všechno je urážka

2013-02-20 17:23

#4085: - Re: Re: Re: Re: Těžký úkol pro soudruhy: obhajovat pohůnka Kučeru, člena KSČM a tří zločineckých org

Vážený pane, těší mne, že s mými argumenty v této diskusi souhlasíte ale vaše zastání opravdu nepotřebuji, myslím, že jsem schopen se obhájit sám. Zvláště proti TOMU, co mne tu napadá. Mohl jste si všimnout, že pokud jsem odpovídal nějakému slušnému, nekomunistickému přispěvateli do této diskuse, vyjadřoval jsem se, jak ostatně mám v krvi, slušně. Ovšem těm, jejichž příspěvky uráží prostý rozum (viz Tomáš Kott), uráží všechny ty, kterým právě tito komunisté celá léta ničili životy a doslovaji jim plivají do tváře, těm, kteří zde píší drzé lži a i ze mne se snaží udělat pitomce, těm odpovídám takovým stylem, kterému snad rozumí. A podle jejich vzteklých reakcí asi opravdu rozumí.

Je-li ovšem mezi těmi,kteří mne zde obviňují z neslušnosti a „urážení“ ten,  který v této diskusi podobně, jako umravňuje mne, prokazatelně vystoupil proti:

  1. sprostým urážkám pana profesotra Rosochy, urážejícím ho lidsky i profesně

  2. urážkám a zesměšňování studenta pana Hellera a dokonce i jeho rodiny (jeden komunistický hulvát se tu nestyděl vyzpovídat, jak se „stydí“ za jméno Heller, které nosil jeho tatík-bolševik a které  „pošpinil“ student Heller (!)

  3. sprostým urážkám a zesměšňování studentů třeboňského gymnasia, pro jejich mládí (!!!), nezkušenost (!!!) a intelektuální neschopnost vůbec studovat (!!!)

  4. urážkám celého Gymnasia a jeho paní ředitelky (ač ta s tím nemá už vůbec nic společného, uráží ji snad jen pro její – já o tom opravdu nic nevím – stranickou příslušnost)

  5. dokonce urážkám, sprostým a opravdu debilním, VŠECH obyvatel Třeboně (viz všelijaká, zde uveřejněná, po komunisticku vtipná úsloví typu „Chytrý jak z Třeboně“

  6. drzému, skutečně estébáckému vyhrožování podepisovatelům petice (!!!):

„... jen to tu hezky podpisujte, odssáčci, topáčci, a další "opravdu uvědomělí" a "jediný chytří" (pro mě nejste víc než asociálové), vláda pravice naštěstí brzy skončí (jak již dávno ukazují všechny seriózní průzkumy), a až to tu levice vezme do ruky příště, tak vás podle podpisů v téhle "opravdu chytré a přínosné petici" alespoň lehce a rychleji najdou...“

tak tomu se s radostí omluvím. S těmi ostatními budu i nadále mluvit tak, jak si to, jako lidská špína, jako komunisti, jedině zaslouží. A to tak dlouho, dokud uznám já za vhodné, dokud se tu budou snažit oblbovat, budou tu po komunisticku lhát a budou se snažit si tu zřídit monopol na diskusi v duchu jejich zločinné a debilní ideologie...

Jen tak na okraj: sice zhruba sleduji, co se v tomto státě děje, ale zpočátku jsem ani necítil potřebu se v akci proti komunistce Baborové a dalším nějak výrazněji angažovat (i když petici jsem okamžitě podepsal). Názor jsem změnil až po dvou událostech: po neslýchaném a sprostém, na někoho, kdo si říká dokonce „pedagog“ přímo debilním prohlášení soudružky Baborové, že studenti nic nepamatují a tak mají právo jen mlčet. A po té, co jsem si na stránkách její strakonické stranické organizace přečetl její drzé poučování a vysvětlování, proč vlastně v listopadu 89 lidé „zvonili klíči“ (odpověď soudružky je jasná: na podporu socialismu a KSČ !!!). Tehdy jsem si uvědomil, že jde o skutečnou, nepoučitelnou, sprostou a drzou komunistickou mrchu, které opravdu nesmíme už nikdy dát šanci... A pro takové, lituji, NEMÁM JINÝ SLOVNÍK.


Nepřihlášený uživatel

#4096 Re: Nejsou "urážky" jako "urážky"aneb ne všechno je urážka

2013-02-20 19:13

#4095: MIP - Nejsou "urážky" jako "urážky"aneb ne všechno je urážka

To znamená, že když má někdo jiný názor než já, tak ho mohu urážet? Takže podle této logiky můžu s čistým svědomí jít za Hellerem a oslovit ho ty pi.o černoprdelnická a bude vše v pořádku. Vzteklý reakce tu předvádíte leda tak vy.

Vaše snaha udělat z lidí okolo třeboňského vzdělávacího ústavu mučedníky je úsměvná, jen sklízí, co zaseli.
1. žádný profesor (pokud vím, tak neabsolvoval žádnou VŠ), ale učitýlek Rosocha tak nějak zatáhl politickou agitaci do prostor školy, což je protizákonné, takže u některých si holt vysloužil pohrdání a odsouzení. Následky svých činnů si neseme sami.
2. pan Heller se neustále zesměšňuje sám svými pojednáními na téma bububu komunismus, která jsou jen snůškou blábolů. Doporučuji mu najít si tiskového mluvčího nebo někoho, kdo mu bude texty psát, takhle to svými bláboly docela zabíjí.
3. bohužel platí to, co u pana Hellera. Studenti se zesměšňují sami, viz projevy pana Hořejšího nebo zde kdysi píšící a navíc roztomile pitomoučká maturantka, která se snad naivně domnívala, že svými žvásty obhájí dění na gymnáziu. Já za to nemůžu, že studenti prostě tu svoji inteligenci tak dovedně maskují.
4. řídící gymnázia se též odkopává sama. Prý o ničem nevěděla, ale na jedný fotce je zachycena, jak přihlíží agitaci v aule, kde byly plakáty s politickými hesly. Asi má holt delší vedení a nedošlo jí, o čem to ti studenti diskutují. Ale, ale, když je kvůli své politické příslušnosti napadána Kohoutová, tak je to špatně? Proč ten dvojí metr? Pro informovanost, Kohoutová je aktivní za ODS.
Stejně jako oni protestují proti komunistické radní, tak zas někdo jinej protestuje proti jejich aktivitě. Právo na protest má ten někdo jinej taky, tak se s tím holt studentíci musí smířit.


Nepřihlášený uživatel

#4097 Re: Re: Nejsou "urážky" jako "urážky"aneb ne všechno je urážka

2013-02-20 20:06

#4096: - Re: Nejsou "urážky" jako "urážky"aneb ne všechno je urážka

Hlavně to znamená, především si pečlivě přečíst to, na co chcete reagovat a potom nějak relevantně učinit. To co z vás vypadlo, je naprosto mimo mísu a se soudy odlouhém vedení, bych být vámi, velmi šetřil.

MIP

#4098 Grázlové z KSČM, ozvětě se na obranu slušného estébáka Zemana-Kučery!

2013-02-21 11:26

Gauneři se postavili jako jeden muž (tedy zde spíše gauner) za gaunera ze svých řad aneb KSČM stojí za estébákem Kučerou. No, čekat se to dalo. Nyní je zcela jisté, že „moderní demokratická levicová strana“ ,KSČM, vydala ze sebe ve volbách opravdu to nejlepší (nic jiného ani nemá). A jsou to ti nejlepší vlastně z celého národa, vždyť komunisti vždy tvrdili, že jsou ti nejlepší z nejlepších. Takže se dnes skládají z:
1)estébáků (Falmer-Filip, předseda, Zeman-Kučera, jiný Zeman z Moravy, Braný,Sloup.....)
2)bachařů (Vondruška....)
3)vrahounských pacholků od Pohraniční stráže (Zeman-Kučera,Braný, Sloup....)
4)Baborové.
Výběr grázlů všeho druhu jedna radost! Skoro lze říci, že mimo KSČM ani žádný další grázl už být nemůže.
Ti v lepším případě hlupáci, v horším sprostí komunističtí halamové, kteří zde za Baborovou orodovali jako za něco extra slušného asi budou muset zmlknout. Věru je neskonalá komunistická sprostota někoho z této tlupy ničemů a grázlů vydávat dnes za „slušného“.
Teď čekám, kdy se ozvou na obranu trojnásobného zločince (KSČ, dnes KSČM, STB, PS), „Vaška“ Kučery alias Zemana. Nechal se slyšet, že „cítí“ silnou podporu..... Ve Zlíně to říkají také: „Rudí smrdí“.

MIP

#4099 Je horší estébák nebo vrahounský pacholek od PS?

2013-02-21 11:36

Někteří, včetně pana hejtmana Zimoly, se KONEČNĚ ozvali proti komunistickému ničemovi ve vysoké funkci kraje. Trochu pozdní lítost a rozhořčení (zvláště u pana hejtmana), lepší ale než takovou kreaturu tam trpět dál. Ovšem vadí jim hlavně příslušnost tohoto ničemy k STB. Dovolím si trochu nesouhlasit. Podle mne je ještě mnohem horší, že byl "důstojník" u zločinecké organizace zvané Pohraniční stráž, tedy doslova vrahounský pacholek, určený k vraždění spoluobčanů. Zcela na úrovni příslušníků SS-Standarte Totenkopf, hlídajících Mauthausen, Dachau, Osvětim, odsouzených en bloc jako zločinecká organizace v Norimberku. Vrahouni v důstojnických pozicích u PS byli přesně totéž. To, že nějaký Kučera si jako rozšíření své zvrhlé bestiality zvolil ještě angažovanost u STB je jen logickým pokračováním.

Plk.Sherwood

#4100 Re: Grázlové z KSČM, ozvětě se na obranu slušného estébáka Zemana-Kučery!

2013-02-21 12:43

#4098: MIP - Grázlové z KSČM, ozvětě se na obranu slušného estébáka Zemana-Kučery!

Military Informatorka Policy, sotwa ty od nas dostala "statuta volnego pera - V.K.", co moge psat proty republika a zalohe 2 tis. dolaru, ty moc horliva! Se provalis a prosradisz nakonec. U nas swych agentuw statnych ochranujeme (i v Polsce, nawstiw Czendlika by potwrdila ti to. Ten sa owszem taky prowalila v TV, jak sa vrhol u Haliny Pawlowske na 50 odstinuw sedi!). Delate nam viac ostude nez uzitkow zatym. Agenty u nas i ctime. Proto Masiny, u vas prohlasene za vrahuw, medailujeme. A nawopak pisarzuw  jako Capkuw, Wanczuruw, Fuczikuw, Jesenskych Milen, Kafkuf, Hasekuw, Hasleruw, Letenskych Aniczek, Karluw Polackuw, Kurtuw Konraduw, Joszkuw Czapekuw maliaruw, Bedů Waclawkuw a dalsich ubitych v nacistickych koncentrakuw my nazywamy grazly komunystycznymy. Bo je treba by "nova mladez", "nowy Czeszi", kak "nowy Rusi", na ne zabudly. Treba Vymydlyti je jim z Pameti naroda. Taktez treba vymazati tem neznabogum kacirum zlata sedesata. Ako kontrarewolucju. Ako swinstwo na kapitalu a feudalismu. Potupu knizat a baronuw poswiatnych. Naszich chlebodarcuw a darmojeduw.

Tradycju odbojarow husitskych proty Krizakowy v Treboni tez treba vymytiti. 2 roka drzeli mesto oblehane, az ted se tam, zaplat Boga jego dostali nasi flandaci. A mladez, nase oveczky poddane, posluchaju pastyrza. Dobre je pase ten Rasocha. Len Boga jego vzdelani by mel si doplinyti. Aspon z katechizma.

Takze MIPu netlaczyla tak na pile, bo se provalila. Sem tam utrus i na druge strany krityczne slowo, by ses neproszradil. Treba "humanitarne bombardovani" ze te plni La pychou, bo ze ve swiate valczymy a zabijamy za mier, nebo ze viac nez 27 umrzlych bezdomowcow rocne (v Polsce 180) jest vlastne odplata za 27 popravenych ceskych panuw. Lebo ze Bono dobre zpiewa za hladowkare w Budejcich, bo kazde 3 secundy umiera dieta (decko ne dieta) zizny a hlady, za cosz si mogou samy. Dla Kaluska, Pík, Nečasuw, trhowcow a tak. Pak bendesz mene tekel podezrely. Posilamy dalsi zaloha 2 tis. dolaruw. Uz se nam, holczyna obojaka, newymknes. Bo mami na te i tvoju minuloszt podiwnu u Dr. Bartaczka Di Pape nuncyowego zoznamy. Teprwe pak zasluszysz si i podiel na restituciach cierkewnich. Frsztenzí, elito?