Petice proti obsazení resortu školství Jihočeského kraje KSČM


Nepřihlášený uživatel

#4051 Re: MIP

2013-02-18 22:14

#4032: - MIP

MIP je příkladem pravdivosti úsloví, že se stářím obvykle přichází moudrost, občas se však stává - jako v případě MIPa - že stáří přichází samo :-)))))))))

Je to on není to on .....

#4052 Básnička O Mipovi

2013-02-18 23:25



MIP,
na diskuzi nám zase vlít
Kdyby chodil do školy,
nemlel by tu bláboly.
Hlavu, patu nemají,
všichni už tady z MIPA nudou zívají.
Mylně on se domnívaje,
na chytráka si tu hraje.
Pravidelně sem příspívá,
netuše, že každý slušný člověk se mu vysmívá.
Mele stejnou písničku,
soudě, že demokracii má v malíčku.
Poznáte ho velmi snadno,
jeho příspěvky obsahují slova jako kráva, blbka, hovno.
Myslí si o sobě, že je slušňáček,
ale přitom je to takový prosťáček,
co rád se naváží do lidí,
ale přitom si na špičku nosu nevidí.
Škoda, že neumí diskutovat,
umí jen nadávat a popichovat.
Když u příspěvku uvidím MIP,
hned si říkám: Ten xxx je tady zase?
Není to jen vtip ?
MIA

#4054 Tak šup studentíci a stávkovat a hladovět a stávkovat .. chachá

2013-02-18 23:56

Mladí se děsí nezaměstnanosti. Zvažují odchody do zahraničí. Bez návratu

Více než tři desítky tisíc lidí jsou dlouhodobě nezaměstnaných na Plzeňsku. Nepodílejí se už na tom jenom tzv. „venkovské okresy“, jako je již tradičně Tachov nebo Rokycansko, ale i samotná Plzeň. Tady avizoval dramatické propouštění Panasonic, ale také Škoda Steel, který se neustále potácí v těžkých finančních problémech. Končí také zdejší vyhlášená železniční opravna. A všichni se samozřejmě hrnou na úřad práce.

Další je příběh Pavly, která rovněž neměla práci. S vysokoškolským diplomem, znalostmi jazyků, jenže, jak říká: „… ve firmách i na úřadech raději vezmou své známé a blízké, takže nemám šanci. Půjdu asi dělat au pair do Anglie a bude pokoj. Sem se vrátím, až budou lepší časy. Nebo si tam někoho najdu a bye bye, Čechy!“

Nezaměstnanost zuří, ale hlavně že nejsou fronty na banány a že můžeme svobodně utíkat z rozkradené země
Milí mladí,, HONZA, 17.2.2013 10:56:54
zvláště pak nezaměstnaní studenti, jednoduchá rada!Přestěhujte se do Jižních Čech, přihlaste se k ativní činnosti v Rasocha-Hellerjugend, pomozte jim odrovnat komunisty, a rázem bude ráj na zemi.Žádná nezaměstnanost mladých a studentů, žádní bezdomovci, žádná zlodějna a tunelování, žádná korupce, prostě budete se mít!Hlavně permanentně demonstrovat, zvláště proti starším bezbranným komunistkám a občas držet hladovku.To vlastně bude dobrý trénink pro zářnou budoucnost, která vás očekává!Hlavně nezapomeňte ta dvě jména, Rasocha z Třeboně a Heller z Budějojc.I když se jednou budou Jihočeši za ně stydět!Ale nyní jsou populární zvláště u Sedláčkové v ČR a u Klepetka a Drtinové v ČT.A hlavně nezapomeňte, že za totality se nsměly nosit dlouhé vlasy.Toť hlavní moto protestujících, mírně zblblých, jihočeských studentů!

MIP

#4055 Reakce se raduje. MIP také.

2013-02-19 11:37

Tak nám po "štvanici" na slušnou a hodnou soudružku Baborovou (učitelku, tolik oblíbenou jejími žáky, nyní zničenou mučednici za ideály komunismu) začíná "štvanice" na slušného a hodného soudruha Kučeru (estébáka, tolik oblíbeného jím zatčenými a vyšetřovanými, a navíc také péesáka, možná oblíbeného u jím zastřelených). Snad bude muset také dlouhodobě onemocnět, náš soudruh estébák Kučera. Snad ho také tato "štvanice" zničí! Ovšem pozor ! :tentokrát ho neštvou, jako tu hodnou soudružku Baborovou, nějaký pochybný učitýlek Rosocha (kontrolu na něj!), študent z podezřelé rodiny Heller a zblblí študentíci z Třeboně, ovce a hanba studentů vůbec, které jednou nikdo ani nezaměstná! Tentokrát "štve" hodného estébáka Kučeru sám krajský hejtman Zimola! Jak zareaguje soudruh Kučera? Poslat inspekci jako na Rosochu asi nepůjde, poslat pro Zimolu rovnou STB zatím asi také ne. A jak se k tomu postaví všichni ti soudruzi, kteří "nikdy v KSČ nebyli ani ji nikdy nevolili", kterým jde jen o demokracii, respektování výsledku svobodných voleb, o to, aby soudruh estébák Kučera dostal "šanci" ukázat.... Musíte se k tomu postavit čelem, soudruzi! Tak jen pište ty své debilní bolševické bláboly (už jste se to v případě soudružky Baborová naučili), už se těším na počteníčko!

MIP

#4056 Re: Tak šup studentíci a stávkovat a hladovět a stávkovat .. chachá

2013-02-19 11:54

#4054: MIA - Tak šup studentíci a stávkovat a hladovět a stávkovat .. chachá

Milé bolševické hovado! Sleduj politický vývoj! Dnes už to není "Rasocha-Hellerjugend", co likviduje komunisty. Dnes už je to "Zimola-Rosocha-Hellerjugend" ! A jde o bezbranného staršího estébáka Kučeru (ale má ještě soudruh Kučera ránu, ač postarší, ještě by vyšetřovanému ukázal (po Grebeníčkovsku), tvrdou pěst dělnické třídy!). Teď abychom se my Jihočeši styděli ještě za Zimolu! Jenže ten byl přece také zvolen ve svobodných volbách. Jak z toho ven, milé bolševické hovado? Čekám na instrukce Strany! K nové situaci, ne tvůj blábol k tomu co je dnes už překonáno! K tomu je třeba se postavit, Gottwaldovsky, čelem!

Jen tak na okraj: nebylo to krásné, když ty, kteří chtěli utíkat z kvetoucí komunistické země, mohl na hraničních ostnatých drátech třeba takový komunista a politruk Sloup nebo pohraničník Kučera (ano, ten dnes bezbranný Kučera) nechat zezadu rovnou zastřelit?

To byl nejsvobodnější, nejspravedlivější a nejlidštější společenský řád lidských dějin, který nám tu zavedli ti nejlepší mezi námi, komunisté! A ani úřady práce nebyly třeba. Stačilo zařízení jako TNP, v Jáchymově a mnohde jinde....

MIP

#4057 Dva slušní lidé, komunisti

2013-02-19 12:17

Byl to včera věru dojemný pohled v České televizi, když ukázala jak bok po boku sedí uštvaná slušná soudružka Baborová a ještě neuštvaný, bezbranný (jak tu napsal jeden soudruh) a jistě také velmi slušný estébák a péesácký pohůnek Kučera. Jak tam tak družně, jako soudruzi, seděli, maně se člověku vybaví lidové přísloví "svině k svini sedá, rovný rovného si hledá".... Jistě ta uštvaná soudružka musí být velice slušný člověk. Řekni mi, s kým se kámošíš, kdo je tvůj soudruh a já ti řeknu ......
MIP

#4058 Urguji odpověď, soudruh Kott

2013-02-19 12:23

#4038: TOMÁŠ KOTT -

Soudruhu Tomáši Kokotte, stále čekám na tvou odpověď na mé jednoduchoučké otázky! Když máš k ruce všechna ta úžasná čísla, dokumentující převahu socialismu, jsi tak dobře Stranou argumentačně vyzbrojen, tak taková odpověď ti jistě nedělá problémy!


Nepřihlášený uživatel

#4059 Re: Je to on náš - MIP

2013-02-19 14:02

#4053: Heller - Je to on náš - MIP

Argument, hodný komunisty! Tak je třeba odpovídat reakcionářům, napadajícím linii strany a její členy. Prostě je utlouct argumentama. A komunistický mozek vymyslí jediný argument - hovno.

Rikitan

#4060 Re: Urguji odpověď, soudruh Kott

2013-02-19 14:24

#4058: MIP - Urguji odpověď, soudruh Kott

Odpovím Ti za Kotta. Nejseš Ty náhodou synek Goeblse? Diskuse s takovým fanatickým fašounem, a dodávám i primitivně hloupým, je naprostá ztráta času. Vezmi si kyblíček s lopatičkou, zajdi na písek a................začni úplně znovu :-))


Nepřihlášený uživatel

#4061 Re: Re: Urguji odpověď, soudruh Kott

2013-02-19 14:44

#4060: Rikitan - Re: Urguji odpověď, soudruh Kott

Panečku, samej argument. Jak dlouho jste přemýšlel nad touto přiblblou odpovědí?


Nepřihlášený uživatel

#4062 Re: Re: Urguji odpověď, soudruh Kott

2013-02-19 14:49

#4060: Rikitan - Re: Urguji odpověď, soudruh Kott

Nemá cenu se s MPem bavit, je to starý a zapšlklý důchodce. Musí rej jak svině do h.vna. Má to rád a je to jeho jediná radost v životě. Může mít jiný názor na věc, ale s tím nadáváním paní Baborové a jiným je trapný. Kolikrát bych mu tak ráda napsala něco ostřejšího, ale když mě v 80.letech ty "zlé soudružky učitelky" učily, že mám být ke starým lidem slušná a ve mně to nějak zůstalo :-)))))).

To víte, Mip chodil do školy ještě za císařství, tak to má nějak jinak nastavené.

Hezký den.


Nepřihlášený uživatel

#4063 Re: Re: Urguji odpověď, soudruh Kott

2013-02-19 15:10

#4060: Rikitan - Re: Urguji odpověď, soudruh Kott 

 Doufám, že jste si nedal nick podle stejnojmenné postavy z knížky Jaroslava Foglara:-) To by byl gól:-)))


Nepřihlášený uživatel

#4064 Re: Re: Re: Urguji odpověď, soudruh Kott

2013-02-19 15:15

#4062: - Re: Re: Urguji odpověď, soudruh Kott 

 Milá dámo, musím se pana MIPa zastat, i když vím, že by se mne o to neprosil ... protože mám podobný názor na úlohu komunistů v dějinách ...

Ano, občas říká některé věci ekspresivně, ale také to od mnohých Vašich sympatizantů velmi podobně schytává...

Vy ( myšleno, obhájci komunismu ), pokud mu chcete cokoli vyčítat, se začněte k němu chovat slušně....pak myslím, můžete očekávat vstřícnost i od něj. A nezapomínejte, že první špatnou zkušenost v životě učinil on s Vámi, komunisty a jejich obhájci , ne naopak... Měli byste v sobě mít víc pokory... 

MIP

#4065 Re: Re: Re: Urguji odpověď, soudruh Kott

2013-02-19 15:25

#4062: - Re: Re: Urguji odpověď, soudruh Kott

Myslím, že se zase ozvala komsomolka, co tu vystupovala jako "Veronika" i jinak. Starý tatík-bolševik, celá rodinka volí komunisty a je na to hrdá, s úsměvem to vypráví všem, co ji urážejí  (nejsem tedy sám jediný).... Vítej do diskuse, soudružko. Ale k věci, prosím! Největší radost v životě by mi udělalo, kdyby komunistické kreatury jako Baborová nebo péesácký pohůnek Kučera zalezly konečně na to komunistické hnojiště dějin, kam posílaly druhé, přestaly opruzovat a už nic o nich a od nich člověk neslyšel. Přestal bych zde psát, byl bych spokojený jako prase v žitě. Tak jednoduché to je soudružko. A jestli se chceš zabývat sprostotou a nechceš začít u své komunistické sprostoty, diskutuj třeba s nepřihlášeným 4053, komunistickým debilem, který se nestydí použít cizí jméno. Nebo s "Rikitanem" pro kterého je každý dotaz na úspěchy socialismu, jak nám je komunisti (i s tvým tatíkem) zde v této zemi předvedli a nějaký Kott (spíše Kokott) zde vypočítává, rovnou - fašismus a tazatel mladý od Goebbelse. Od potěru od Stalina z řad KSČM to opravdu sedí.....


Nepřihlášený uživatel

#4066 :)))))))))))))))))) ten MIP je fááákt :)))))))))))))))))))))))))

2013-02-19 15:49

Také vím , že je vosel, ale stejně mi je ho líto. Je tak sám, a opuštěn. Jen nenávist a demence jej neopustily.

Nepřihlášený uživatel

#4067 Re: Zdravím všechny kterým se nelíbím a nechci líbit

2013-02-19 15:55

#4048: MIP - Zdravím všechny kterým se nelíbím a nechci líbit

Jsem rád, že tě platí Filip a ne Štěpán. Je vidět, že si umíš vybrat. Štěpán je trochu divoký komunista. To Filip, to je zjevně člověk, se kterým tvoje dišička souzní.


Nepřihlášený uživatel

#4068 Re:

2013-02-19 18:39

#4049: -

... no, to je do téhle diskuse opravdu přínosný příspěvek. Řekl bych, že trochu kontraproduktivní. Navíc dávno vím, že je dobré se podobně trapně reklamovaným věcem obloukem vyhnout (co potřebuje reklamu - a obzvlášť takovouhle - tak 1) stojí za víte co, a 2) bývá to vždy o ty investice do reklamy dražší...). No nic. Další důkaz toho, že pravice a kapitalizmus celosvětově, a obzvlášť ten český mafiánský, už vážně mele z posledního, a neví kudy kam... Už mě to vážně začíná nudit. Proč si i tady musí pořád dokola dokazovat, že nejsou moc inteligentní (podle médii nezmanipulovaných výzkumů jsou lidé levicově smýšlející mnohem inteligentnější), asociální, a hysteričtí, o to víc se ale snaží být vidět a slyšet... Díky návštěvám tady jsem učinil jeden převratný objev, o který se s vámi teď podělím. Přišel jsem na to, co je ten chybějící článek mezi opicí a člověkem - je to "pravičák/kapitalista"....


Nepřihlášený uživatel

#4069 Re: Re: Zdravím všechny kterým se nelíbím a nechci líbit

2013-02-19 22:19


Nepřihlášený uživatel

#4070 Re: Re:

2013-02-19 22:20

#4068: - Re:

Zhruba asi stejně jako ten váš. A ani se s nikým nemusím dělit...


Nepřihlášený uživatel

#4071 Re: :)))))))))))))))))) ten MIP je fááákt :)))))))))))))))))))))))))

2013-02-19 22:23

#4066: - :)))))))))))))))))) ten MIP je fááákt :)))))))))))))))))))))))))

Zkuste to prosím, nějak jinak. Jste průhledná a zhruba stejně nápadivá, jak pauzák.


Nepřihlášený uživatel

#4073

2013-02-20 10:49

Musím se smát, do jakého lejna šlápl hejtman Zimola, když si padl do náruče s komunisty:-))
Muselo mu být přece jasné, že ti, kdo nezahodili knížku v roce 89 a zůstali věrní "matičce, rodné straně", museli být "kovaní" bolševici...mnohdy s velmi "zajímavou minulostí".
...už teď jsem zvědavý na dnešní plánované prohlášení z radnice:-))

Tak mě napadlo, pokud pan Zimola nyní žádá odstoupení radního Kučery, STBáka od Pohraniční stráže, nedopouští se tím něčeho nezákonného? Vždyť, ten se stal radním v řádných volbách?.-)))
To je vážně komedie....jóó, kamarádit se s  komunisty se nevyplácí , to by pan Zimola, jako dějepisář, měl vědět...

MIP

#4074 Těžký úkol pro soudruhy: obhajovat pohůnka Kučeru, člena KSČM a tří zločineckých organizací

2013-02-20 10:49

Už třetí den čekám na obhájce "výsledku voleb" v této diskusi.A ono pořád nic. Dikutují zde ke každé doslova kravině ale ozvat se proti likvidování hodných a bezbranných komunistů, jak to provozuje Zimola-Rosocha-Heller-Jugend jim nestojí za to.....
Nebo že by šlo o to, že hájit takovéhoto grázla je nemožné i pro komunistického lháře? Vždyť náš Kučera je výlupek! Aktivní člen nejméně tří zločineckých organizací! To nezvládli ani jiní gangsteři, ti se spokojili s příslušností k jedné bandě. Kučera byl ovšem člen zločinecké strany, která zde nastolila zavrženíhodný (podle zákona) zločinný režim vrahů. A která vládla jen proto, že měla k dispozici další zločinecké,teror provádějící, organizace, v nichž byl Kučera rovněž: na hranicích smečky vrahů "Pohraniční stráže", vraždící občany, kteří chtěli jen odejít jinam, na což měli i podle komunistických zákonů údajně právo.... A ve vnitrozemí řádila a občany terorizovala STB, rodná sestra a dokonce horší sestra nacistického gestapa, opět s účastí dnešního "zastupitele" za "demokratickou levicovou stranu", KSČM, Kučery. Chápu, soudruzi, že od takového grázla je lepší dát na veřejnosti momentálně ruce pryč. Ale ta slušná, "uštvaná" Baborová je s ním v jedné zločinecké bandě, proč by měla být lepší? Kde jste vzali drzost ji hájit?

MIP

#4075 Sebranka demokratické levicové strany, KSČM

2013-02-20 11:03

#4072: -

Kdo jiný může asi být v postzločinecké straně, otevřeně navazující na zločinnou KSČ? Ti, co nepřevlékli kabáty (což někteří blbci chápou jako snad nějakou jejich morální a charakterovou přednost !), nepřevlékli, neboť jde o tak profláklé a mnohdy opravdu zločinecké typy, že nikde jinde být ani nemohou, jen v KSČM. Počínaje jejich předsedou, estébáckým práskačem Falmerem-Filipem, přes gestapácké bachaře typu Vondruška, všechno bývalí odhalení i neodhalení (a proto drze zatloukající) členové STB, "důstojníci" vrahounských band Pohraniční stráže, kolaboranti s okupanty naší vlasti, kdysi mocní a z titulu své moci druhé občany terorizující a podobné týpky. Když je mezi nimi "jen" služka zločinecké organizace KSČ, která jen prznila v duchu zvráceného "učení" marxismu-leninismu a podle stranických pokynů mládež, jako je Baborová, tak se proti tomuto hnusnému lidskému odpadu může někomu zdát skoro jako světice..... Proto nějaká "náhrada" soudružky Baborové jiným členem KSČM je jen drzý komunistický výsměch, doslova plivnutí do tváře veřejnosti. Tam neplatí jen "jeden za 18, druhý za 20" ale doslova "jeden větší grázl než druhý". To nám tu budou moci tito "demokratičtí" komunisté, jako na nějaké módní přehlídce ničemů, předvést a ve funkci vystřídat DOSLOVA CELOU SVOU NIČEMNOU ČLENSKOU ZÁKLADNU a výsledek bude stále stejný: odporný grázl ve funkci za KSČM.