Petice proti obsazení resortu školství Jihočeského kraje KSČM
Re: Re: Negramotnost
Jak jste mohli tady žít bez mobilů a počítačů-to se mi ptala vnučka. A já řekl že dobře,nebylo na rozhazování ale žil jsem jako člověk. Dědo vždyť to byla hrozná totalita. Jak pro koho. Když jsem zjistil,že můj soudruh vedoucí si neoprávněně přilepšuje,tak jsem napsal dopis na OV KSČ. A pak to začalo,zjišťovalo se zda náhodou nekradu,nemelouchařím a podobně.Nic na mne nenašli a soudruha vedoucího vyhodili. A to jsem byl řadový dělník a nebyl v KSČ. Dnes je dědo jiná doba -řekla vnučka. Ano jiná doba je-ale krást a podvádět se nemá.A to se nedodržuje a proto je ta petice proti Baborové. A neznám jí a přesto jsem přesvědčen , že nekrade!
Re: Re: Re: Negramotnost
#302: Děda Lojza - Re: Re: Negramotnost
Máte pravdu. Totalita jak pro koho. Co je mi do toho, že jedni viseli a nesměli studovat, JÁ jsem si dopisoval s OV KSČ a soudruha pak vyhodili.
Re:
Jak by ten zákaz měl v praxi vypadat? Že až sem přijede zástupce Číny nebo nějaký čínský investor, tak ho zavřeme do vězení?
Re: Vítězslava Baborová mě učila
#53: - Vítězslava Baborová mě učila
Říkáte ideologii stranou, přitom argumentujete tímhle příkladem. Tehdy to prostě byla realita doby, co je na tom?
This comment has been removed by the person who wrote it.
Reason for the removal: 2x
Re: Re:
#305: madqwert - Re: otázka z internetu : Kdo je madqwert? Musí mít už pěkný strach, že tohoto provokatera nasadili do diskuse. On ten Zimola není nejaký ždimola, ví jak na to. Holt koryto je koryto. Arogance moci vládne 4 roky Jižním Čechám a dál to bude pokračovat.
Re: Re: Re:
Madqwert je především zbabělec, protože skrývá svou identitu. Buď se za své názory stydí a nebo se stydí za celou svou úlohu. Bát se nemá čeho. Mohu se přece ve svých názorech mýlit, ale nebudu se jako malý kluk schovávat za bukem. Nechce se mi věřit, že v jeho roli občas uváděný básník by měl tak ubohý styl a byl by tak málo chlapem, že by hrál Lihovému domu tak směšnou roličku.
Re: Nejsme žádné děti!
#279: Richard F. Vlasák, historik a publicista - Nejsme žádné děti!
Dobře jsi vystihl tu podobnost se Štěpánem. Hledat za vyjádřením názoru "nezkušených" mladých lidí jejich zneužívání temnými antikomunistickými silami je ale starý komunistický trik, to nevymyslel až Štěpán... I moje tehdy mladá generace byla svedena osmašedesátníky a jinými živly(:
Re: Nejsme žádné děti!
#279: Richard F. Vlasák, historik a publicista - Nejsme žádné děti!
škoda že spoustu lidem je to fuk,rychle zapomínají
petice
Pan A.
Re: petice
Porovnám-li text autora petice a Váš text zde, pak v soutěží o mdlý rozum jasně vedete.
P.S. Pokud paní Baborová má pocit, že někdo zneužívá mládež, pak bych jí rád připomenul, že ona u toho byla, když se děti a mladí lidé povině naháněli do průvodů nebo na kdovíjaké komunistické dýchánky. V tom případě jsem byl silně zneužívaným dítětem.
petice
| This discussion has been closed. |
Pojďme to postavit jinak, sepsat petici za zákaz komunistické strany a šíření jejích ideí! To, co kdysi sebrala jako stát církvím a soukromníkům,dodnes splácíme a budeme dlouho splácet všichni. Zabavením jejího veškerého majetku by se splatil alespoň zlomek komunisty způsobených škod a na provoz této demagogie by nezbyla ani koruna. Konec komunismu v Čechách!
Najde se někdo tak šikovný, aby to dokázal smysluplně rozpoutat?