Petice proti obsazení resortu školství Jihočeského kraje KSČM
Vítězslava Baborová mě učila
V roce 1989 jsem pri cinkani klicema netusil, co vsechno nas jeste ceka a nemine
Vazeny pane Rosocho,
je skvele, ze upozornujete na veci, ktere se ve slusne spolecnosti nedelaji. Soucasny hejtman vystudoval aprobaci cesky jazyk-dejepis mezi lety 1989 a 1994. Jsem stejny rocnik jako on. Pokud bych na jeho miste behem studia cetl Kunderu, Solzenicyna, Patocku a jine klasiky, kteri se tenkrat konecne mohli vydavat, NIKDY bych komance v krajske vlade nemohl dopustit.
Prehlidka tech, kteri nas kraj povedou v dalsich letech, je k videni na http://ceskobudejovicky.denik.cz/zpravy_region/zasedli-krajsti-zastupitele-zvoli-hejtmana-i-jeho-zastupce-20121109.html
Komunisté jsou maximalističtí
Re:
Děkuji
Velmi si také vážím otevřeně vyjádřeného názoru pana rektora Jihočeské univerzity Libora Grubhoffera. Jihočeské střední i vysoké školství je na dobré cestě!
Martin Rosocha
Sliby chyby ČSSD
Petici
odmítám, aby v jihočeském kraji rozhodovala o výchově dětí a mladých lidí žena, na která na stránkách KSČM uvádí: "V dětech je systematicky pěstována nenávist a to dokonce za přispění státních orgánů. Je negativizována minulost... do škol jsou zváni pamětníci, kteří jsou plni nenávisti přitom nikdo nezkoumá, proč třeba v minulosti měli potíže se zákonem....ten hlavní důvod, který má vliv na postoje našich dětí... je atmosféra ve společnosti ovlivňovaná nenávistnými projevy médií za pomoci některých státních orgánů, výchova k nenávisti přímo jimi organizovaná, jež narušuje psychiku a navádí k negativistickým postojům..." http://www.kscm.cz/article
Je ohromnou ostudou naší země, že nedokázala z demokratického systému navždy vykázt stranu, která tady zrušila demokracii na dlouhých 40 let. Jediným pozitivním důsledkem současného paktování ČSSD-komunisti bude, že se v příštích volbách proti tomuhle spolku se zlem sjednotí nejen pravicoví voliči, ale i většina slušných lidí. Upřímně, dosud jsem si myslel, že je hejtman Zimola poměrně chytrý a prozíravý člověk.
Strakoňáci?
Re: Martin Rosocha
Jistěže má smysl vytěsnit z veřejného prostoru extremisty! Tím spíše je nepřipouštět k moci. A to si mladý selfmademan Zimola uvědomí bohužel později. Ing. Zdeněk Žampa, Slavonice.
Re:
Také jsem podpořila petici,zažila jsem na své kůži vládu komunistů,ač jsem na střední škole měla výborný prospěch a moje sestra také,obě jsme maturovaly na samé jedničky,na vysokou školu jsme se ani jedna nedostaly a protože naše maminka byla vyloučena KSČ za souhlas a podporu J.Palacha,měly jsme obě na přihlášce na vysokou školu červeně vyznačeno NEŽÁDOUCÍ PŘIJETÍ.Jsem rada,že moje děti se na vysokou školu dostaly bez omezení a mohly vystudovat obor,který si samy zvolily,nechci vládu komunistů a doufám,že se lidé do parlamentních voleb poučí,že ČSSD půjde do koalice i s ďáblem,jen ,aby byla u moci a ještě více naše vnuky zadlužila!!!Lidé,bděte!!!NIC NENÍ ZADARMO A VŠECH!!!!!
| This discussion has been closed. |
Re:
#41: Dominik H. - Nechápu, jak si něco takového může dovolit
přečtěme odkaz od Couxe (http://www.kscm.cz/volby-a-akce/poslanecka-snemovna-pcr6/kandidatni-listiny-do-ps-pcr-2010/jihocesky-kraj/vitezslava-baborova/prezentace-v-mediich/43328/vetsina-lidi-to-nechtela), který je kritky ekonomických a společenských poměrů u nás - ale kdo to prosím pěkně byl, kdo sebral české občanské společnosti 40 let svobodného vývoje? Od člověka, který takto obhajuje totalitní režim se asi soudná odpověď čekat nedá...