Petice proti uhrazování a odpouštění dluhů Anny Sivákové


Nepřihlášený uživatel

#126

2012-04-12 12:30

,,kdo není z Vítkovska,tak neuvěří,,,kdo je zná,ví,co jsou zač,,kdyby konečně nějaké média položili Kudrikovi a Sivákové otázku a jejich rodinným příslušníkům kolik let,vlastně dnů,teda hodin ve svém životě odpracovali,moc bychom se všichni divili,,každá ženská jen rodí a rodí,mužské osazenstvo nepracuje,tudíž jen dávky,sociální proplácení různých dalších věcí,jako je zařízení bytu,topení atd.,státem hrazený nájem,příspěvky na bydlení v nejvyšší hranici,,no nežije se jim dobře??označování ,jako nejvíce se rozšiřujíc menšina,,takže za chvíli VĚTŠINA

Nepřihlášený uživatel

#127

2012-04-16 09:05

Kdo je tu vlastně kým utlačovaný? Stop rasismu naruby!

Anonymous

#128

2012-04-20 09:25

víte , máme taky takové potíže , není práce nikde nás nechtěj, tedy pak související potíže i národnostní a doslova stejné , a nikdo a nikoho nic nezajímá měřte všem stejně a bude dobře cinkalo se aby nebylo rozdílu

Nepřihlášený uživatel

#129

2012-04-22 15:36

Každému rovným dílem, podle jeho zásluh !!!

Nepřihlášený uživatel

#130

2012-04-25 14:49

Ta potvora si hraje na automatech za peníze které ji lidé poslali na přilepšenou aona takto.Pošlete ji do prdele a na nějaké peníze.pošlete je více potřebným jako jsou LDN nebo domovy pro seniory.Zdenk
zmulda

#131 cikánstvo

2012-04-25 14:52

Ta potvora si hraje na automatech za peníze které ji lidé poslali na přilepšenou aona takto.Pošlete ji do prdele a na nějaké peníze.pošlete je více potřebným jako jsou LDN nebo domovy pro seniory.Zdenk
zmulda

#132 Cikánstvo

2012-04-25 14:58

Naši politici jsou pokřivení zmrdi.Ty kdyby mohli tak dají cigošům za prachy i svoje dámské příbuzné.

Nepřihlášený uživatel

#133 čtěte,čtěte

2012-04-29 10:25

Jak je to doopravdy ???

Vážení ovčané !!!

Ano - ovčané! Za co jiného než za ovce nás asi jinak novináři s tou jejich neutuchající mediální masáží kolem popálené Natálie zase mají? Proč jsme zaplavováni a masírováni účelově zkreslenými zprávami o přetěžkém osudu její matky Anny Sivákové, které hrozí exekuce za něco o čemž ani neví a není si ani ničeho vědoma? Proč není na fotkách a v rozhovorech také druh Anny Sivákové a otec Natálie Pavel Kudrik? Tady máte pár skutečností, které nejsou cenzurovány při mediální masáži kolem těchto tvorů!
Pavel Kudrik, nikdy nepracující zloděj, alkoholik, gambler a bordelář. Z vězení mu pomohla pouze milost prezidenta po předchozí mediální masáži, při žhářském útoku na dům, který neoprávněně obýval s partnerkou a dětmi. Připomínám - na dům, který si sami jen tak svévolně obsadili, ale ve zprávách se o něm mluvilo jen jako o domě, ve kterém bydleli. Žhářský útok se stal pro tyto tvory něčím, jako hlavní výhrou v jackpotu! Média celou záležitost rozvířila tak, že si každý chtěl přihřát polívčičku a na této kauze se zviditelnit. Od Kocába po posledního přísedícího u soudu při procesu se žháři se snažil každý blýsknout v médiích, jak dokážeme zatočit se skoro vrahy! Každý chtěl být tím, kdo se zasloužil o spravedlnost, když bylo popálené malé dítě. A peníze s dary se jen hrnuly. Tučné konto pro Natálku. Barák pro Natálku. Práce pro rodiče Natálky. Pozor, tady je to špatně !!! Doposud bylo vše v pořádku i pro Kudrika. Středem pozornosti? Finanční dary? Dům? Bezva !!!
Práce v Technických službách? Zametat chodníky? To snad ne?! Jak z toho ven? Snadno. Do práce se jít nemůže, protože se musíme starat o popálené dítě. Tak snad až napřesrok.
Vřele doporučuji se zeptat sousedů Kudrika a Sivákové od jejich Budišovského domku, jak spořádaná rodina se vedle nich nastěhovala. Na Natálii se ve sbírce vybral skoro milion korun. To se přece musí oslavit! A tak se místo práce a začlenění se do společnosti, tedy nějaké to oplacení solidarity s ostatními a přispívání do společné kasy, jen kalí, chlastá a dělá po nocích neskutečný bordel, protože je za co pít a krom toho i sociálka je stále štědrá.
Sousedům se splnila jen odpověď z jednoho smutného vtipu: Víte jaká je nejhorší věta, kterou vám cikán může říci? "Dobré ráno, sousede!"
A nešťastní sousedi to nyní mají hotové. Oni musí chodit do práce, oni vydělávají do společného a z vedlejšího domu to jede až do rozbřesku. Kravál a bordel. Sousedé ráno vstanou, jdou do práce a když je klid, slastně si usne i Kudrik, aby měl síly na večer.

Dluh, který se nyní vymáhá a kvůli kterému je (dlouho ale nebude, nebojte) na dům exekuce, je za nezaplacený telefonní účet ve výši 2.754,- Kč.
Jelikož ani po mnoha upomínkách nikdo z těchto tvorů nehodlal zaplatit s výmluvami, že telefon nefungoval, že ho vlastně ani nechtěli a prakticky z něj nevolali (jen za cca 3.000,-) byla dlužná částka po sedmi letech předána exekutorovi a začaly se dít divy. Exekuční náklady jsou v tomto státě takové, jaké jsou a z třítisícového dluhu má nyní Siváková na krku dluh 24.000,- Kč. Bohužel má na sebe psaný také dům, který tím pádem byl exekučně obstaven. Co teď? Snadná pomoc! Zamáváme národu zase Natálkou. Už ji dlouho neviděli, třeba se zase nějaké bankovky sejdou a ještě na tom trhneme! Mávat ale nemůže Kudrik, protože jako správné "netáhlo" má obličej zbědovaný alkoholem a děláním bordelu po nocích, proto musí na city hrát Siváková, která ještě vypadá jakž takž.

Zavolá se do médií, se kterými byli jedna ruka po žhářském útoku, popíše se situace a chvíli po vypovězení základních faktů o nespravedlivé exekuci už je u domu první dychtivý novinář. A zarezlá kola mediální masáže kolem Natálie jsou promazána a jede se znovu. Rozhovory se sousedy se nehodí, z toho by nebylo nic srdceryvného o Natálii, Sivákové a Kudrikovi (snad jedině pro ty sousedy), za zaměstnavatelem také nemůžeme, protože žádný není, aby nám někoho z rodiny pochválil, jaký je to spořádaný pracant, tak vyrazíme za úřady ruku v ruce s občanským sdružením Vzájemné soužití, které za peníze od státu pomáhá cikánům, kteří ze sociálních dávek neutáhnou chlast, automaty a zároveň své závazky vůči dodavatelům energií a telefonních spojení. Takže znovu Bingo!

Natálka je kouzelný proutek, kterým stačí mávnout a on se vždy někdo najde, kdo pomůže lenochům, bordelářům a povalečům z bryndy ven. Nakonec couvne totiž i exekutor, protože protitrumf ve formě popáleného dítěte správné barvy si nikde jen tak nepořídí.

A nyní porovnání s jiným případem, ale s nesprávnou barvou pleti oběti :

Za popálení Natálie padaly tresty 20 a více let. Nešlo ale o její zapálení! Šlo o to, že byl zapálen dům, ze kterého vyběhli jeho černí (ne barvou pleti, ale bez dekretu) cikánští obyvatelé a zapomněli v něm dítě. Todopadlo, jak dopadlo.
Úmysl zapálit přímo toto dítě nikdo nemůže nikomu podsunout. V případě kdy dva cikáni v Severních čechách brutálně zmlátili a znásilnili teprve dvanáctiletého Patrika, který se na pokraji života doplazil pro pomoc a dodnes není v pořádku, se mediální masáž nekonala. Naopak. Pěkně v tichosti se starší cikán (17 let) odsoudil k 10 letům, které soud nakonec zkrátil na 5 let a druhý cikán byl nezletilý (14 let), proto souzen nebyl vůbec.
Pro porovnání uvádím některá Patrikova zranění: natržená slezina, slinivka, pohmožděné ledviny, játra, jedno zlomené a druhé naštípnuté žebro, no a psychická újma, že musím orálně uspokojovat dva cikány? To ať si přebere každý dle své chuti!
Soudci se tato představa asi líbila, když staršímu pachateli snižoval trest na polovinu.
Zvedla se sice vlna odporu, ale jelikož o ní média nejevila zájem, vše utichlo.
Patrik je v Dětském domově v Duchcově, peníze ze sbírek, které mu poslali soucítící lidé má uloženy na svém účtu a bude je využívat k dalšímu svému
vzdělání v budoucnu. Hádejte kolik politiků, soudců, novinářů a lidí z různých nadací si chtělo přihřát svoji mediální polívčičku na něm? Patrik má smůlu,
protože nemá tu správnou barvu pleti. Patrik nikomu nic nedluží, chodí do školy, nechlastá a nedělá po nocích bordel, peněz ze sbírky spoluobčanů si váží a nikomu ze svých sousedů život neznepříjemňuje. Asi jeho chyba, protože to se v médiích nenosí. To by asi nikoho nezajímalo. Zato slušná a spořádaná rodina okolo Natálky, to je terno!

Proto, když se stanete obětí trestného činu, noste s sebou štětec s hnědou barvou a rychle se natřete, abyste měli alespoň naději, že bude pachatel trestného činu na vás, alespoň dle zákona potrestán. Když to neuděláte, nesmíte se potom divit....

Víte jak dopadlo trestné komando v Desné, které cikáni zorganizovali po zastřelení jednoho z cikánských zlodějů a postřelení druhého? S heslem: Oko za oko, zub za zub! založili pomstychtivé sdružení, začali vybírat příspěvky na zbraně a domobranu, jenomže jejich pokladník po vybrání příspěvků s prachama zmizel, takže se nic nekonalo.

P.S.: A proč se již nepíše nic o Šluknovském výběžku? Myslíte, že tam je klid a situace se uklidnila? On je totiž jen větší klid jinde, když se o tom nepíše....
Lukáše Kohouta stát uklidil tak, že si to za rámeček nedá. Sice se proletěl po světě za prachy nás všech, ale ukázal, jak to v politice chodí a kam vlastně tečoou vybrané peníze a jak jsou kontrolovány.
Když se chtěl ve druhém kroce proslavit v boji proti cikánům, byl identifikován jako štvavý faktor a zadržen. Svůj trest si poté vychutnával vite kde? Bílých mu tam za odměnu společnost moc nedělalo. To aby jeho a ostatní přešly chutě brojit proti utiskované menšině....

Nepřihlášený uživatel

#134

2012-05-02 23:44

kazdemu stejnym metrem

Nepřihlášený uživatel

#135

2012-07-17 15:53

Za nás také nikdo dluhy neplatí a to své peníze neprohráváme v herních automatech.
Jayne

#136

2012-11-22 20:54

Malé holčičky je mi líto a pomoc si zasloužila. Ale její otec kriminálník- odpuštěn trest, dům kterýbyl vypálen obsadili neoprávněně, nepatřil jim, neměli tam co dělat,a stát jim dal jen tak dům...to už je hodně na hlavu, a že i přes pomoc lidí co jim vše posílali ještě naseká hromady dluhů, protože je blbá....tak co to její to odpustit...to je diskriminace všech ostatních co maj problémy, diskriminace na ruby

Nepřihlášený uživatel

#137

2014-01-17 21:22

zásadně nesouhlasím, to bysme pak mohli požadovat odpuštění dluhů i my ostat ní.