Petice proti uvěznění Romana Týce

stepan009

#526 Vláda

2012-03-15 22:22

Prostě a jednoduše jsou to vládní svině nenažraný.
A za tímto si stojím.
Jinak plně souhlasím s příspěvkem #8.

Nepřihlášený uživatel

#527

2012-03-16 22:49

je to člověk co se snaží něco dělat ....zavírat by měli sebe

Nepřihlášený uživatel

#528

2012-03-19 06:42

do vězemí by měli jít ledi co KRADOU TUNELUJÍ A OŽEBRAČUJÍ OSTATNÍ LIDI A NÉ TI CO NĚCO TVOŘÍ.

Nepřihlášený uživatel

#529

2012-03-21 22:40

Fandím toho, co dělal Týc.

Nepřihlášený uživatel

#530

2012-03-27 22:39

Co k tomu dodat. Týc je nevinen , škodu uhradil a do basy by měli jit jiní.Jak se chovali k Janouškovi policajti a jak se soud choval k Týcovi.A zrovna Langerová soudí Týce.
Hortox

#531

2012-03-29 16:23

sice je to dobrý malíř, ale myslím že to co udělal by měl soud něco udělat, vždyť vyměnil skla u semaforů za obrázky.

Nepřihlášený uživatel

#532

2012-03-29 17:50

Zrovna dneska jsem narazil na semafor, kde nesvítil vůbec žádný zelený panáček!Zajímalo by mne, zda bude někdo potrestán!

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2012-03-30 16:47



Nepřihlášený uživatel

#534 Stálý měsíční plat

2012-04-04 18:12

Možnost stálého měsíčního platu bez žádných investic, kromě vašeho času. Mrkněte na
http://pritel007.webnode.cz a přečtěte si info


Nepřihlášený uživatel

#535

2012-04-05 20:37

Dobře mu tak, šmejdovi arogantnímu
Stydící se za vládu

#536

2012-04-14 21:14

Demokratická je naše vláda neskutečně.Je to vláda hajzlu a zkorumpovaných arogantních zlodějů
Stydím se za naše představitelé.Proč p.Langerová neodsoudí natvrdo celou vládu vč.Manžela!Mají jistě dost nakradeno,tak bych je poslala sedět a věřím,že spousta spoluvěznů by jim pobyt v takovém zařízení zpříjemnila.A paní JUDr.Langerová jistě podjatá nebyla????!Právnička?No fuj!
Styďte se,nenažranci!

Nepřihlášený uživatel

#537

2012-04-14 21:46

Tohle by se v demokracii vůbec nemělo stát!!

Nepřihlášený uživatel

#538 Vydělávejte 2% denně

2012-04-30 15:30

Vydělávejte 2% denně ze své investice...vice info na http://zkracene.cz/oChc
Spolecnost investuje do forexu a poskytujete ji svym vkladem kapital. Pokud nechcete investovat sve penize, lze investovat provize, ktere dostanete za to, ze privedete nove investory.(nedoporucuju, je to zdlouhave) Jinak neni nutne nekoho shanet. Vydelava se i tak. Je to jen takovy bonus. Navic spolecnost poskytuje 10USD na vyzkouseni.

Nepřihlášený uživatel

#539

2012-06-08 10:18

nic se nebojte, nebude trval dlouho a elita českého národa bude sedět v lochu a budeme říkat jako v protektorátu - nejlepší lidí českého národa nám ubili
eva richterova

Nepřihlášený uživatel

#540

2012-07-15 05:00

Je zarážející,když se rozkrádají miliardy, zločinnost politiků se netrestá a tento humorný čin ná být potrestán?To je komické.
Smitranie-učitelka hudby v důchodu
Pavel Zeman

#541 žádost o sdělení dresy vašeho domu

2012-11-25 01:06

Prosím všechny obhajovatele pana Týce, aby mi sdělili adresy svých domů. Rád bych se na Vašich fasádách umělecky projevil a získal tak nové přátelé mezi vlastníky domů a širokou veřejností. Předem děkuji, P. Zeman

Anonymous

#542

2012-12-02 21:54

smrt ODS!!!
Marek Kolář

#543 JAK TO BUDEM JEŠTĚ DLOUHO TRPĚT

2012-12-12 04:31

#350: -

Re: 100% souhlas s názorem anonymus.... !!! Proč se lide boji a raději jsou silaci pouze za dvermi restauraci apod. Vždyť i ve vší úctě, ale začíná to od HLAVY STÁTU.  Na první pohled je osobnost a stojí si zásadně za svým? Ale politika se nemůže brát osobně a sobecky. Senát - gangsteři a navíc bez úrovně. Státní zastupitelství se hravě povýšilo na "NEDOTKNUTELNÉ" a pro daň.popl,. zbytečně drahé BOŽSTVO - je to jeden šašek za druhým a smějou se jak si kradou vesele, když už není kdo by se mohl podílet na spravedlivém trestu těch komediantu v talaru...Nikdy nedokážu žít s pocitem, že hlupák díky moci (která je uměle tvořena konceptem ORGANIZOVANÉHO ZLOČINU) rozhoduje o budocnosti generací


Nepřihlášený uživatel

#544 VOLTE KARLA NAŠEHO KNÍŽETE !!!!!!!!

2013-01-15 12:00

http://radek-velicka.cz/?p=2094

Knížecí plky ze spaní
Radek Velička 20. Říjen 2012 | 08:17 Názory a komentáře, Přímá volba prezidenta bez komentáře

Kníže Karel se probudil a zahájil svou prezidentskou kampaň, asistentů má dostatek, aby jej budili, či v dobách spánku za něj pracovali. V době probouzení nebo usínání pronesl něco tak zázračného, že by chtěl po vzoru Václava Havla vrátit České republice respekt. Kdo ví, co tím myslel, jestli bude iniciovat nějaké další humanitární bombardování, aby trpěli a umírali civilisti? Nebo má nachystané nějaké zmatené drama: Jak se na státních návštěvách, fórech a panelech usíná? Nebo toho chce dosáhnout urážením Rakušanů, že ví, jací jsou to kreténi?
Mirek

#545 Sudeťácký advokát na Hradě? To snad proboha ne!

2013-01-20 11:40


Sudeťácký advokát na Hradě? To snad proboha ne!

Jako opaření zůstaly tisíce Čechů při sledování prvního velkého televizního duelu prezidentských kandidátů před 2. kolem voleb. Karel Schwarzenberg zde totiž odsoudil poválečný odsun Němců a jeho strůjce dokonce označil za válečné zločince.

Ukázalo se tak v plné nahotě, že v blížící se volbě se nehraje jen o to, který stařík usedne na Hradě. Hraje se o celé poválečné uspořádání Evropy, i samu podstatu českého státu.

»Vždy jsem říkal, že to, co jsme v roce 1945 spáchali, by dneska bylo odsouzeno jako hrubé porušení lidských práv a asi by se tehdejší vláda včetně prezidenta Beneše ocitla v Haagu,« uvedl Schwarzenberg. Šokovaný Zeman ihned replikoval, že v Haagu je přeci soud pro válečné zločince a nemohl uvěřit, že Schwarzenberg za takového zločince právě označil prezidenta Edvarda Beneše.

Schwarzenberg však jen pokrčil rameny, za svým názorem si prý stojí. Ba přitlačil ještě na pilu, strůjce poválečného uspořádání označil nepřímo za nacisty. »Museli být nakaženi bacilem nacismu, když vyhnali své spoluobčany,« znělo sálem paláce Hybernia za bouřlivých ovací pražského pravicového publika, v němž nechyběla řada známých umělců.

Podivuhodný byl rovněž Schwarzenbergův názor na poválečné dekrety prezidenta republiky, které postavily novou základnu státnosti. Podle pravicového prezidentského kandidáta již dvacet let tyto dekrety, přeměněné později v zákony, neplatí! Jejich platnost prý skončila s přijetí Základní listiny práv a svobod roku 1993. Udivený Zeman samozřejmě oponoval. »Tyto zákony stále zůstávají nedílnou součástí českého právního prostředí,« prohlásil jasně.

Senilita, nebo zlá vůle?

Schwarzenbergovo prosudeťácké extempore nadzdvihlo mnohé. Například spisovatel Jaroslav Čejka to nevydržel a oslovil média svým apelem. Zdůrazňuje v něm, že odsun Němců se neuskutečnil jen z české zvůle či z Benešova rozhodnutí. Šlo o rozhodnutí vítězných mocností, které Československo pouze naplňovalo. »A také není pravda, že byl při něm šmahem uplatňován princip kolektivní viny, jako je tomu třeba dnes u lustračního zákona. Němečtí antifašisté byli z odsunu oficiálně vyloučeni a mohli v republice zůstat,« napsal Čejka.

Tvrzení, že by za odsun prezident Beneš dnes skončil v Haagu, je dle Čejky »buď projev senility pana Schwarzenberga, nebo - a to spíš, protože jiné jeho výroky prokazují, že senilní není - projev jeho zlé politické vůle. Politik, který má radost, že mu fandí Bernd Posselt, vůdce sudetských Němců, nemá co dělat nejen na Pražském hradě, ale ani v české vládě,« burcuje Čejka, byť smutně dodává, že v současné České republice je už možné naprosto všechno.

»Je to tragický výsledek třiadvacetileté devastace školní výchovy, včetně výuky dějepisu, a naopak rostoucího vymývání mozků médii a některými politiky,« konstatuje smutně Jaroslav Čejka.

Schwarzenbergovy výroky vzbudily negativní reakce dokonce i v pravé části politického spektra, ohradil se proti nim například europoslanec ODS Jan Zahradil.

Na obranu republiky!

Jinak Schwarzenberg v souboji se Zemanem těžce ztrácel, za každou vyslovenou banalitu však sklízel bouřlivý potlesk zfanatizovaného davu sympatizantů. Na serveru Novinky.cz desetitisíce lidí dokonce odhlasovaly, že vítězem duelu byl Schwarzenberg, na pomoc přispěchali i různí »odborníci« - Daniel Köppl např. Schwarzenberga označil za vítěze duelu, neboť »naplnil image alternativního sexy staříka«...

Je zjevné, že nikdy od roku 1989 nečelilo Palackého a Masarykovo pojetí smyslu českých dějin tak troufalému a marketingově propracovanému útoku. Příští pátek a sobotu bude svedena bitva o republikánský a národní charakter země, ba poprvé od roku 1945 se povede znovu bitva o český stát samotný!
----------------------------
viz rozhovor s " KARLEM "//// http://www.novinky.cz/domaci/290724-schwarzenberg-jako-prezident-budu-hajit-slabsi.html
V duelu se Zemanem jste řekl, že by dneska prezident Beneš skončil s dekrety v Haagu u mezinárodního tribunálu. Jak jste to myslel?

To je samozřejmě otázka dneška. Jak jsme viděli v Jugoslávii, v Africe, dnes se vyhánění obyvatelstva velice přísně posuzuje.
Co říkáte na to, že váš výrok hned vyvolal takovou averzi?

Já budu říkat věci, které jsou pravdivé, i když vyvolávají kontroverzi. Když se mě na to Zeman zeptal, tak jsem slušně odpověděl. Kdybych se z reakce veřejného mínění podělal, tak by to byla pro mě hrozná porážka.

Nepřihlášený uživatel

#546

2013-02-20 14:26

Beskydy info Valašské muzeum v přírodě Pustevny Beskydy Pustevny Pustevny Valašsko Atrakce Pustevny Horské středisko Pustevny Informační centrum Pustevny Informace Pustevny Středisko Pustevny Ubytování Pustevny Turistika Putevny Hotel Tanečnica Pustevny Maměnka Libušín Pustevny Koliba U Záryša Pustevny Hotel Radegast Hotel Martiňák Pustevny Chata Šumná Pustevny Skalíkova Louka Skialpin Pustevny Lyžování Pustevny Lyžovačka Pustevny Běžky Pustevny Lyžařské závody Pustevny Běžkažské závody Pustevny Snowboardy Pustevny Kolobežky Pustevny Běh Pustevny Radegast Pustevny Suvenýry Pustevny Mapa Pustevny Plán Pustevny Lanová dráha Pustevny Lanovka Pustevny Reklama Pustevny Sjezdovka Pustevny Sjezdovky Pustevny Trojanovice Pustevny Prostřední Bečva Pustevny Pustevny historie Historie Pusteven Pustevny zábava Pustevny pro děti Pustevny rodinný výlet Pustevny podnikání Pustevny prodej Pustevny online Pustevny areál Pustevny ledové sochy 2013 Putevny Pusteny Poustevny Pústěvně Pohorská jednota Radhošť Pustevny Edvard Parma Pustevny Jan Šrubař Pustevny Cyril Mach Radhošť František Horečka Radhošť Bohumír Četyna Strnadel Pustevny les Pustevny hory Pustevny skanzen Rožnov pod Radhoštěm Frenštát pod Radhoštěm Trojanovice Dolní Bečva Prostřední Bečva Horní Bečva Jezírko Mořské oko Pindula Na Pinduli Čertův Mlýn Kněhyně ČSOP Valašské Meziříčí Autobus Pustevny Cyklobus Pustevny Skibus Pustevny Kyvadlová doprava Pustevny Potok Pustevny Údolí Ráztoka Pustevny Skokanský můstek Pustevny Restaurace Ráztoka Hotel U Lip Trojanovice Hotel Troyer Zmrzlý vrch Nořičí Hora Okrouhlý Pustevny Tanečnice Pustevny Sedlo Pustevny Malá Stolová Velká stolová Maralák Na Pekliskách Horský lanový park Tarzanie Ekologie Pustevny Nadace OKD Pustevny Zajímavosti Pustevny Bufet U Lanovky Pustevny Bar Pustevny Disco Club Pustevny Svatby Pustevny Modlietebna Pustevny Kaple Svatého Cyrila a Metoděje Pustevny Všechno Pustevny Na Pustevny Na Pustevnách Snow Park Pustevny Infocentrum Pustevny IC Pustevny Icpustevny Parkoviště Pustevny


Nepřihlášený uživatel

#547 q POKUD NECHCETE NEKONTROLOVATELNÝ TISK PENĚZ a ZNEHODNOCENÍ VEŠKERÝCH VAŠICH ÚSPOR

2013-11-22 18:31


Nepřihlášený uživatel

#548

2014-01-30 07:00

seru na vas

Nepřihlášený uživatel

#549 Re:

2014-03-04 22:01


Nepřihlášený uživatel

#550

2014-05-14 17:35

Všechny vás pozavíráme, i vás vy tlusté hovna u těch televizorů !