Demise vlády a jmenování vlády skutečných odborníků.
Re:
presne jak jsem rikal,ani milion lidi nevyzene totalitni vladu.Ale jak nesplni narizeni shora,vypadnou jak cukrari,takze.................obcanska neposlusnost na ne,uz setrete na stavku a pestujte ,bude poradne dlouha,aby padli na hubu z poradny vejsky!........proud
uvedte ho do klidu na co nejdelsi dobu,nakupujte od sebe navzajem a snazte se ignorovat obchodni retezce z ciziny, a paraziti vykrvacej...............proud
Re: Vydělávejte 2% denně
Jdi s těma tvýma sračkama do prdele debile jeden pojebanej.
Chce se mi blit s těch ODSáckých mafiánu,zlodějů a lhářů.Jsem zaměstnán u České Pošty jako technik.Vím co se děje na ředitelství v Praze.Jsou tam dosazení lidé,kteří jsou Přeběhlíky z Telekomu-dnes O2 a z letiště.Tito lidé neznají chod Pošty,možná neumí vyplnit ani podací lístek na balík a propouštějí lidi.Veřte mi.A o nakupování techniky za státní prachy ,aby pak mohli udělat akciovou společnost ,nebo ji prodat .Tesla Valašské Meziříčí TVM dělala špičkové reprosoustavy,reproduktory se montovaly do německých aut,vyváželi se.Fabrika je dnes prázdná.Není tam nic.Prosím všechny občany této krásné vlasti ,aby už si nenechali s... na hlavu ty přiblblé kecy od mamlasů.Prarodiče a rodiče,co budovali tento stát pro další pokolení je dnes v prdeli,protože to ty kurvy všechno rozkradli.Lidé tu dřou jak barevní a mají s toho hovno.
Re:
jenom malickost,kdybych mohl podrobnosti o tom "zdravym kapitalismu",abych vedel co to je a jak to funguje,diky:-)..............proud
Re: Mazání
Proč od 2.4. nepřibyly podpisy?Sama jsem ho vkládala již 3x.....
Re:
Blbečci s těmito kecy to všechno brzdí. Za starých odborníků tento stát fungoval a byl soběstačný - a když říkáte, že jsou to oni,kdo můžou za to, co se s ním stalo za 20let-to asi potratili rozum, který do toho slavného cinkání používali. Mladí umějí kulové, jen mají plnou hubu keců. Kde by se tak něco naučili - v těch chátrajících opuštěných fabrikách nebo ve školách, kde jsou k mání diplomy za prachy? Znevažují poctivě nabyté diplomy na školách, kde se ještě učilo a teď jsou všichni děsně chytří. A výsledky jsou vidět všude, kam se člověk podívá. Už jste trapní s těmi kecy o tom, co bylo. Takový bordel nebyl určitě - a jestliže jste teď nadšen tím, co se děje, je mi vás líto. Mladí všechno vědí, všechno znají a to, co bylo, bylo podle nich rozhodně špatné. Jakpak to vědí, když v té době nebyli na světě? Byly jistoty, fungovalo zdravotnitví, školství, lidé měli práci a bydlení, nevozilo se sem otrávené jídlo, nebyli jsme odpadkový koš celé Evropy, fungovalo soudnictví a člověk ze všech stran neslyšel, kolik mu za co hrozí pokuty, neměl za zády exekutory, nebyly plné babyboxy odložených dětí, protože rodiče nemají za co je uživit, v kontejnerech ani na skládkách se nepovalovaly mrtvolky právě narozených dětí, vnuci nevraždili babičky pro padesátikorunu. Co vám na tom, co bylo tak vadí, když vám nevadí, co se děje teď? K té dnešní špíně se minulost nemůže ani přirovnat!
Re: Re:
dovolil bych si jeste prihodit,ze priroda patrivala vsem a vsude se mohlo,ve dne,v noci,zato dnes uz zacina doba,kdy budeme na houby chodit s mapou abysme vedeli,kde na nas nepustej psi,a nedej boze,ze si budeme nekde chtit stahnout z lesa padlou sousku,to nas nejspis rovnou zavrou,a za chvili vymyslej americkej model,mista pro vsechny jen ve statnim a v parcich,od slunce vychodu do slunce zapadu,jinak taky pokuta,a oplocenejch kempinkach kde padne s desatou vecerni nocni klid,uz se muzeme tesit..............proud
Re:
jen k tomu dluhu,system je nastavenej tak,ze dluh nelze splatit,protoze uroky prevysujou splatky,a uroky se platej prvni,takze po roce splaceni mate pred sebou jeste vetsi dluh.Tenhle system je systemem dluhu,protoze kdyby se ted hned zaplatily vsechny existujici dluhy sveta,zmizely by penize,nezustal by ani halir,tak je to umyslne nastaveny,poptejte se u Rockefelleru,jak to,ale jinak je mozny se poucit vygooglovanim videa "money as debt"(penize jako dluh),treba na http://www.youtube.com/watch?v=99dnMzexVGE ................proud
Je opravdu už dávno čas na radikální změnu a na zahájení honu na všechny ty kmotry a lobbisty v čele s naším, všemi "milovaným" prezidentem "Satanem" Klausem...!!! Dříve nebo později, dojde na ně na všechny !
Jak se říká, na každou svini se brousí nůž ! A na ty politický zvlášť !
V pásmu příjmové chudoby je podle statistiků již téměř každý desátý Čech, včetně dětí a seniorů, přičemž ruku v ruce s tím nezadržitelně roste počet exekucí a osobních bankrotů. Skutečnost, že stále více lidí se dostává do zoufalé finanční situace, se už odráží i ve statistikách.
Re:
Špatný to výraz "BAREVNÍ",to se dříve říkávalo o černoších. Dnes ale jsou BAREVNÍ"jen CIKÁNI",a ti jak všem známo,NEDĚLAJÍ a dělat v životě NEBUDOU!
Re:
Mě by se to také líbilo,až na ten "zdravý kapitalismus"?! Neznám tento pojem,zdravého kapitalismu. Pro mne je kapitalismus po všech stránkách jen a jen kapitalismus. To je:Tak zvané vykořisťování,člověka člověkem. Více k tomuto tématu zatím nemám co bych dodal, děkuji.
| This discussion has been closed. |
Dnes se ukázalo, na co jsem poukazovala jiz dříve - demonstrace nepomůže a po dobrém se svých koryt nepustí. Budou pořád dokola žvanit o komunistech a dělat si svoje. Kalousek mele pořád dokola svoje tři věty a plácá nesmysly, když dojdou argumenty, vytáhne komunisty, protože na to někteří hlupáci pořád slyší. Kašlou na lidi, vysmívají se jejich požadavkům. Odbory by mezi svoje požadavky měly zařadit jejich okamžitou odvolatelnost a hlavně to, že neodejdou beztrestně, ale zaplatí způsobené škody a dluhy z vlastní kapsy - jak to nakonec platí pro každého zaměstnance. Rychle zapomněli, že oni jsou naši zaměstnanci, že jsme to my, kdo je živí. A už jste v kterémkoli zaměstnaneckém vztahu viděli, aby si zaměstnanec určoval výši platu a prebend? Jediná cesta k tomu, abychom měli šanci se z tohoto marasmu vyhrabat je nechat je škody zaplatit z peněz, které mají na účtech - ale jsou to naše peníze, peníze našich dětí, které oni sprostě ukradli.