Petice proti přejmenování letiště Ruzyně na letiště V. Havla.
This comment has been removed by the person who wrote it.
Byl to skromný člověk.. na rozdíl od jeho druhé ženy..
Re: Re: Drahé a zbytečné
Letiště se sice oficiálně Ruzyně nejmenuje , ale jméno má.Nebo si myslíte, že v ochodním rejstříku jsou jen tři křížky? :) Vtipálku.Nešlo by tedy o "pojmenování" ,ale jasné "přejmenování".
Mimochodem...Z vlastní zkušenosti mohu říci, že cizinci nenajdou nic..i když mají všude tabule v různých jazycích a neustále se na všechno ptají lidí na ulici. :) Tak neprovádějtě "analýzy" a běžte se podívat do reality.
Domnivam se, ze socha nebo pametni deska by stacila a danove poplatniky prisla urcite levneji.
10.1.2012 Forejt
Re: Re: Re: absolutní nenávist komunismu !!
#50: Smrtkomoušům - Re: Re: absolutní nenávist komunismu !!
To by mě zajímalo kolik je Tobě?Podle toho Tvého vybraného slovníku,nepatříš k těm co zažili koncentrační tábory?
Re:
...chce se mi zvracet !!
Re:
Zase se bude jako za komunistů řešit třídní původ? Nejste náhodou soudruh?
Re:
V případě T. G. Masaryka se přejmenovávaly ulice a náměstí ještě za jeho života, odhalovaly se sochy, zákon, kterým se ocenil Masarykův přínos při vzniku samostatného Československa, byl přijat také ještě za jeho života 21. 12. 1935 při příležitosti jeho 80. narozenin. Žít v té době, tak byste se z toho někteří snad zbláznili.
Re: Re:
Narozdíl od doby smrti Stalina, existuje dnes pluralita informačních zdrojů. I Vy můžete šířit kdejaké blbiny ve veřejném prostoru aniž by Vám za to hrozil nějaký postih, takže věřím, že snad nezblbnete alespoň z tohoto ne.
Re:
Možná se stydíš za svoje češství, protože ti chybí národní hrdost a úcta ke své rodné zemi a jejím velkým osobnostem tak, jak jsou na své pyšní v jiných zemích.
Re:
a z jaké rodiny pocházíš ty, že za každou cenu hledáš na někoho, kdo odvedl velký kus práce pro naší malou zemi, kdejakou špínu a šíříš své maloměšťácké a čecháčkovské pokrytectví ? Připadá mi to jako rodina stranického funkcionáře z předlistopadové doby.
Re:
Kult osobnosti nelze vytvářet posmrtně. Ten si buduje dotyčná osoba sama ještě za svého života. Z toho, že by snad Václav Havel si vytvářel kult osobnosti, ho nebudou podezírat ani jeho největší odpůrci. Velmi by se zesměšnili.
| This discussion has been closed. |