Petice proti přejmenování letiště Ruzyně na letiště V. Havla.
Je už nyní doba na to stavět pomníky?
Čtěte tyto stránky ….
http://www.blisty.cz/art/61620.html
Nemám co bych dodal .....
Re:
Pořeb T.Masaryka jsem nezažil, viděl pouze ve filmu, ale plně s Vámi souhlasím, že pohřeb V.Havla byla ostuda, pieta někam ulétla.
Re:
To ej an tom to nejhorší.Dřív se něco změnilo a byl na celý rok pokoj.Dneska něco v nálevně Kalousek vymyslí, zítra to prosadí, pozítří zruší a jde na pivo znovu..Člověk nemá žádnou jistotu, neví, co bude zítra, za týden, za měsíc..A to zrovna ekonomice také nepomáhá..už jen ta úroveň v parlamentu..pokřikování, opilství, vulgarity, prostředníčky..horší než v kdejaké smrduté nálevně..
Re:
Souhlasím s vámi,v té euforické době,kterou jsem přímo prožil v Praze jako voják základní služby jsem si na památku strhl jeden plakát Václava Havla a pražští taxikáři mě div nelynčovali....Pochopil bych v kontextu doby z jeho názorů jen něco,ale prohlásit že paneláky jsou králíkárny a že postavíme nové byty,a hlavně se unáhleně omlouvat sudetským Němcům,to neskousnu.
Re:
Plně s vámi souhlasím, vyjádřil jste to úplně přesně.
Re: absolutní nenávist komunismu !!
#15: komunismus je zvěrstvo !! - absolutní nenávist komunismu !!
Kolik ti je asi tak let,ty pravičáckej omezenče?S takovou nenávistí by z tebe byl dobrej bachař ať u nacistů,tak u komunistických vyšetřovatelů.Určitě bys spolehlivě pracoval pro jedny i pro druhé,záleželo by jen na tom,kdo by byl zrovna u moci!
Re: Klausova garda zasahuje! :)
#1084: - Klausova garda zasahuje! :)
aby jsi se blboune šerdně nespletl. DRTIVÁ většina lidí je proti, to uvidíš. Co to je několik desítek tisíc lidí na pohřbu (pomýlených)
když je nás 10 500 000?
Vašek ♥
| This discussion has been closed. |