Petice proti přejmenování letiště Ruzyně na letiště V. Havla.
Re: Re: alebo
letisko Dr.Jozefa Tisa,za krivdu na nom spachanu....
Děkujeme, Václava H. jsem si do r. 1991 vážíl a souhlsil i s jeho vizí. Postupem času nejen mne sklamal, sklamal svými sliby i většinu lidí v tehdejší ČSFR. O tom jak komunisté budou lhát, strašit nezaměstnaností a kapitalismem v jeho tehdejším 1.novoročním projevu, se můžeme všichni přesvědčit již 20 let po sametové revoluci.Jeho idea demokracie nebyla špatná, snad to ale vzal s jeho kamarády s disidentu trochu "zhurta" a politika, ošemetná věc, mění často dějiny. Můj názor, nechat uzrát čas, v ČR máme dost osobností, které by politiku státu dělali s větší zodpovědností, než jsou politici skorumpovaní a dávno již ve výslužbě Parlamentu a Senátu ČR. Proto letišti RUZYNĚ nechávám svůj hlas a doufám, že i lidský rozum zvítězí!
Klausova garda zasahuje! :)
Re: absolutní nenávist komunismu !!
#15: komunismus je zvěrstvo !! - absolutní nenávist komunismu !!
Existuje speciální obor lékařství,kterému se říká psichyatrie.Měl byste nějaké odborné pracoviště navštívit. . .
Letiště????????????
Fero, co mi to chceš udělat, dobře nejen Ty víš, jak hrozně nerad jsem létal a Ty chceš po mně pojmenovat letiště? Hm, no to mi nedělej, proč ne třeba oblíbenou kavárnu, či hospodu a nebo divadlo. To snad i ta věznice by byla pro mne přijatelnější. Ale letiště prosím, to ne........
Nezdá se vám že té popularizace podvodu je dost?
Komunismus byl předán kapitalismu.
Vše co končí na mus je jen ovládací klacek do rukou politiků,
kteří myslí jen na sebe.
Proč přejmenovávat něco podle jména jednoho z největších škůdců národa? Může mi někdo říci nějaký rozumný důvod?
Re: absolutní nenávist komunismu !!
#15: komunismus je zvěrstvo !! - absolutní nenávist komunismu !!
Mě by zajímalo kolik máš roku, ale asi si moc nepamatuješ a potřebuješ si na někom vyřadit.
To co je dnes to se Ti líbí opravdu ??? Mě osobně vůbec ne a mnoha dalším a můžu klidně říct miliónům také ne !!
Co přinesla nadvláda této vlády pouze pro mnoho lidí HLAD a BÍDU !!! a že nemají co dát dětem, to se Ti líbí nebo máš
to co mají horních 10.000 lidí v naší republice ???
| This discussion has been closed. |
Re: Re:
#1071: ČEch - Re:
Jaký odkaz na věznici?Kdyby se takhle mělo uvažovat, tak by se přejmenovalo všechno, pač spousta měst má věznici a kdejaké nepopulární zařízení...A některé vesnice mají i něpekné až vulgární názvy a stejně na to nikdo nesáhne a bere to tak, jak to je.
Raději nelikvidujte fungující a přejmenujte sebe.Doma na zahradě postavte VH svatostánek a uctívejte v klidu a nikoho nerušte.To je nejlepší řešení.