Petice proti přejmenování letiště Ruzyně na letiště V. Havla.
Re:
nechci ,aby se vše jmenovalo po Havlovi už se bojím otevřit na chodbu ať tam nestoji někdo ,kdo lobuje něco pro Havla
Jako národu nám toho už moc nezbylo. Ušetřete ty z nás, kteří jsme VH věnovali jak za jeho života, tak po jeho skonu pozornost přiměřenou jeho osobnosti a skutkům, svých přepjatých emocí a zbrklých (a drahých)gest. Rovněž "světu" se můžete vlísávat méně trapným způsobem - letadla budou létat na Ruzyň úplně stejně jako na "Havla". Děkuji. JUDr.Dagmar Karlová - signatářka petice
Nesmyslný text petice
Re: Nesmyslný text petice
#132: Filip Kůt Citores - Nesmyslný text petice
Ano. Jeho role loutky, kdy za provázky tahal někdo jiný byla opravdu obdivuhodná. To by se letiště mohlo přejmenovat na letiště Včelých medvídků, či letiště Spejbla a Hurvínka...
Mimochodem, nejsem komunista a nikdy jsem je nevolil...
Re:
To mi úplně připomnělo Mandelu.Zločinec, který v JAR útočil na bílé obyvatelstvo a střílel nevinné lidi.A samozřejmě komunisti mu to rádi zafinancovali..Jeho skvělá organizace do roku 2008 na seznamu teroristů a najednou lusk...Je prezidentem JAR a dostane Nobelovku za mír..Jo jo..Ja lidé rychle zapomínají.A taky je důkazem toho, že rasista nemusí být jen běloch..
Re: absolutní nenávist komunismu !!
#15: komunismus je zvěrstvo !! - absolutní nenávist komunismu !!
evidentní inteligent s vytříbenou kulturou vyjadřování i perfektní gramatikou, jdu ublinknout
Jíra Čertík
Re:
Tohle je i můj názor, člověk se bojí otevřít i sardinky, že na něj vyskočí HAVEL !!!
A určitě nebylo vše, jak se píše; připomíná mně to vytváření kultu osobnosti - a všichni víme, jací to byli "lidé"
Re:
co je na tom spatneho, ze se omluvil sudetskym nemcum? ja v sudetech bydlim..... a myslim si, ze jejich nasilne vystehovani bylo krute.....
Re:
Kdyby jsi se radši představil a napsal (i když u tebe...) odkud jsi !!! Jinak v tomto státě mluvíme a píšeme ČESKY !!!! Nebo jsi jeden z těch co chce bejt za každou cenu "světovej".... ??
Není toho již dost co se platí zbytečně z peněz občanů, proč měnit dnes již historický název?
Re:
Smutné je každé umrtí..Nějakou vizi opravdu měl.Bohužel v této době byla spíše utopií. bylo tu více "bojovníků" proti režimům. Kde jsou dnes TI bezejmení co skončili na uranu,padli např.ve II. svět.válce... Určitě měl přínos pro svobodu,ale byl to jen jeden z mnoha.byl zvolen za "vůdce" a nositele myšlenky... spousty těch co dneska chtěj kde co přejmenovávat,aby se ukázali,po revoluci hlasitě hřímala jak bylo špatné za komunismu stavění pomníků,pojmenovávání kdečeho atd. Je vidět,že zas tak se nezměnilo....
| This discussion has been closed. |
This comment has been removed by the person who wrote it.