PLATY VYSOKOŠKOLSKY VZDĚLANÝCH UČITELŮ MŠ
Re:
Rozumný názor kultivovaného člověka - bez hysterických emocí, které ničemu a nikomu neprospívají. Díky.
Re: Co bude..
Jsem starší uitelka mateřské školy a přesto jsen si vzdělání doplnila VŠ,bakalář.Stálo mě to peníze a nemalé odříkání.Vím.dělala jsem to pro sebe,ale proč se mi dnes smějí mnohem mladší maturantky jen proto,že jsem na sobě pracovala?K čemu se tedy vzdělávat?Co na to odbory,které se bily za maturantky,nebo mají strach ze vzdělaných?
Re: Re: Co bude..
#106: starší učitelka - Re: Co bude..
Dopručuji pomyslet si něco o ...blahoslavených chudých duchem... - ať už se středním nebo vysokoškolským vzděláním! :-)
This comment has been removed by the author of the petition.
Re:
#110: - Proč tedy studovat?Nebude lepší zrušit vysoké školy pro učitele?Pro děti asi nejsou potřebné vzdělané učitelky.Hlavně budeme hodné a uctivé středoškolačky.
Jako vedoucí učitelka mohu posoudit,že paní učitelky
přímo nesnesou nové formy a metody práce,nepracují na počítači,hlídají každou minutu,nerozumí integraci.....
Sama mám téměř 30letou praxi.
Re: Re: Re:
Jeden aktuální příklad z praxe - nyní má 1 moje vysokoškolsky vzdělaná učitelka při akceptování platové třídy i platového stupně o pár stovek méně. To není správné ani spravedlivé.
Re: Re: Re: Re: Re:
Pokud zařadíte učitelku do 8. platové třídy, je to Vaše věc, ale já respektuji závazný katolog práce. Učitelka, která zpracovává TVP (je v přímé návaznosti na ŠVP) je zařazena do 9. platové třídy - bez ohledu zda-li je středoškolačka či vysokoškolačka!
Re: COŽE??
Opravdu si myslíte, že jediným řešením jak zafinancovat studium na VŠ je podpora rodičů? Já jsem na vysokou školu (obor učitelství MŠ) nastupovala již bez rodičů v zádech a udělala jsem to, protože o toto studium jsem měla veliký zájem a nezastavilo mne ani to, že jsem si na studium musela vzít úvěr v bance a víkendy trávila na brigádě. Tímto se vracíme obloukem k tomu, že opravdu kdo chce studovat a má pro to dostatek odvahy a sebeúcty, cestu si vždy najde...
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re:
No, tento příspěvek snad nelze brát ani vážně, milá kolegyně! S vysokou školou.....vysoce vzdělaná a inteligentní!
| This discussion has been closed. |