Nemůžeme mlčet!

Kontaktujte autora petice

Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno Nemůžeme mlčet!


Nepřihlášený uživatel

#26

2016-10-25 18:06

Děkuji za tu možnost se připojit.

Nepřihlášený uživatel

#27 Re: Re: Re: Re: Petice za odvolání Daniela Hermana

2016-10-25 18:09

#16: - Re: Re: Re: Petice za odvolání Daniela Hermana 

 Ano, "prasedent", to jsou výrazy vás salonních lehkoživků. Vaše "kultivovanost" je skutečně dechberoucí, vy jste opravdu ti praví k mistrování Zemana...  

V. Klhůfek

#28

2016-10-25 18:15

Tahle petice je jen dalším pokusem o diskreditaci Miloše Zemana. Ptám se, komu tyhle ničemnosti slouží? Českým národním zájmům určitě ne! 


Nepřihlášený uživatel

#29

2016-10-25 18:19

To prohlášení pro Čínu napsaly komouši! Okamžitě komouše zakázat! 


Nepřihlášený uživatel

#30 Re:

2016-10-25 18:19

#28: V. Klhůfek -  

 Dobrý den, definujte národní zájmy, prosím... Za mě je to slušnost, ekonomická prosperita, vzdělanost, otevřenost - nerad bych se Vás dotknul, ale obávám se, že přesně toto pan Zeman nenabízí. Richard F. Vlasák

 


Nepřihlášený uživatel

#31

2016-10-25 18:22

28. října se sejdem na Staromáku a toho vepře z pražského hradu vyperem!  


Nepřihlášený uživatel

#32 Re: Re: Re: Re: Re: Petice za odvolání Daniela Hermana

2016-10-25 18:25

#27: - Re: Re: Re: Re: Petice za odvolání Daniela Hermana 

 Dobrý den, když někdo někoho nazývá lehkoživkou, neprojevuje tím právě úctu k názorům druhých. Je to argument ad personam, tedy logicky chybný argument. Máte ale pravdu, slušnost chybí na obou stranách barikády, vůbec je smutné, že nějaká barikáda musela vzniknout - nesou však na ni vinu obě strany sporu - protizemanovská dlouhodobě, zemanovská krátkodobě, ale o to intenzivněji. Mě zlobí nejen hrubost pana Zemana, ale i jeho postije k hendikepovaným, propojení s amfiánskými strukturami zahraničními i domácími, pokrytectví - teď například přehlédl několik asociálních zákonů.

Richard F. Vlasák

Lucisek

#33 Podporuju petici

2016-10-25 18:27

Cau lidicky, to jsem rada, ze konecne nekdo nasel odvahu to tak napsat, jak je v petici, uz jsem myslela, ze si to nechame libit, jak nas ti Cinani osizujou. Vsichni v nasi tride, i u nas v baraku drzime palce dalajlamovy a ne tem politikum co napsali Cinanum. Cauky mnauky. 


Nepřihlášený uživatel

#34

2016-10-25 18:36

Sobotka je takovej debil. Možná je hodnej kluk, ale debil, že se nechal navést k tomu dopisu komančům z Číny. Navedl ho k tomu Zeman, pomstychtivej dědek a ruskej fízl. Mněl zůstat na vysočině dědek našňupnutej, kdyby nebylo dementních českých voličů. K pláči.


Nepřihlášený uživatel

#35 Myslet bolí a slušnost se někam vytratila

2016-10-25 18:42

Myslet bolí a slušnost se někam vytratila

Dobrý den, 

je mi to oprvadu hodně líto, ale zdá se mi, že se z těch příspěvků vytratila slušnost, ohleduplnost. Jistě, všichni jsme nahněvaní; mnozí na toho, druzí na jiného, ale pokud nebudeme vidět za řádky a příspěvky jiné lidi, nikam se nedostaneme. Prosím, pište věcné názory, používejte argumenty - urážkami ani vykřičníky druhé nepřesvědčíte. 

Jak jsem již psal výše, tento národ je rozdělen a to pan Zeman ve své inaugurační řeči sliboval spojovat. Ne, on není vinen tímto rozdělením, je jen jedním spoluviníků a do řady se musíme postavit také my, lidí veřejně činí - jako novináři, herci i lidé tzv. obyčejní, kteří jsme se často nechali "opíjet rohlíkem".

Stav našeho společného státu není útěšný - sociální nůžky se rozevírají, média jsou v rukou magnátů, země v rukou různých oligarchů - od Kelnera, přes Babiše až po Bakalu; obecně se nám nežije špatně, ale platy jsou nízké a republika je montovnou Evropy. Takže páni se smějí a my si tady nadáváme.

Ne, M. Zeman není příčinou zla, jen zlo podporuje a zrazuje své vlastní voliče, kteří si stále myslí, že má o ně zájem, když se objeví na náměstí. Jeho protivnící často nejsou o mnoho lepší, ale v tomto sporu jim dávám za pravdu - slušnost i hrdost naší vlasti Zeman nepřináší a národ rozděluje, proto jsem tuto petici podepsal. 

                                                               Richard F. Vlasák                            


Nepřihlášený uživatel

#36

2016-10-25 18:58

Má takováhle petice nějaký význam? Asi by bylo dobře už vyrazit do ulic, co je moc, to je moc....

Nepřihlášený uživatel

#37 Re:

2016-10-25 19:16

#36: -  

 Dobrý den, souhlasím. RFV

Zídek J.
Nepřihlášený uživatel

#38

2016-10-25 19:20

Pane prezidente Zemane, nenechte se odradit podobnými aktivitami jako tahle petice a shovívavě odpusťte jejím autorům, neb nevědí, co činí. Nadávek pravdoláskařů si nevšímejte, však víte, že pes, který štěká, nekouše. My, neprivilegovaní občané, stojíme na Vaší straně, ceníme si toho, že hájíte naše zájmy. Zídek


Nepřihlášený uživatel

#39

2016-10-25 19:23

Petice mi mluví z duše.
T. Studený
Nepřihlášený uživatel

#40 Komentář

2016-10-25 19:28

K petici se hlásím a podepisuji, ač si myslím, že mohla být formulována věcněji, ale inu jsme divadelníci a tak se zřejmě trocha patosu očekává. Každopádně celá kauza je znepokojující a pokud chceme dobré vztahy s Čínou, což se ze zahraničně-politického hlediska dá pochopit, neměli bychom kvůli tomu přistupovat na čínskou komunistickou logiku, ale naopak trvat na svých demokratických principech. Dalajláma je především duchovním a pokud v jeho činnosti čínská strana vidí činnost protičínskou, tak si svýma šikmýma očkama nevidí ani na špičku svého rudého nosánku - ergo je to propagandistická dikce z rejstříku politruků a je hrubý nesmysl takovéto rétorice poklonkovat. O prohřešku proti zahraniční politice nemůže být řeč už proto, protože schůzka s Dalajlámou fakticky nenaplnila skutkovou podstatu jakékoli protičínské činnosti, čínská strana to pouze uraženě prohlašuje, ale nijak fakticky nedokládá. Ve skutečnosti je to v podstatě naopak, diskutování a upozorňování na porušování lidských práv v nějaké zemi je ve prospěch dané země a v nejvýsostnějším zájmu jejího lidu! Režim který nesnese kritiku je za hranou tolerance - to Čína se musí přizpůsobit pravidlům, když chce tržní ekonomiku - ne my, ať si jsme malá země. Oni by měli pochopit, že v demokratické zemi si nemohou ani pomocí peněz vynucovat devótní poslušnost. A my bychom jim to svými postoji měli dát jasně najevo.


Nepřihlášený uživatel

#41

2016-10-25 19:37

ZEMAN JE PUSSYDENT A RUSKEJ ŠVÁB. TAKY JE ČÍNSKEJ ŠVÁB. 


Nepřihlášený uživatel

#42 Nenechte se ohlupovat

2016-10-25 19:42

#38: Zídek J. -  

 Dobrý den,

právě neprivilegovaní občané jsou M. Zemanem nejvíce zneužíváni a právě oni nevědí, co činí, pokud M. Zemana podporují. Nechte pravdoláskaře spát, spíše přemýšlejte, co jeho politika skutečně pro ně znamená - například o asociální zákony o víkendu pan Zeman podepsal a ani muk. Je pro občany dobře, když se M. Zeman spojuje s regionálními kmotry? Neměly by peníze utracené z nejrůznějších leváren, být použity na rozvoj našich krajů?

Richard F. Vlasák


Nepřihlášený uživatel

#43

2016-10-25 19:44

Zeman je zrcadlem svého voliče: vyžraného pijana piva se dvěma třídama pomocné školy, volícího sockomanče nebo Kadimůru. 

Phoebe

#44 Re: Re: Re: Petice za odvolání Daniela Hermana

2016-10-25 19:48

#18: - Re: Re: Petice za odvolání Daniela Hermana 

 To je k smíchu, co jste napsal. :-D

 


Nepřihlášený uživatel

#45 Re:

2016-10-25 19:58

#43: -  

 Dobrý den,  názor hodně zjednodušující a nesvědčící právě ve Váše argumentační schopnosti. Nevykreslujte si ty druhé v těch nejčernějších barvách, zkuste o nich a s nimi přemýšlet, jinak se dostanete na úroveň myšlení toho, jejž tady kritizujete.

Richard F. Vlasák


Nepřihlášený uživatel

#46 Re: Re: Re: Re: Petice za odvolání Daniela Hermana

2016-10-25 20:05

#44: Phoebe - Re: Re: Re: Petice za odvolání Daniela Hermana 

  To jste hodně prostoduchá, je-li vám pravda k smíchu. No, aspoň že máte dobrou náladu.


Nepřihlášený uživatel

#47 Re: Re: Re: Re: Re: Petice za odvolání Daniela Hermana

2016-10-25 20:08

#46: - Re: Re: Re: Re: Petice za odvolání Daniela Hermana 

 Dobrý den, neurážejte druhé. RFV


Nepřihlášený uživatel

#48 Re:

2016-10-25 20:31

#31: -  

 No ty tak určitě:-) leda toho co máš v rozkroku:-)))

Patriotka CZ

#49 Re: Re: Re: Petice za odvolání Daniela Hermana

2016-10-25 20:31

#18: - Re: Re: Petice za odvolání Daniela Hermana 

Zeman se nehrbí před nikým. Jen před Putinem a Čínou. Ale jinak před nikým. Né, né.

Souhlasím, že nadávat všem, co volili nebo vzhlížejí k Zemanovi, je špatné, protože paradoxně tím nejsme lepší než sám Zeman. Navíc opravdu média jsou různě rozprodaná, podplacené a lidé zmatení a neinformovaní a hodně jich zastává názor typu "Je to idiot, ale jediný, co... blablabla (tedy jakože důvody ho volit).

Co mě ale štve je ta neskutečná přezíravost vůči tomu, že prezident by neměl být jen lidové prase s populárními (populistickými) názory, ale i vysoce morání člověk. A to Zeman není ani náhodou.

Počkat, teď ještě znova koukám, co píšete... :-)

Mluvíte o prdeli Washingtonu a Bruselu, tak je vidět, že ani Váš komentář není ryze nezaujatý, pravděpodobně byste nejraději vyhlásil válku právě západu. Jste stejný, jen stojíte na ruské straně. Ale bylo jasné, že ruská propaganda zasáhne do diskuzního fóra i v této petici... :-)

Navíc, toto už není o politice, ale o celkové morálce, to jste nepochopil...? Morálce našeho Zemana, ne vašeho Putina. Prosím, běžte si řešit záležitosti u vás a nechte ČR napokoji. 

 

 

 

P.Králová

#50 Re: Re:

2016-10-25 20:48

#30: - Re:  

 Dobrý večer pane Vlasáku.Oceňuji Vaši snahu o slušnou debatu. Dle mého názoru slušnost bohužel nenabízí ani odpůrci pana prezidenta. Například nevšimla jsem si že by na Dalajlámu někdo házel vajíčka. Ekonomická prosperita je těžké téma, ale /opět můj názor/ za pravicových vlád vedených panem Kalouskem, který byl skutečný šéf, nic si nenalhávejme,takže za těchto vlád ekonomika stagnovala a státní dluh rostl. Teď klesá nezaměstnanost a ekonomice se daří.  Ne vše dobré je zásluhou pana Zemana, ale opravdu se mi nelíbí zjednodušování typu Zeman je sprosťák a jeho voliči jsou blbci. Nelíbí se mi to čím dál tím víc. Snad mě pochopíte.  S pozdravem    P.Králová