Fatální ubití romského mladíka personálem a neadekvátní zásah Policie ČR

hruza

#276

2016-10-26 16:56

 Sice nejsem romka, ale petici jsem podepsala. Preji, at se vydari a vysetri.

hruza

#277 Re:

2016-10-26 17:36

#24: -  

 Jsem bila, jak tu pisete a petici jsem i tak podepsala...Nelibi se mi, to co se stalo a ze se to tak prehlizi...At uz by slo o toho nebo onoho, at uz je cerny, zluty nebo bily, tohle by se nemelo dit...


Nepřihlášený uživatel

#278

2016-10-26 18:24


Dobrý den, podepisuji tuto petici, jelikož se jedná o zločin který musí být bezprostředně potrestán. Tento mladý člověk byl úmyslně popraven před zraky České Policie která této vraždě dopomohla . Proto se připojuji aby tito zločinci byli po právu potrestáni.


Nepřihlášený uživatel

#279

2016-10-26 18:36

Doufám, že zákony platí pro všechny stejně bez rozdílu barvy pleti. Nebo mě to ve škole učili špatně?

Nepřihlášený uživatel

#280

2016-10-26 20:04

chceme vysvětlení a chceme obnovit soudní pitvu jiným městem

Nepřihlášený uživatel

#281

2016-10-26 20:33

Tak to je vážně síla, co jsem se na zdejší mystifikační petici dozvěděl. Člověk se jde najíst, Cikán ho napadne, poldové ho zpacifikuji a Cikáni pak obviní napadené z vraždy.


Nepřihlášený uživatel

#282

2016-10-26 20:41

take stim nesouhlasim cose deje vtomto svete

Nepřihlášený uživatel

#283 Re:

2016-10-26 21:49

#281: -  

 asi mu nechtěli koupit večeři a půjčit manželky ti rasisti

Jak se věci mají

#284 Romové vyhrožují fyzickou likvidací zaměstnancům a vypálením pizzerii v Žatci

2016-10-26 23:33

Romové vyhrožují fyzickou likvidací zaměstnancům a vypálením pizzerii v Žatci, kde při zásahu policie zemřel jejich soukmenovec

Cikánská komunita v ČR žije „příběhem“, který rozdmýchává hlavně státem štědře dotovaný server romea.cz. Co se vlastně stalo a co se děje?

K incidentu došlo v Žatci v úterý 18. října večer. Do pizzerie měl z Kruhového náměstí přijít muž, značně rozrušený. Podle některých svědků se zdálo, že by mohl být prý pod vlivem drog či jiných návykových látek, i to bude zkoumat nařízená pitva. Následně měl mladík výrazně obtěžovat servírku a hosty restaurace. Nedal se prý uklidnit. Údajně měl „rozhazovat“ i stoly a židle.

Podle neoficiálních informací pak hosté a obsluha muže „zpacifikovali“. Jak velká a vážná potyčka byla a zda tam došlo k nějakým vážným zásahům se zatím neví, bude to předmětem vyšetřování. Informace o tom se dost rozcházejí. Na místě pak také zasahovali strážníci a Policie ČR. Mezitím muž zkolaboval, ani přivolaná záchranná služba a lékaři už ho ale nedokázali zachránit. Podle některých svědků na těle mladíka nebyla vidět po incidentu vážná zranění. Je ovšem možné, že mohl mít vnitřní zranění. Po incidentu se objevily spekulace, že muž zkolaboval nejen kvůli potyčce s hosty a obsluhou, která podle některých hlasů byla vážná, ale také kvůli zásahu policistů, tvrdí že byl nepřiměřený.

Šetření však následně ukázalo, že mladíkovi pravděpodobně selhal organismus a tedy, že za úmrtí 26letého mladíka po incidentu v žatecké Pizzerii Panamera na Kruhovém náměstí nemohou podle vyšetřování policie zranění z potyčky. Pitva vyloučila cizí zavinění a potvrdila, že mladík pravděpodobně zemřel na selhání organismu.

Výsledky pitvy muže, který zemřel v úterý 18. října večer, veřejnost v Žatci napjatě očekávala, smutná událost totiž vyvolala ve městě obrovskou vlnu emocí, probíhala pietní shromáždění, objevily se výhrůžky. (Tolik k případu Žatecký deník)

Nicméně server romea.cz udělal z tohoto případu kauzu, která v jejich podání hodně připomíná „rasistické vraždy“ černochů, kteří byli zabiti při incidentech s policisty v USA a hodně tlačí na pilu, aby se společenské dění „vzedmulo“ k podobným protestům jako tam. A jejich propagandistický tlak padl na úrodnou půdu.

Cikáni vyhrožují fyzickou likvidací a vypálením podniku na stránce organizace Romea o.s. (v hysterických diskusích pod tendenčními články, byť z nejhoršího promazávaných) majiteli restaurace, ve které v úterý večer muž na selhání organismu zemřel.

A co na to Romea? Místo toho, aby dělala to, za co je placená z našich daní – tudíž mírnila napětí mezi cikány a majoritou – přehnaným množstvím (téměř každou hodinu jeden) tendenčně psaných článků štve své soukmenovce proti majitelům pizzerie a hostům, kteří se v inkriminovaný den pouze bránili agresi zfetovaného muže.

Vedení Pizzerie Panamera tedy muselo vydat prohlášení:

V úterý 18. října 2016 se odehrál v podvečer nešťastný incident a napadení našich hostů.

Celý tým Pizzerie Panamera od této nešťastné události je v ohrožení. V inkriminované úterý navštívil mladý muž naši provozovnu v odpoledních hodinách, kdy si objednal nealkoholický nápoj a již v tuto dobu obtěžoval hosty restaurace. Personál ho slovně upozornil na jeho chování a snažil se mu pomoci, když požádal o půjčení telefonu pro zavolání svým příbuzným. Již v té době bylo zřejmé, že muž je pod vlivem alkoholu či jiných návykových látek. Zhruba po pěti minutách opustil restauraci bez zaplacení, ale později se vrátil znovu v podvečer do provozu, kde začal napadat nic netušící dámy, které seděly u stolu. Po chvíli byl hosty zadržen až do přivolání pomoci v podobě městské a státní policie.

Po zjištění, že mladý muž nejeví známky života, byla poskytnuta první zdravotní péče v podobě zahájení resuscitace až do příjezdu rychlé záchranné služby, která si muže převzala do odborné péče.

Žádný zaměstnanec Cafe Pizzerie Panamera nenese vinu na úmrtí mladého muže, a proto prosíme všechny občany, aby ctili presumpci neviny. Vyhrožování v podobě možných útoků a jiných slovních či písemných projevů vůči zaměstnancům je zastrašováním, které vedlo k uzavření provozovny z důvodu bezpečnosti zaměstnanců a hostů pizzerie.

Celou věc řeší kriminální policie ČR, které jsme předali veškeré kamerové záznamy z incidentu a úzce s policisty spolupracujeme. Podle dnešního prohlášení (ze dne 20. října 2016) Policie ČR citujeme z webového portálu www.policie.cz: „Podle prvotních výsledků soudní pitvy nebylo zjištěno cizí zavinění.“ Proto i my vydáváme toto tiskové prohlášení, kde vyvracíme nepravdivé informace, které kolují na sociálních sítích, v médiích a mezi občany města.

K incidentu už se vyjádřil skoro každý z romských „aktivistů či etnických elit“. Všichni více či méně útočným tónem obviňují majoritní společnost ze smrti nebohého návštěvníka pizzerie, který se prý stal obětí policejní zvůle. A organizace, která má za velké erární peníze „obrušovat hrany“ vzájemného soužití majoritní společnosti s cikánským etnikem nejen, že se nedokáže na věc podívat objektivně a nezaujatě, ale naopak přilévá olej do ohně. Bude výsledkem její práce násilí či dokonce smrt někoho ze zaměstnanců pizzerie?  

k.i.ccc

#285 Re:

2016-10-27 05:16

#19   b

celej  ten den byl divnej v nemocnici ho vyhodily  proc? proc teda jak tvrdi ze mel byt prevezen do lecebny ho nechali odejit nezajimal je to je prustup kdyt jim privezou bezdomovce museji se mu venovat  proc tedy nepomohli i tomu klukovi  za druhy pisou ze ten den uz ho policie zadrzela proc ho neodvezla domu ? po te  ho nataceli na tom autobusaku strkali do nej at tahne zeptal se ho nekdo zda mu je dobre jestli maji zavolat pomoc....ne na co lepsi je si ho natacet a tlemyt se pak teda kdyz sel do te  restaurace kdyz tvrdite porad jak byl mimo proc nebyla zavolana treba psych.lecebna aby mu dali neco na uklidneni a odvezla si ho ?protoze by zil  ze a jeste by rekl co se stalo verim tomu po tom co jsem videla videa ze ho tam zabily  uz jen proto ze vse prodluzovali takovou dobu ho tam drzeli na zemi ubozaci deset na jednoho a policie ho dodelala  proc neukazali to telo ? protoze se boji uz nejsou takovi frajeri zabili ho  oni ho ukazou az p pitve pak reknou ze to co ma po tele je z pitvy   u nich je mizny vse ini jsou schopny i udelat pitvu jinymu a napsat to k jinemu jmenu aby byl klid 


Nepřihlášený uživatel

#286

2016-10-27 15:22

TÁHNĚTE CIKORY DO PRDELE

mišulenka

#287 Re: Re: ulička

2016-10-27 17:56

 ahojte tak není tobšpatný ale je to rovnou debilní


Nepřihlášený uživatel

#288

2016-10-27 23:07

Milí Romové, je mi to moc líto, ale příčinou smrti toho vašeho výtržníka byl kolaps organismu z důvodu předávkování drogami. A nešlo o žádného náhodně lynčovaného hocha jako nebohý Patrik z Krupky, nýbrž dělal v pizzerii výtržnosti, tak byl zpacifikován. To se jako měli hosti nechat napadat?


Nepřihlášený uživatel

#289

2016-10-28 09:24

nesouhlsím s timto zásahem namířený proti romúm.

Nepřihlášený uživatel

#290 Re:

2016-10-28 10:11

#288: -  

 No, jsem zvědav, jak zase nekritičtí obhájci černých proti bílým budou vykřikovat, že za tohle může výhradně nenávist majority vůči persekvované minoritě...

Mimochodem, obracím se k vám, zdejším ublíženým Romům, vzpomínáte na tu příhodu, kdy banda romského ksindlu bezdůvodně seřezala s obdobnou brutalitou manželský pár a dupala po bezmocně ležící ženě? Manželský pár, který rozhodně neutekl z podniku bez placení a nevrátil se tam pak dělat bordel?

Že jim taky někdo něco nevypálil (jak černí v tomto případě vyhrožují), divné, viďte?


Nepřihlášený uživatel

#291

2016-10-28 11:01

Zfetované ožralé hovado přitáhne do baru dělat bordel, a jeho zdrogovaný organismus přitom nevydržel. Asi stejný chudák, jako ti špatně živení metrákoví cikáni včera v Žatci.


Nepřihlášený uživatel

#292

2016-10-28 11:13

Je to nespravedlive na cigani plati jiny zakon meli by lidi chranit ne vrazdit drzim palce at se veci zmeni



Nepřihlášený uživatel

#293

2016-10-28 11:24

lidi kteri bili ten den picerie bi meli radne vislechnuti a zapeti jim dokazat vinu za zabiti pana demetera nebo jsou na svedkove ktery videli napadeni pana demetra jak ze strany zamestance i dokonce hostu policie priprijezdu do picerie nezabranila utoku nadale napadali demetra podlemiho nazoru a vsech romu bi mel zakon platit stejne a proto bichsy pral abi bili potrestani za zabiti roma pana demetra.nemeth ivan

Nepřihlášený uživatel

#294

2016-10-28 17:28

Je třeba aby byl celej případ prošetřen a aby byli potrestány ty ktery mohou za smrt mladíka .

Nepřihlášený uživatel

#295 Re:

2016-10-28 20:48

#294: -  

 přesně tak, drogám bych dal 15 let natvrdo


Nepřihlášený uživatel

#296 Re:

2016-10-28 23:27

#3: -  

 A gdo ho popravyl?

klbvkzctu

#297 Kurvy černé

2016-10-29 10:13

Všichni cikáni si zaslouží chcípnout!.


Nepřihlášený uživatel

#298 Re: Re:

2016-10-29 16:26

#295: - Re:  

 Drogám asi ne, ale třeba jejich dealerovvi. Což bude zřejmě nějaký zesnulého bratranec. Ona by si to pak ta povedená rodinka s řádným trestáním viníků rozmyslela :-D


Nepřihlášený uživatel

#299

2016-10-29 20:15

Dobre je že jistě udělali tuhle petici aspoň snad něco bude spravedlivi

Nepřihlášený uživatel

#300

2016-10-30 00:58

No dle toho co jsem viděl mohu konstatovat, že škoda ho nebyla. Ušetříme na daních a místní na nervech. Kéž by to tak bylo se všemi podobnými individui co obtěžují společnost. Nemám rád špinavé a otravné smažky. Jsou tou nejhorší škodnou ve společnosti.