Ocenění pro Jiřího Brady

Kontaktujte autora petice

Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno Ocenění pro Jiřího Brady


Nepřihlášený uživatel

#151

2016-10-26 12:42

co to je brady,CO TO JE ZA ZÁSLUHU,ŽE MALÉ DĚCKO,MALÝ ŽID něco přežil,co za svůj život v kanadě udělal pro naši zemi aby za to byl odměňován prezidentem naší země???????????? co je herman,žid který dělal křesťanského faráře a přitom kolaboroval s fašouny,které oslovuje krajané,uznává fašistickou,banderovskou chuntu na ukrajině. LIDI PROSÍM VÁS PROBERTE SE,CHVÁTE SE JAKO OVCE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2016-10-26 14:38



#153

2016-10-26 14:39

Můj dědeček také trpěl. Podporoval partyzány, nosil jim jídlo, ošacení a jiné věci. Byl zastřelen Němci v Olomouci na konci války, kdy se na to přišlo.  Bohužel, vyznamenání nikdy nedostal. A nedostane. Nebyl pravdoláskař, nemá synovce ministra za Landsmančaft  a nedá se pražskou kavárnou  ideově využít na boj proti prezidentovi ČR, zvolenému v přímých volbách... 

ShabbaTot

#154 Re:

2016-10-26 15:05

#153: já -  

 a proto si vyznamenání zaslouží stejně jako pan Brady!

A jestli by mu ho někdo upíral,potom je to amorální dobytek a pokud tak činí z politických důvodů,potom i korunovaný.


Nepřihlášený uživatel

#155 Re: Re:

2016-10-26 17:01

#134: ShabbaTot - Re:  

 Izrael páchá státní terorismus! 


Nepřihlášený uživatel

#156 Re: Re:

2016-10-26 17:18

#154: ShabbaTot - Re:  

 Až na to, že Brady proti nacistům nebojoval, sionisto. 


Nepřihlášený uživatel

#157 Re: Re: Re:

2016-10-26 17:19

#155: - Re: Re:  

 


IsraHell on Earth [Original Documentary]

 

https://www.youtube.com/watch?v=Yt3d3Fmouh4


Nepřihlášený uživatel

#158 Re: Re: Re:

2016-10-26 19:27

#156: - Re: Re:  

 ale bojoval a ten boj přežil.

Ale antisemitská lůza pana prezidenta Zemana to není schopna pochopit.

Tam není morálka a stejně jako v době holokaustu se veřejnost odvracela a omlouvala  zlo,stejně i v dnešní době to samé.

Být doba valky,více jak 70 % této lůzy by byla kolaborant s okupanty...

Tak má můj selský rozum pravdu,anebo nemá ?

ShabbaTot

#159 Re:

2016-10-26 19:42

#151: -  

 ha,ha...zajdi si na Seznam a tam vydej do vyhledávače :Komunisté patřili k horlivým kolaborantům s nacisty...

Nedělejte nám tady kázání o morálce,ty antisemitská bando  !

Bezpáteřní kverulanti jste ..ha.ha...že vás hanba nefackuje .

A Žid vždy s velkým Ž !!

Jinak to máš za 5  a na propadnutí,.)))

A nemluv nám tady o sudetácích.Český  národ je vyhnal,vraždil,oloupil a nenáviděl a oni zatímco u nás vládl bolševik ,sudetský Němec udělal z Bavor výstavní skříň Evropy .

Celé Bavorsko je zelená zona,tam může jet jen auto,které má tu nejvyšší známku ekologie a motor,který je TOP a neškodí životnímu prostředí.

Více jak 80 % českých aut by do Bavor proto nesměla a šlus!

No...to je teda ale úroveň....šmankote!


Nepřihlášený uživatel

#160

2016-10-26 21:14

ParlamentníListy.cz se obrátily s jasným dotazem na českou ambasádu v Ottawě, zda v případě letošních státních vyznamenání zprostředkovávala žádost o souhlas s udělením vyznamenání pro občana Kanady nebo někoho, kdo má jak české, tak kanadské občanství. Dotaz položený české ambasádě nakonec zodpověděla přímo tisková mluvčí ministerstva zahraničních věcí.„Na naši ambasádu v Ottawě se nikdo se žádnou takovou prosbou neobrátil,“ sdělila redakci mluvčí ministerstva zahraničních věcí Michaela Lagronová.Fakt, že nic takového nebylo řešeno přes kanadskou ambasádu v Praze, již v úterý potvrdil její mluvčí Michael Vlček

ParlamentníListy.cz přinášejí doslový překlad těchto podmínek:

1. Jakákoli vláda Společenství (Commonwealth) či vláda cizí, chce-li udělit ocenění, dekorovat či udělit medaili občanu Kanady, musí nejprve získat souhlas od kanadské vlády.

2. Společenství či cizí vlády, které chtějí udělit řády, medaile či dekorovat kanadské občany, předloží své návrhy vládě Kanady prostřednictvím své diplomatické mise v Kanadě.

3. Kanadská vláda zváží udělení souhlasu, na který odkazuje v odstavci k udělení řádu, medaile či dekorování, s tím, že se uznává/oceňuje: a) výjimečná služba lidstvu; b) výrazná odvaha při záchraně či pokusu o záchranu něčího života; c) výjimečná služba poskytnutá zemi, která chce ocenění udělit; nebo d) podstatný skutek nebo skutky, které přispěly k lepším vzahům mezi Kanadou a zemí, která chce ocenění udělit.

4. Kanadská vláda NEUDĚLÍ souhlas podle odstavce 1 s oceněním, které není: a) ve shodě s kanadskou politikou či veřejným zájmem; b) jež s sebou nese čestný titul či propůjčuje nadřazené postavení nebo privilegium; c) které je propůjčeno jiným způsobem než hlavou státu nebo vlády, kterou Kanada v tomto smyslu uznává; d) které je propůjčeno za uznání služeb jednotlivce ve službách Jejího Veličenstva právem Kanady nebo provincie při běžném plnění oficiálních povinností; nebo e) které se s ohledem na události objevuje více než pět let před nabídkou ocenění.

5. Výbor pro politiku udělování vyznamenání (Honours Policy Committee) může poskytnout rady a doporučení, jak vykládat a aplikovat tuto politiku a povahu případů, které z ní vyplývají.

Rumcajs

#161 Re:

2016-10-26 21:45

#1: -  

 Četl jsem, že podporovatelé prezidenta se vyjadřují vulgárně, když ale vidím slovník kavárny, tak se nestačím divit. Vždyť to je jedna urážka za druhou. Že se nestydíte.

 


Nepřihlášený uživatel

#162

2016-10-26 23:46

Pan Brady, zřejmě úctyhodný člověk, sehrává v těchto dnech bez vlastního přičinění roli užitečného idiota - beranidla - proti prezidentu Zemanovi. Do této špinavé hry vmanipuloval pana Bradyho jeho podlý synovec Daniel Herman.

ShabbaTot

#163 Re:

2016-10-27 06:00

#162: -  

 žádná špinavá hra,ale myšlení a logika bolševika.

Jedna věc je zásadní a to podstata celého toho sporu a to,že prezident Zeman dle tvrzení odmítl ocenit bojovníka proti nacizmu,který přežil holokaust a genocidu a celý život pak o tomto vydával svědectví do celého světa.

No...píše se již o tom po celém světě a to včetně Israele a náš pan prezident začíná dostávat nesmazatelnou  nálepku antisemity .

Ale toto je myšlení ,které je již staré a dávno osvědčené,že kam Moskva a Kreml,tam bolševik a to bez myšlení a logiky.

Viz třeba štvavé články na Euportalu :O čem se nemluví:Židé byli největšími obchodníky s otroky.Potvrzují to i studie židovských autorů.

A toto vše ihned ,jak je veden spor ohledně vyznamenání pro pana Bradyho.

Tam je zakořeněn antisemitizmus a nenávist ,rasový boj a třídní nenávist a prokremelský Euportal to tímto článkem dokazuje.

A nyní pronacistickovlastizrádný komentář na 6 sjezdu KSČ od komunistického poslance Václava Kopeckého:

My češští komunisté prohlašujeme,že budeme hájit a prosazovat právo na sebeurčení až od odtržení od českého kapitalizmu pro utlačované části německého národa....

A toto vše ještě v ČSR ,kdy nacista již okleštoval republiku a vyháněl Čechy z pohraničí.

 

Jenže to byl ještě Stalin a Hitler kamoši a v družbě .

V dnešní době to samé!Protože bolševik pořád stejný a své myšlení nezměnil,jak zavelí Moskva a půjde teoreticky proti Israeli a Židům...antisemitská lůza podporující prezidenta vyhlásí  válku všemu židovstvu a bude veden totální blitzkrieg  proti Judaizmu a  Israeli !

Ještě jsem se chtěl zeptat,kde je ten článek o panu Peroutkovi,že Hitler je gentleman?

NIKDE,ŽÁDNÝ NENÍ.

A toto je další bojovník proti nacismu,který byl bolševikem napaden.

Takže asi tak.

jo a spuludiskutujícímu bych chtěl vzkázat,že jsem sijonista a dává mě to cíl a směr ve kterém se cítím dobře a taky je dobře,že se vám antisemitům někdo na internetu postavil a to je moje vizitka ShabbaTot-Jahoda.

 

 

Lež

#164 Re:

2016-10-27 06:03

#1: -  

 

Pravda a láska zvítězí nad lží a nenávistí! Pan Brady, ono to bude trochu jiné s prohlášením ministra Hermana...Viz parlamentní listy... Oficiální pravidla kanadské vlády pro vyznamenání, publius scipio, 27. 10. 2016 0:12:52 kanadského občana jiným státem 1. Jakákoli vláda Společenství (Commonwealth) či vláda cizí, chce-li udělit ocenění, dekorovat či udělit medaili občanu Kanady, musí nejprve získat souhlas od kanadské vlády. Z hradu nic nepřišlo, takže nebylo vyznamenání zrušeno  prezidentem Zemanem.
ShabbaTot

#165 Re: Re:

2016-10-27 06:13

#164: Lež - Re:  

 netvrdím že to co tvrdíte není pravda.

Může být .Ale stejně se antisemitská lůza podporující pana prezidenta odkopala svým postojem...to již nikdy nekončící nálepku nesmaže a navíc,..i kdyby zde v Česku ano,okolní svět si stejně udělá svůj názor a ten je větší jak Česko-VĚTŠÍ.

Já vážně nevím,proč si Češi myslej,že jsou středem světa ,který musí uvažovat jak oni.

No....není to pravda a neudělit vyznamenání oběti holokaustu z politických důvodů se v civilizovaném a kulturním světě neomlouvá a neodpouští.

A přesně takto to i bude,jestli si hrad chce ještě na poslední chvíli zachránit poslední reputaci,která jim ještě zbývá,měl by pana Bradyho ocenit jakoukoli formou...a na to již mnoho času teda nemá..svátek je totiž již zítra..

Pokud je prezident na štíru s Hermanem,at se koušou mezi sebou a netahaj do toho oběti války !

ShabbaTot

#166 Re: Re: Oceňme pana Bradyho a postavme multikulturní centrum v Brně

2016-10-27 06:31


#167 trpících od německého fašismu ještě dnes žijí tisíce

2016-10-27 07:48

Můj dědeček také trpěl. Podporoval partyzány, nosil jim jídlo, ošacení a jiné věci. Byl zastřelen Němci v Olomouci na konci války, kdy se na to přišlo.  Bohužel, vyznamenání nikdy nedostal. A nedostane. Nebyl pravdoláskař, nemá synovce ministra za Landsmančaft  a nedá se pražskou kavárnou  ideově využít na boj proti prezidentovi ČR, zvolenému v přímých volbách... 


Nepřihlášený uživatel

#168

2016-10-27 07:59

Blíží se státní výročí, tudíž pražská kavárna rozbíhá propagační kampaň proti přímou volbou občany zvolenému prezidentu ČR. Jako každý rok. O nic jiného nejde.  Nikdo v ČR nevěděl, že nějaký Brody existuje. Hejvl tohoto velikána také nevyznamenal, proč? :-))))))))  A Herrmannn starého pána využil proti prezidentu.

Navíc Herrmann podkuřuje Sudeťákům a s dalajlámou, reprezentantem nejodpornějšího otrokářského systému na světě, se setkal navzdory usnesení vlády. Proč tedy ve vládě je, když s ní nesouhlasí? Byl vyhozen ze všech svých polistopadových funkcí a jeho jediné zásluhy jsou práce pro Landsmanšaft proti zájmům ČR a taktéž činnost v pražské kavárně proti zájmům republiky.

 

HERRMANN LHAL, ŽE VYZNAMENÁNÍ PRO STRÝČKA BYLO NĚČÍM PODMÍNĚNO -- PROTOŽE ANI JEDEN ZE TŘÍ ÚDAJNÝCH SVĚDKŮ JEHO SLOVA NEPOTVRDIL !!!! :O)))))

  

TAHLE KAVÁRENSKÁ KAMPAŇ PROTI PREZIDENTU, HÁJÍCÍMU ZÁJMY ČR MU POUZE MEZI LIDMI PŘINESE BODY 

 

Brňák.

#169

2016-10-27 08:13

Děcka pravdoláskařský, nějak v tom nemám jasnó čučku. On ten synek Hermann žgryndá o zrušení ČR a vytvoření nové spolkové země Rajchu. Baví se s bévaléma ssákama, prohání se v Rajchu jako za války. To, že Rajch nám dodneška dluží válečné reparace, ani ťuk. Přesto je zázrakem či co členem vlády a jedná proti ní.  Gómete to???  Není on ten synek nějaké divné???

Takže: tvrdé katolické zastánce Rajchu a zpochybňovač výsledků II: světové války (údajně) lobbuje za židovského stréca, kterému za Rajchu ti, se kteréma Hermann kámoší, vybili rodinu. No, neberte to.  Vážně tomu, pražáčci, věříte?

Není to spíš tak, že kavárna využívá proti prezidentovi všecko, co se šikne? 

 


Nepřihlášený uživatel

#170

2016-10-27 08:15

Hermann je antisemita 


Nepřihlášený uživatel

#171

2016-10-27 08:25

Odvolat ministra Daniela Hermana

Vážený pane prezidente ČR a vážený pane premiére vlády ČR,
my, občané ČR znepokojení bezpečnostními, kulturními i mezinárodně-politickými riziky, které pro Českou republiku představuje na postu ministra vlády ČR katolicko-pravicový extremista Daniel Hermann svou

podporou Sudetendeutsche Landsmannschaftu, sudeťáckého revanšismu a neonacistického revisionismu,

podporou různých teroristických skupin v Sýrii,

podporou a otevřenými sympatiemi k banderovské ideologii, která měla za následky zrůdné válečné zločiny a genocidu za II. světové války i později,

podporou klerofašismu a teokratických diktatur, což se projevilo například podoporou hlavy jedné bývalé mimořádně kruté teokraticko-feudální diktatury, kterou je Tändzin Gjamccho

a mnoha podobnými aktivitami,

žádáme tímto, aby byl ochráněn demokratický princip vlády ČR a její mezinárodně-politické postavení ČR tím, že

tato nebezpečná a pro naši zemi riziková osoba bude postu ministra zbavena a nahrazena někým,

kdo respektuje demokratické principy, lidská práva, suverenitu ČR a nekolaboruje s teroristy.

Iren

#172 Re:

2016-10-27 11:02

#2: -  

 


Nepřihlášený uživatel

#173

2016-10-27 13:13

Proč by měl dostat státní vyznamenání?
Pan prezident má pravdu, když ho odmítl vyznamenat. Co dobrého pro naši republiku vykonal, že by to zasloužilo vyznamenání. Kanaďana ať si vyznamená Kanada.

Nepřihlášený uživatel

#174 Re:

2016-10-27 18:59

#1: -  

 Po obří chuti podepsat petici jsem si to musela rozmyslet. Přečetla jsem tu totiž pár komentářů o prasatech a píčách ve vládě, které pravděpodobně psala podobná prasata a píči ve státě..... Kurva co si o sobě vy volové vymaštěným, co sem píšete,  myslíte...? IQ tykve - a takoví by rozhodně o něčem takovém jako je tohle téma rozhodovat taky neměli...

 Pan Brady je člověk, před kterým smekám a petici podepíšu, ale jen tu skutečnou "papírovou". Pan Bertók by si měl asi trochu více hlídat smysl téhle petice....při titulu MUDr. by to mohl pochopit, těmito komentáři se z celé kauzy dělá jen další státní fraška.


Nepřihlášený uživatel

#175 Re:

2016-10-27 19:32

#83: ShabbaTot -  

 Až na to, že to bylo v Polsku (jak řekl u Krause), ty dobytku.