Ocenění pro Jiřího Brady

Quoted post

Lež

#164 Re:

2016-10-27 06:03

#1: -  

 

Pravda a láska zvítězí nad lží a nenávistí! Pan Brady, ono to bude trochu jiné s prohlášením ministra Hermana...Viz parlamentní listy... Oficiální pravidla kanadské vlády pro vyznamenání, publius scipio, 27. 10. 2016 0:12:52 kanadského občana jiným státem 1. Jakákoli vláda Společenství (Commonwealth) či vláda cizí, chce-li udělit ocenění, dekorovat či udělit medaili občanu Kanady, musí nejprve získat souhlas od kanadské vlády. Z hradu nic nepřišlo, takže nebylo vyznamenání zrušeno  prezidentem Zemanem.

Odpovědi

ShabbaTot

#165 Re: Re:

2016-10-27 06:13:02

#164: Lež - Re:  

 netvrdím že to co tvrdíte není pravda.

Může být .Ale stejně se antisemitská lůza podporující pana prezidenta odkopala svým postojem...to již nikdy nekončící nálepku nesmaže a navíc,..i kdyby zde v Česku ano,okolní svět si stejně udělá svůj názor a ten je větší jak Česko-VĚTŠÍ.

Já vážně nevím,proč si Češi myslej,že jsou středem světa ,který musí uvažovat jak oni.

No....není to pravda a neudělit vyznamenání oběti holokaustu z politických důvodů se v civilizovaném a kulturním světě neomlouvá a neodpouští.

A přesně takto to i bude,jestli si hrad chce ještě na poslední chvíli zachránit poslední reputaci,která jim ještě zbývá,měl by pana Bradyho ocenit jakoukoli formou...a na to již mnoho času teda nemá..svátek je totiž již zítra..

Pokud je prezident na štíru s Hermanem,at se koušou mezi sebou a netahaj do toho oběti války !