Petice proti přijímání nelegálních imigrantů na území ČR


Nepřihlášený uživatel

#701 Uprchlíky nebrat!

2016-11-17 10:03

Řada lidí argumentuje tím, že prý radikálních islamistů je mezi nimi infiltrovaná jenom hrstka, ale to, že většina muslimů nejsou přímo teroristy a fundamentalisty, nedokazuje vůbec nic. Stejně jako povahu komunismu a nacismu posuzujeme podle těch, kteří jejich principy zastávali skutečně do důsledků, tak stejně tak musíme posuzovat islám. Ne podle prodavačů kebabu, ale podle lidí, kteří s koránem v ruce jdou zabít Thea van Gogha. Nutno k nim přičíst tichý souhlas ostatních "umírněných".

Vlastenec

#702

2016-11-17 22:56

Na Můstku málem došlo ke střetu mezi anarchisty a příznivci SPD Tomia Okamury. Zhruba dvousethlavý dav anarchistů se 17. listopadu pokusil projít na Můstek, kde se chystalo Okamurovo vystoupení a výstava Ukradená revoluce. Policie zahradila nejkratší cestu mezi oběma skupinami, ale zhruba tři desítky anarchistů oběhly blok a vnikly po 13.30 mezi okamurovce vespod Václavského náměstí. Sešikovaly se za transparentem žádajícím solidaritu. Padaly nadávky, na fyzický konflikt nedošlo. Policejní antikonfliktní tým následně skupinu anarchistů odvedl ulicí 28. října pryč.

Názoroví odpůrci se pokusili u pražského Rudolfina zablokovat cestu účastníkům shromáždění na podporu Miloše Zemana, kteří se vydali na pochod z Letenských sadů do centra metropole.

Koukám, že se zamindrákovaní sluníčkoví ubožáci opět snažili vyprovokovat střet s vlastenci, kde jen mohli. Jakmile vlastenci a podporovatelé pana prezidenta někde nahlásí demonstraci, vždy se na ně nalepí se svojí protidemonstraci všelijaká zfetovaná nebezpečná sluníčková individua a začnou se svojí diverzní činností: snaží se přehlušit řečníky hlasitou hudbou či píšťalkama, nebo sabotováním zvukotechniky, nebo hází po řečnících vejce nebo se snaží vtrhnout na podium či vmísit do davu a vyvolat tak konflikt, nebo si sedají do cesty předem nahlášeným pochodům, odmítají uposlechnout opětovných výzev PČR a pak kňučí, že ta proti nim nespravedlivě a krutě zasáhla. Přemýšlím, kde se v nich ta nenávist bere, kdo jim tak ublížil, že se takto chovají. A zrovna tihle primitivní fanatici, kteří vyhledávají konflikt všude, kde je to možné, budou cosi plácat o nenávisti ve společnosti a označovat se za hate free culture, to je vážně výsměch.

 


Nepřihlášený uživatel

#703

2016-11-18 12:25

Pokud by se tihle utečenci chovali jak měli: nedělali by bordel, ctili by zákony hostitelských zemí, nepodíleli by se valnou měrou na kriminalitě, neprosazovaly tady svoje šátky, mešity, halal apod, tak by tady skoro nikdo proti nim nic neměl. ale opak je pravdou, tohle žádní nebožáčci nejsou, skutečný urchlík pčed válkou by vzal za vděk první bezpečnou zemí a z vděku by sekal latinu, jen aby jej nevyhostili zpět, ne se tady roztahoval a ještě si vymrčoval a vyhrožoval domácímu obyvatelstvu že jestli se mu nepřizpůsobí, bude zle.


Nepřihlášený uživatel

#704

2016-11-18 22:06

Mrkněte na dokument o uprchlících. Hlavně vy, kdo se jich stále ještě zastáváte. Brutální znásilňování, kriminalita a terorismus, nic víc nám sem nepřináší. Tedy ještě všemožné exotické choroby.

Dokument o uprchlících v Evropě


Nepřihlášený uživatel

#705

2016-11-19 16:34

Merklová si je pozvala, tak ať si je živí ona. Pokud vím, tak k nám je nikdo nezval. Takže žádný brat nebudeme. Tečka.


Nepřihlášený uživatel

#707

2016-11-20 08:55

ať si méééédia oblbujou těch pár ovcí co jim ještě věří,   - 90%  občanů ČR ví - že  ty sarančata co se §erou do €vropy  a pak by měli být povině  na§rány i k nám je VELIKÝ  PR٧ER !!!  - na těch pár blbů ( bohužel mediálně a politicky mocných , a " neziskovky mocně dotovaný jůesej , soršem a arabiáši )  společně  §erme - u voleb jim to spočítáme...!!!


Nepřihlášený uživatel

#708 Re: Re:

2016-11-20 10:37

#680: - Re:  

 Knedlík je vařený chleba. Narozdíl od pečeného neobsahuje karcinogenní akrylamid.

Co se týče vepřového, kdyby nebylo opravdu dobré, tak ho nikdo jíst nebude.

Přirozeně, musí se tepelně zpracovat. To na velbloudím trusu opravdu není až tak snadné. A je evidentní, že kozí suši má své přednosti.


Nepřihlášený uživatel

#709

2016-11-21 11:55

My jsme křesťané, a proto každý z nás
dá pro vyhnané svůj křesťanský hlas.
Vždyť ti chudáci nemají kam jít,
nechtějí vzít práci, chtěj tu jenom žít...

 


Nepřihlášený uživatel

#710

2016-11-21 18:53

Normální lidi tady imigráky nechtěj, chce je tady jenom stejná svoloč jako oni sami.


Nepřihlášený uživatel

#711

2016-11-21 19:48

Normálně imigráci k vám nechtěj, moc dobře ví, co jste za svoloč.


Nepřihlášený uživatel

#712 Re:

2016-11-22 07:35

#7: Peťan -  

To je jen ouvertura. Ještě mají naplánované pokračování. Jejich konečným cílem je úplné vymýcení domorodců.  Ďaurů. Ne všude, přirozeně. Jen všude tam, kam přijdou, samozřejmě.


Nepřihlášený uživatel

#713 Re:

2016-11-22 07:37

#709: -  

 To já taky.


Nepřihlášený uživatel

#714 lRe: Uprchlíky nebrat!

2016-11-22 07:41

#701: - Uprchlíky nebrat! 

Jásot po naplněných ulicích mi přijde docela jinak. Ale ano. I tichý souhlas je nutné připočíst.


Nepřihlášený uživatel

#715 Re: Uprchlíky nebrat!

2016-11-22 13:11

#701: - Uprchlíky nebrat! 

Stejně jako povahu komunismu a nacismu posuzujeme podle těch, kteří jejich principy zastávali skutečně do důsledků, tak stejně tak musíme posuzovat islám. Ne podle prodavačů kebabu, ale podle lidí, kteří s koránem v ruce jdou zabít Thea van Gogha.

 Souhlas, džihádisty je potřeba soudit podle skutků a zásadně odsoudit. Ostatní muslimy ne. Ne každý, kdo má korán v ruce, jde někoho zabíjet.


Nepřihlášený uživatel

#716 Re: Re: Uprchlíky nebrat!

2016-11-23 07:42

#715: - Re: Uprchlíky nebrat! 

 Ne každý nacista jde někoho zabíjet, proto neodsuzujme všechny nacisty.


Nepřihlášený uživatel

#717 DRAZÍ UTEČENCI, MOŽNÁ I PŘEDRAŽENÍ UTEČENCI, NECHOĎTE DO ČECH ANI NA SLOVENSKO!

2016-11-24 08:34

1. Český i slovenský jazyk jsou jedny z nejtěžších na světě a bez jejich znalosti se v ČR ani SR neuživíte.

2. Sociální dávky jsou jedny z nejnižších v Evropě

 

3. Minimální mzda je také jedna z nejnižších

 

4. Český národ je tvořen ze 60% z nevěřících, kterým mohou všichni bohové, včetně vašeho Allaha, políbit prdel.

 

5. Celou historii nás okolní národy přepadávaly a obsazovaly a už sa nám to přestává líbit

 

6. Máme bohaté zkušenosti s ideologiemi, takže odpor k islamské ideologii má 95 % obyvatel

 

7. Nenecháme strašit naše děti strašáky v burkách

 

8. ČR je na předním místě na světě ve spotřebě piva (pro muslimy - pivo je alkoholický nápoj) a tvrdého alkoholu

 

9. Většina Čechů má ráda vepřové řízky a klobásy, naopak za prasata považujeme lidi, kteří se denně nemyjí a vyhazují odpadky na ulici, což je v muslimských zemích naopak považováno za celkem normální

 

10. polovička národa má doma čokla a toho má raději než utečence

Vlastenec

#718 V Bulharsku se vzbouřili migranti, demolují vybavení tábora a zakládají požáry

2016-11-24 22:27

V uprchlickém táboře Charmanli na jihu Bulharska se ve čtvrtek vzbouřilo na dva tisíce migrantů, kteří napadli policisty a začali demolovat nově postavenou budovu, která měla být otevřena tento týden, a založili několik požárů. Na místě jsou připraveni těžkooděnci, ale zatím nezasahují.

Agentura BGNES informovala, že rebelie vznikla spontánně, když nespokojení migranti ubytovaní v objektu tábora zapálili pneumatiky a začali házet kamení na policisty.

Koukám, že doktoři a inženýři zase začali kulturně obohacovat.


Nepřihlášený uživatel

#719 Re: V Bulharsku se vzbouřili migranti, demolují vybavení tábora a zakládají požáry

2016-11-25 13:01

#718: Vlastenec - V Bulharsku se vzbouřili migranti, demolují vybavení tábora a zakládají požáry 

 Poslat tam za nima sluníčkáře, ať vlastníma silama zklidňují ty mírumilovný neškodný láskyplný imigrantíky.

Ja

#720 Re: Re: Re:

2016-11-25 19:53

#172: Dan Mach - Re: Re:  

 Na to se mily pane zeptejte Sobotky-ten odporny zmetek uz jich do CR nalifroval minimalne stovky ne-li tisice, ale je podelany to priznat. V ,,nezavisle " verejnopravni Ct1 ani nikde jinde se o tom ale nedozvite nic.


Nepřihlášený uživatel

#721 Re: Re: Re: Re:

2016-11-26 11:34

#720: Ja - Re: Re: Re:  

 Taky mi bylo divné, že poslední dobou je potkávám každou chvíli. U stadiónů, u škol, v noci a tak podobně. O obchodech ani nemluvě.

Vlastenec

#722 Zotročení. Už nemáme svou zemi pod kontrolou, zní ze Švédska

2016-11-27 22:26

Poslední statistiky ukazují, že přes tři čtvrtiny veškerého populačního růstu Švédska je zapříčiněno migrací. V reakci na tyto zprávy ekonomický tiskový mluvčí Švédských demokratů Oscar Sjöstedt prohlásil, že již ani uzavření hranic není dostatečně silným opatřením, píše americký Breitbart. Aktivistka mluví o hrozbě občanské války. Oscar Sjöstedt prohlásil, že mimo uzavření hranic by Švédsko mělo začít odesílat ze země pryč více migrantů, než do Švédska přichází, a tím vytvořit efekt „negativní imigrace“. Jeho návrh zazněl v rozhovoru, který se objevil na stranické internetové televizi. „Prvním krokem samozřejmě musí být co největší snížení počtu přijímaných uprchlíků,“ podtrhl během rozhovoru.

Mezinárodně proslulá aktivistka a novinářka z již citované WND Pamela Geller prohlásila, že „švédská vláda již v podstatě ztratila kontrolu nad svým vlastním územím“. „Ty zóny, kam se nikdo neodvažuje vydat, navzdory neochotě mainstreamových médií o nich hovořit existují. Jedná se o zóny, ve kterých muslimové respektují jen právo šaría,“ uvedla.

Geller se dokonce obává propuknutí občanské války ve Švédsku. „Jestliže si švédští občané brzy neuvědomí, co se v zemi děje, bude jim brzy hrozit zotročení a islamizace,“ napsala aktivistka.

Navzdory současné situaci podle WND švédská politická elita nevykazuje žádné znaky toho, že by se svůj přístup k uprchlíkům chystala změnit. Bývalý ministerský předseda Fredrik Reinfeldt nedávno vyvrátil tvrzení o tom, že je Švédsko na hranici kolapsu.

„Jestliže Švédsko kolabuje a nic nefunguje, jakými slovy lze popsat aktuální situaci v Sýrii?“ otázal se politik.


Nepřihlášený uživatel

#723 Re: Zotročení. Už nemáme svou zemi pod kontrolou, zní ze Švédska

2016-11-28 20:36

#722: Vlastenec - Zotročení. Už nemáme svou zemi pod kontrolou, zní ze Švédska  

 Švédsko už není země, to je jedna velká poblouzněná hyppie sekta, ty paka už nikdo nemůže brát vážně. Co si přáli, to mají a hodně rychle na to dojedou. 


Nepřihlášený uživatel

#724 Re: V Bulharsku se vzbouřili migranti, demolují vybavení tábora a zakládají požáry

2016-11-29 11:24

#718: Vlastenec - V Bulharsku se vzbouřili migranti, demolují vybavení tábora a zakládají požáry 

 Takovéhle vzpoury jsou v Evropě na denním pořádku, jen málokdy proniknou do mainstreamu, protože se je snaží sluníčkový establishment pomocí politicko-korektní cenzury co nejvíce umlčet.


Nepřihlášený uživatel

#725 NĚMCI ZVEŘEJNILI STATISTIKY O ZVRHLOSTECH VETŘELCŮ

2016-12-01 23:15

NĚMCI ZVEŘEJNILI STATISTIKY O ZVRHLOSTECH VETŘELCŮ: I KDYŽ SE TÝKAJÍ JEN JEDNÉ SPOLKOVÉ ZEMĚ, JDE O STRAŠNÁ ČÍSLA! Ve skutečnosti celá řada vetřeleckých zločinů není vůbec hlášena anebo hlášena je, ale na veřejnost a do statistik se nedostane. Zločinná EU a její pátá kolony v jednotlivých státech obyvatelstvo Evropy záměrně vystavují vetřeleckým útokům a ohrožují tak jeho způsob života, kulturu, majetek, zdraví a životy.