Petice proti přijímání nelegálních imigrantů na území ČR


Nepřihlášený uživatel

#676 Re: Z politiků lidé nejvíc věří Babišovi, tvrdí průzkum

2016-11-06 10:22

#656: - Z politiků lidé nejvíc věří Babišovi, tvrdí průzkum 

Lídrovi ODS Petru Fialovi důvěřuje 14 procent dotázaných a Miroslavu Kalouskovi (TOP 09) 11 procent.

 Povšimněme si tristní voličské podpory rusofobních kandidátů, Kalouskova kampaň je založena jen na hatingu proti Babišovi a militantním rusofobství, to už jim lidi nežerou.


Nepřihlášený uživatel

#677

2016-11-06 15:37

Islám nevá v Evropě místo. Po celou jeho hoistorii byl k Evropě nepřátelský a nejinak je tomu i teď, kdy migranti naprosto opovrhují našimi kulturními zvyklostmi a tahají si sem svůj středověk, šariu, znásilňování, sňatky s nezletilými apod. Tohle barbarství prostě nelze tolerovat!


Nepřihlášený uživatel

#678

2016-11-06 18:40

Slovy spisovatele a historiky Vlastimila Vondrušky: Evropa hledá cestu, jak se ubránit migrační krizi. Stále zřetelnější je, že multikulturalismus je stupidita, přijímání migrantů s otevřenou náručí je sebevražda a soužití s nimi je reálně nemožné (nejen z důvodů náboženských, ale i mnoha jiných, jako jsou společenské, pracovní a hygienické návyky).

Buďme tedy my Češi evropanští a přidejme se k ostatním, kteří nejsou zatuchlí a provinciální, a kteří požadují rozmanitou škálu kroků, které mají jediný smysl - odsun migrantů tam, odkud přišli. Zvedněme hlas, i když u nás zatím tyhle problémy nijak fatální nejsou a navzdory doufání lidskoprávních organizací a některých neomarxistických politiků v nejbližších měsících ani nebudou. Podpořme ten směr evropanského hnutí, který usiluje o obrodu našeho kontinentu.  

Jenže v dějinách šla vždycky veškerá slabost stranou ve chvíli, kdy začali nepřátelé opravdu zabíjet, znásilňovali ženy a odváděli děti do otroctví, brali majetek. Obrovské nebezpečí hrozí i nám, ne sice možná tak drsné, ale hrozí. Jakmile ke krizi nebo dokonce ke konfliktu dojde, část naší populace se s ní nedokáže vyrovnat, protože je svou výchovou tak zesláblá a zhlouplá, že cizákům ještě poděkuje. A pak začne hynout. Ale existuje vždycky vrstva těch, kteří jsou ochotní za své místo na slunci bojovat. Proč ne tedy my?


Nepřihlášený uživatel

#679

2016-11-07 10:11

Já bych každýmu přivandrovalýmu slimákovi dal pořádnej kus vepřovýho a pivo k tomu a ukaž jestli seš kompatabilní s naší kulturou. ....


Nepřihlášený uživatel

#680 Re:

2016-11-07 11:30

#679: -  

 Zapomněl jsi na knedlík. Co by to bylo za kulturu knedlovepřů bez knedlíků !!!

Čechoslav

#681 Re: Afghánec znásilnil v pražské nemocnici sestřičku!!

2016-11-07 22:41

#673: Vlastenec - Afghánec znásilnil v pražské nemocnici sestřičku!! 

 Totalitní muslimský systém, který pod záminkou "víry" sexisticky degraduje ženy na nesvéprávné chodící inkubátory a vagíny v majetku jednotlivce, není slučitelný s naší sekulárně-demokratickou civilizací, kde je žena rovnocennou lidskou bytostí s právem vycházet na ulici, pracovat, oblékat se a rozhodovat podle vlastního uvážení.

Vidíme naprostou kulturní nekompatibilitu lidí fungujících v totalitním islámském myšlenkovém systému, kteří nejsou ochotni respektovat, že naše civilizace porušuje diktát jejich islámských pravidel - a reagují agresí. Rozhodně nepřipustíme, aby se naše náměstí stala válečnými zónami a evropské ženy lovnou zvěří pro zdivočelé davy islámských nadlidí!

Chceme, aby se tohle jednou dělo i v naší krásné malé zemičce? Abychom se denně obávali o své dcery, ženy, sestry, matky? Ne! Musíme tedy bojovat všemi možnými prostředky proti relokaci uprchlíků do naší země! Vždyť nejde o nic méně než o naši bezpečnou budoucnost!


Nepřihlášený uživatel

#682

2016-11-08 10:16

Pokud se nám dnes někdo pokouší namluvit, že islám je mírumilovný, tak takový manipulátor v lepším případě nezná fakta, v tom horším evidentně lže...


Nepřihlášený uživatel

#683

2016-11-08 18:43

Stát se nedokáže postarat o své lidi a nechá je chcípat po nádražích dá jim polévku atím to končí a tyhle imigranty zvou do tohoto ráje. Napřed se postarat o svoje lidi a až pak se poohlížet, komu pomoct zvenčí


Nepřihlášený uživatel

#684

2016-11-09 19:33

Evropa je díky své vstřícnosti a pseudohumanismu totálně v prdeli.Turek na ně tlačí s bezvízovou povinností.Buď ty slečinky v Bruselu povolí a invaze Turků začne naplno nebo nepovolí a válka bude fronta jakoby dál,ale s tolika muslimy v Evropě bude partyzánská i tady.Erdogan jen vyčkává,dokud Evropa čmoudy bere,aby tu měl co nejvíc bojovníků.Problém je,že Evropu vedou opilci,psychopati a gayové,s těma nemůžeme počítat a ve velení NATO to nebude o moc lepší.Bude to na V4ce a asi se přidá Rakousko,možná i Bavorsko a doufejme že Rusko.

Antonius

#685 Re: Re: Re: Fandím SPD!

2016-11-09 22:25

#405: - Re: Re: Fandím SPD! 

 Osobně jsem pro zákaz politických průzkumů, protože zhusta slouží k ovlivnění veřejného mínění. Spousta stran se nemá šanci uchytit, protože je prostě do průzkumu nezahrnou, nebo falšují výsledky a napíší jim 2%,což ostatní odradí, protože nechtějí, aby jejich hlas propadl.


Nepřihlášený uživatel

#686 Navrhuji všechny sluníčkové vítače vystěhovat do Islámského státu

2016-11-10 10:15

Islám je přece moudré, mírumilovné náboženství. Džihádisté by jim neskřivili ani vlásek, naopak by je vřele uvítali, nabídli by jim střechu nad hlavou, živili by je, šatili, nabídli jim kurzy arabštiny, povolili a zafinancovali stavbu kostelů (třeba pro Halíka a katolickou buznu Putnu), vřele by podporovali jejich tradice a kulturní odlišnosti a mezi svými bojovníky by intenzivně šířili hate free osvětu a potlačovali jakýkoliv odpor proti nově příchozím kolonistům, protože to nejsou žádní xenofobové jako my, zlí Evropané, Abú Bakr al-Bagdádí je velký multikulturní nadšenec a humanista. Divím se, že ještě neobdržel Nobelovu cenu. A soudružky Šiklová, Žilková a Fišerová by se tam cítily jako v ráji, neustále by byly rozmazlovány a opečovávany šarmantními arabskými džentlmeny, kteří by ženu ani květinou neuhodili. Tedy alespoň v ČT to takhle nějak popisují a to je přece veřejnoprávní médium a já nemám žádný důvod jim nevěřit.


Nepřihlášený uživatel

#687

2016-11-11 08:17

Úplně nejjednodušší věc co šla udělat vracet zpátky, nebo potopit, jako to už na začátku zavedla Austrálie. Už ve středověku když nějaké kmeny vstoupili bez ohlášení na cizí území, za to většinou také zaplatili svým životem a některé Evropské státy je tu vítají jako bohy a ještě jim přitom lezou do pr... Už jen ty nemoce co sebou přivezli, násilí a neúctu k ženám. To potom zůstává rozum stát, nad tím, jaká banda tupých ubožáků v tom světě vládne. Místo, aby hájili zájmy nás lidí a zajistili bezpečí budoucím generacím, jako to udělali naši předci, tak hájí jen své zajmy a klidně nás prodají.

Realista

#688 Re: Re: Z politiků lidé nejvíc věří Babišovi, tvrdí průzkum

2016-11-12 17:37

#676: - Re: Z politiků lidé nejvíc věří Babišovi, tvrdí průzkum 

 Kalousek už nemá lidem co nabídnout, zcela vyčerpal svůj potenciál. Jeho jedinou politickou devizou už jsou jenom útoky na Babiše nebo Zemana. Jakkoliv třeba v jádru opodstatněné, avšak narosto přehnané, neadekvátní, trapné a dávno ohrané. No, ať mu nekřivdím, tak ještě pobíhání v ulicích s tibetskou vlajkou. To je ale pro předsedu parlamentní strany zoufale málo. Ostatně o tom taky svědčí i současné volební preference TOPky. Až spadne pod hranice volitelnosti, tak si politický turista Kalousek najde nebo založí se slavnostní pompou nové působiště a do čela dosadí nového, politickým bahnem neušpiněného maskota, na nějž bude opět lákat důvěřivce, jako svého času s plyšovým medvídkem Karlíkem. Kdo ví, třeba s neúspěšným prezidentským kandidátem Horáčkem založí něco jako TOP 18. Možná k sobě stáhnou i Hermana, Kocába, lidi nalákají i na nějakou tu uměleckou osobnost, Bartošku, Menzela, Svěráka či Kollera. A lidi jim to opět sežerou, než se v prvních volbách tvrdě spálí a opět ta jeho bárka klesne ke dnu, kam právem patří. Tentokrát snad jednou pro vždy.


Nepřihlášený uživatel

#689

2016-11-12 23:56

Není potřeba zdůvodňovat, každý člověk při smyslech ví, že islám je největší zlo, které kdy bylo na tomto světě. Proto imigranty z muslimských zemí může brát jen blázen!


Nepřihlášený uživatel

#690

2016-11-13 10:33

Se podívejte co dělaj imigranti za bordel -  v Itálii, Řecku. Tohle přece u nás nechceme. Jsem pro bezpečnost našich lidí, ne se bát o životy blízkých kde na uliciř áděj imigranti a znásilňují!


Nepřihlášený uživatel

#691

2016-11-13 19:41

Islám má propracovanou strategii dobývání území již 14 století podle stejného vzorce od zakladatele islámu Mohameda se třemi navazujícími fázemi:

Etapa I: Skrytá islamizace (džihád) – role oběti

Muslimové slabí k boji navenek podporují toleranci, ale vnitřně jí nesdílejí. Praktikují Takyia (islámsky povolené lhaní) a připravují se skrytě na islamizaci (džihád). Stavějí se do role obětí a získávají pro islám speciální privilegia a výsady.

Etapa II : Defenzivní islamizace (džihád) - terorismus

Při dostatku muslimů a zdrojů na obranu islámské komunity proti pronásledování nebo kritice, kdy nejsou dost silní, aby si mohli ostatní podrobit, terorizují své nepřátele, zabíjejí kritiky a hledají ospravedlnění k napadání ostatních skupin obyvatelstva. 

Etapa III : Ofenzivní islamizace (džihád)

Po získání většiny a politické moci na nějakém území provádí ofenzivní islamizaci - přímý boj s útočníky a vyhlazování nevěřících, křesťanů, židů atd.

Radim

#692

2016-11-14 09:18

musíme z EU PRYČ! dřív než se sem přehrnou ti osmahlí multikulturní obohacovači, jedno RVHP stačilo, nechci tohle zažít znova a pro svoje děti a vnoučata nechci bruselskou totalitu!! 

Vlastenec

#693 Mezi "uprchlíky" je infiltrována spousta speciálně vycvičených teroristů Islámského státu

2016-11-14 21:20

Frankfurter Allgemeine Zeitung, to je dominantní německé mainstreamové médium. Když toto médium své čtenáře informuje o tom, že mezi "uprchlíky" je spousta speciálně vycvičených teroristů Islámského státu směřujících do Evropy k tomu, aby nás zabíjeli, pak je situace skutečně vážná. Podle těchto novin teroristické prošli speciálním školením, aby při azylovém řízení působili jako neškodní civilisté.

Kampf gegen den terror - terrorismus islamischer staat tarnt kaempfer als fluechtlinge

 

Proto tvrdím v rámci bezpečnosti nás a našich blízkých:

Chlastenec

#694

2016-11-14 22:15

V klidu dál lemtejte pívo, bůčci. Nikdo k vám totiž nechce.


Nepřihlášený uživatel

#695 Re: Mezi "uprchlíky" je infiltrována spousta speciálně vycvičených teroristů Islámského státu

2016-11-15 09:04

#693: Vlastenec - Mezi "uprchlíky" je infiltrována spousta speciálně vycvičených teroristů Islámského státu  

 Toto je fatální selhání všech bezpečnostních složek, kteří vydali obyvatele svých zemí svému osudu. Když je mohli otočit na moři a kopnout do prdele, tak to "není humánní" Ale až zde začnou masakrovat místní obyvatelstvo, to humánní bude, že? A že se to stane, na to vezměte jed, kvůli tomu sem táhnou, šířit rakovinu jménem islam. To už je dnes doufám jasné všem.


Nepřihlášený uživatel

#696

2016-11-15 13:44

Hlavní problém vidím v tom, že naše tvořivá civilizace spotřebovává většinu světových zdrojů a proto je záměrně řízeně degradována zpátky do středověku. Islám je pro to ideální, protože ve středověku ustrnul. Globalisti si tyto zdroje chtějí zachovat pro sebe - horní 1%.


Nepřihlášený uživatel

#697 Re:

2016-11-15 21:55

#689: -  

 Historie je plná mrtvých, kteří se domnívali, že se s muslimy dohodnou. Je to buď my, nebo oni. Třetí možnost není.

Čechoslav

#698

2016-11-16 10:01

Sluníčkáři by měli konečně pochopit, že tady ejde o žádné láskyplné mírumilovné lidi, muslimové vychovávají své děti k nenávisti k bezvěrcům už od útlého věku a ti, kteří jsou našim mainstreamem nazývaní "umírněnými" jsou téhož ražení, jen se zatím neprojevují na bvenek, ale když přijde na bvěc, přidají se ke svým radikálním souvěrcům, ne k nám, bezvěrcům. Všechnu tu pátou kolonu, co k nám Merkelová s Junckerem navozili, budou naše děti trpce litovat. Ve Francii už se čeká jen na to, až zase přijde na nějakou hospodářskou krizi, kdy nebude na výplatu sociálních dávek, muslimská ghetta se začnou bouřit a to potom uvidíme, co všechno dokážou ti "umírnění" chudáčci. Podobnému scénáři je u nás třeba zamezit a to jedině tak, že k nám žádné brát nebudeme!


Nepřihlášený uživatel

#699 Re: Afghánec znásilnil v pražské nemocnici sestřičku!!

2016-11-16 16:22

#673: Vlastenec - Afghánec znásilnil v pražské nemocnici sestřičku!! 

 Masové sexuální obtěžování až útočné sexuální napadání žen je v arabském světě známé již dlouho, je tam pro něj i zvláštní termín – „taharruš gamea“. Dochází k němu ale i v jiných muslimských zemích, například v Pákistánu. A jak ukázaly silvestrovské události v Kolíně, dorazil tento delikt s migranty nyní i do Evropy. A pokud zvolíme za prezidenta omigrantofila Horáčka, budeme do pár let slavit Silvestra jako v Německu! Nebo ze strachu z terorismu jako ve Francii!


Nepřihlášený uživatel

#700 Re: Mezi "uprchlíky" je infiltrována spousta speciálně vycvičených teroristů Islámského státu

2016-11-17 09:07