Petice za odstoupení Pavlíny Nytrové z postu poslankyně


Nepřihlášený uživatel

#26

2016-07-22 21:42

Takový člověk by neměl být v parlamentu

Nepřihlášený uživatel

#27

2016-07-22 22:22

Pinda Jsme jiní ale neznamená to hned že chceme sex s malími dětmi i gayové mají cit pro výchovu a své děti dokžeme milovat tak jako normální matka své dítě. I my máme rodičovskou lásku kterou umíme vyjádřit tím že své děti budem chránit a starat se o ně a ne je nutně znásilňovat, z té ženské je mi zle.
nicckss

#28 fuj

2016-07-22 22:23

muj názor je v komentáři


Nepřihlášený uživatel

#29

2016-07-23 07:59

Netřeba dalších komentářů, souhlasím s výše uvedeným textem.

Nepřihlášený uživatel

#30

2016-07-23 12:04

Z výše uvedeného je patrno, že jedna blondýna je inteligentnější, než celá banda spojených úchylů.

herr Jara

#31 Buzny rozjezdit buldozerem...odpad lidstva živit nebudeme

2016-07-23 20:02

Nytrová je ještě moc taktní...ten povl nemá nárok na život...ve fabrice se zmetky taky likvidujou


Nepřihlášený uživatel

#32 Re: Buzny rozjezdit buldozerem...odpad lidstva živit nebudeme

2016-07-23 20:42


Nepřihlášený uživatel

#33 Re: Hlupákovi a ubohému sprosťákovi, který se neumí ani podepsat

2016-07-24 06:35

#2: -  

 Jste si tak jist, že P.Nytrová je rozvedená ? Pokud vím, je vdovou. Jste typickou ukázkou anonymního bahna internetu... K.Fiedler, poslanec PSP

bez korektnosti

#34 Re: Re: podpora paní poslankyni Nytrové

2016-07-24 09:43

#14: Tomáš - Re: podpora paní poslankyni Nytrové 

 Milý Tomáši - Tomáško, máš v textu několik hrubek - asi teplí nemusí "umjet čezky" -viť ? naducaná prdelko


Nepřihlášený uživatel

#35

2016-07-24 12:13

Ta osoba bez jakéhokoli zdravého rozumu, sedí za peníze daňových poplatníků v Parlamentu ČR, kde dávala slib o hájení zájmů vsech občanu našeho státu. Tento slib několikrát porušila. Protoze nema soudnost ani morálku - je na ČSSD aby ji vyloučila a zcela se od pani distancovala....

Nepřihlášený uživatel

#36

2016-07-24 12:49

PETICNI LISTINU POSLU DAL ....

Nepřihlášený uživatel

#37 Re:

2016-07-24 18:56

#36: -  

 Kam dál?


Nepřihlášený uživatel

#38 Pět etap k zavedení absolutní nadvlády homosexualistických ideologů a aktivistů ve státě

2016-07-24 21:22

Strategie a taktika pěti etap homosexualistických ideologů a aktivistů na cestě k nastolení nadvlády homosexualitické ideologie ve státě.

Je k dispozici moc zajímavý dokument Arkadije Mamontova o svinstvu jménem LGBTI. Průřez od počátků - kde "to" vzniklo". Zajímavá návštěva na americké klinice, kde si homosexuální "páry" mohou tzv. "objednat" děti. Neméně zajímavé zjištění autorů, že homosexuálové muži si vybírají za "potomka" chlapce a ženy lesby děvče. A navíc jeden bezbožný protestantský pastor, co tzv. “oddává” homosexuální páry a který si svévolně vykládá Bibli po svém.

Homosexualistická ideologie jako součást tzv. projektu “na výměnu kulturních tradic a hodnot společnosti”.

Pět etap na cestě k zavedení absolutní nadvlády homosexualistických ideologů a aktivistů ve společnosti a ve státě:

1) První etapa je etapa prosazení tzv. “tolerance” k homosexuálům = heslo: "nechejte homosexuály žít po jejich způsobu života"

2) Druhá etapa je etapa tzv. “rovnoprávnosti” s homosexuály = heslo: "přijměte homosexuály mezi sebe, vždyť jsou to lidé jako vy, mají svá práva"

3) Třetí etapa znamená již vyzvednutí údajné výjimečnosti homosexuálů = heslo: "homosexuálové jsou výjimečný, nedotknutelný druh se svébytnou kulturou, jejich práva musí být chráněna zvláštními zákony"

4) Čtvrtá etapa znamení již vynucenou účast celé společnosti na životě homosexuálů = heslo: "celá společnost musí nejen respektovat dogmata homosexualistické ideologie, ale musí ji vnitřně přijmout za svou a aktivně podílet se na ní"

5) Vše nakonec vyvrcholí závěrečnou pátou etapou, kterou je již etapa nadvlády homofašismu nad celou společností a státem, etapou homofašistické perzekuce a homofašistického trestání celé společnosti = heslo: "kdo jakkoliv nebo v čemkoliv nesouhlasí s homosexualistickou ideologií nebo má cokoliv proti homosexuálům, musí být velice přísně potrestán"

No...sami podle tohoto modelu zjistěte, kde se nacházíme nyní my, v naší společnosti. V USA už jsou na konci - na pětce...A bohužel ne jen v USA, ale homofašistická diktatura vládne i v Kanadě, ve Velké Británii, Francii, Holandsku, ve skandinávských státech atd.


Nepřihlášený uživatel

#39 Re:

2016-07-24 21:27

#35: -  

 Soudnost a morálku nemají především členové oplzlých pochodů, kteří pod záminkou projevu jakési falešné hrdosti ke své úchylce polonazí v nechutných oblecích kráčí městem a pohoršují okolí. Soudnost nemají kolegové paní poslankyně, kteří ji chtějí za svobodné vyjádření názoru vyloučit ze strany. Ale vlastně jsme v demokracii, kde si může říkat kdo chce co chce, ale jen když je to v souladu s oficiální propagandou, že?

Šedý vlk

#40

2016-07-25 13:13

To je zase potrefených ovcí. Neomarxistická propaganda ukázala prstem na veřejného nepřítele č. 1 a všichni se mohou zbláznit virtuálním kamenováním paní poslankyně. Jsem rád, že nejsem členem tohoto zmanipulovaného stáda.


Nepřihlášený uživatel

#41

2016-07-26 06:46

Se tu můžete sluníčka upodepisovat, stejně je vám to prd platné:-)))


Nepřihlášený uživatel

#42

2016-07-26 08:33

Jo někdo řekne místo politicky korektních lží pravdu a tak je třeba jej kamenovat, vláčet mainstreamem jako toho nejhoršího zloducha, zničit, přece jediná "pravda & láska" je ta, kterou reprezentujeme my a kdo s ní nesouhlasí, musí být ve jménu téhle "pravdy & lásky" okamžitě nemilosrdně eliminován!

Občan proti sodomizaci společnosti

#43

2016-07-26 14:42

Podporuji Vás, paní Nytrová. Držte se a nesmíte za žádnou cenu pravdoláskové fašistické suitě ustoupit. Občané stojí za Vámi!


Nepřihlášený uživatel

#44 Re:

2016-07-26 20:54

#43: Občan proti sodomizaci společnosti -  

 Současná sodomizace společnosti je vskutku alarmujícím jevem. Tohle už tu totiž jednou bylo a nedopadlo to vůbec dobře, situace se opakuje. Ve starověkém Římě byli také gayové, lesby apod., jen se tomu prostě neříkalo LGBT. BRITSKÝ HISTORIK EDWARD GIBBON UVEDL TYTO DŮVODY PÁDU ŘÍMSKÉ ŘÍŠE:

1 - Valná většina obyvatel preferuje zábavu před prací.

2 - Tradiční role otců jako živitelů rodiny je zpochybňována, množí se rozvrácené vztahy a svobodně žijící matky bez otců.

3 - Senioři jsou zanedbávání. Lidé pečují o domácí mazlíčky více než o svoje staré rodiče.

4 - Literatura a umění se stávají bezduchými. Vytváří se planá zábava za každou cenu. Takzvaná umělecká díla jsou ošklivá, nevkusná, nic neříkající, ale přesto za ně bohatí zaplatí horentní sumy.

5 - Čestná vojenská služba vlasti je odmítána, zpochybňována, vysmívána a posléze zákonem zrušena. Armádu tvoří nájemní žoldnéři.

6 - Lidé pilně pracující jsou zesměšňováni a jako vzor se staví prázdní pokrytci, populisté, pochybní umělci a takzvané celebrity.

7 - Daňové zatížení obyvatelstva stále roste a stát přerozděluje neúměrně vysoké částky. Lidé se nebojí nepracovat, protože stát se o ně vždy nějak postará.

8 - Úroveň vzdělání rapidně klesá.

9 - Státní dluh roste do nikdy nesplatitelné výše.

10 - Přestává se vyrábět a pěstovat, protože výroba doma je moc drahá a potraviny a výrobky se dovážejí ze satelitních zemí.

11 - Kdo se dostal do pozice, kde může ze státního krást, většinou tak činí. Postižitelnost těchto zločinů je velmi malá.

12 - Početí a výchova dětí je vnímáno jako obtěžující a dětí se rodí stále méně.

13 - Léty osvědčené mechanizmy, chránící poctivé před podvodníky, náhle selhávají.

14 - Veřejné funkce se stávají předmětem kořisti, zisku, udělují se za úplatky, a kdo je získal, chce z nich kořistit, aby se mu vložený úplatek několikanásobně vrátil.

15 - Staletími předků prověřené hodnoty - jako je čest, smysl pro povinnost, zodpovědnost, nadšení pro práci, pro dobročinnost, zápal pro věci veřejné, jsou vysmívány a zesměšňovány.

16 - Šíří se cynismus.

17 - Šíří se plýtvání, nestřídmost, znevažování znalostí, dovednosti a poctivé práce.

18 - Do země přichází velké množství cizinců.

19 - Politikové nadbíhají iluzi, která si vynucuje zábavu a státní podpory (chléb a hry).

20 - Občané stále na všechno nadávají.

Jak povědomé? A tyto příčiny a důvody pádu jedné z evropských civilizací popsal autor před více jak 225 lety!

Dan Mach

#45 Re: Re: Skutečně aktuální

2016-07-27 07:21

#44: - Re:  

Vážený anonyme, opírat svůj názor o historika Edwarda Gibbona, který se narodil 8.5.1737 a zemřel 16.1.1794 je vskutku originální. V té době se ještě věřilo, že nás stvořil Bůh, a hojně se diskutovalo o tom, jestli země není placatá, i když mořeplavci už dokázali opak. Ale jestli chcete používat středověké argumenty, budiž vám přáno. Jen doufám, že to příště vezmete ještě komplexněji.

Jinak historikové římské říše to viděli spíše naopak. Ale ani u římských historiků ani u Edwarda Gibbona jsem se nedočetl nic o adopcích nebo internetových diskusích tak, jak se o tom vyjadřuje ta paní poslankyně.

Riko

#46

2016-07-27 08:45

Když homosexuálové před let žádali o registrované partnerství, dušovali se, že jim v žádném případě nejde o adopci, že jim to stačí, jenže s jídlem roste chuť. To, co bylo před pár lety nemyslitelné, je dnes realitou. Tudíž nikdo nezaručí, že pod vlivem stále sílící LGBT lobby budou tito zvrhlíci za pár let žádat adopci dětí ke zneužívání. Byly jste se někdo podívat na takový gay pride nebo do nějakého gay klubu, co tam chodí za individua? Představa, že těmhle by se mohly legálně svěřit do péče děti, mně vážně nahání husí kůži.


Nepřihlášený uživatel

#47 Re:

2016-07-27 09:43

#46: Riko -  

 A oni homosexuálové nemůžou žádat adopci dětí už dávno? Abyste věděl homosexuálové si můžou osvojit dítě jako jednotlivci. Dříve akorát nesměli žít v registrovaném partnerství, po nálezu ÚS jim ale už ani to nebrání v tom stát se osvojitelem. Tady se řeší pouze to, aby rodičovská práva k dítěti fakticky vychovávaném dvěma muži/dvěma ženami mohli mít oba, a ne jenom jeden. 

Dan Mach

#48 Re:

2016-07-27 12:03

#46: Riko -  

Mým amatérským odhadem je mezi homosexuály stejné množství zvrhlíků jako mezi většinovou populací. Jestli si podle vás homosexuálové chtějí adoptovat děti kvůli nějakým zvrhlým hrátkám, tak asi vycházíte z toho, že normální rodiče si děti adoptují ze stejného důvodu. Já ten názor ale nemám. V řadě zemí včetně katolického Španělska si homosexuální páry mohou děti adoptovat, a nečetl jsem o nějakém hromadném zneužívání. Případy jako Kampuschová přece nemají na svědomí homosexuální páry, naopak šlo o tzv. slušné sousedy. Pokud si dvě lesbičky společně adoptují dítě, nic proti tomu nemám. Pro každé dítě je lepší, když bude mít dvě matky než žádnou.

Kontramach

#49 Re: Re:

2016-07-29 22:08

#48: Dan Mach - Re:  

 Mýlíte se, pane Machu.

Statistiky hovoří o výrazně větší promiskuitě homosexuálů. Rovněž jsou i majoritními přenašeči jistého viru. Jistě si to v odborné literatuře dohledáte a nebudete, jste-li charakter, mystifikovat veřejnost.


Nepřihlášený uživatel

#50

2016-07-31 20:16

Plně souhlasím s názorem paní Nytrové a nejsem zdaleka sám. Pokusy o její odstranění jsou nehorázné a neslučitelné s demokracií. I když na tu se v téhle zemi pouze hraje, lež a nenávist dávno triumfovala nad pravdou a láskou, jíž se nyní pouze zaštiťuje v dosahování svých nekalých cílů.