Petice za odstoupení Pavlíny Nytrové z postu poslankyně


Nepřihlášený uživatel

/ #38 Pět etap k zavedení absolutní nadvlády homosexualistických ideologů a aktivistů ve státě

2016-07-24 21:22

Strategie a taktika pěti etap homosexualistických ideologů a aktivistů na cestě k nastolení nadvlády homosexualitické ideologie ve státě.

Je k dispozici moc zajímavý dokument Arkadije Mamontova o svinstvu jménem LGBTI. Průřez od počátků - kde "to" vzniklo". Zajímavá návštěva na americké klinice, kde si homosexuální "páry" mohou tzv. "objednat" děti. Neméně zajímavé zjištění autorů, že homosexuálové muži si vybírají za "potomka" chlapce a ženy lesby děvče. A navíc jeden bezbožný protestantský pastor, co tzv. “oddává” homosexuální páry a který si svévolně vykládá Bibli po svém.

Homosexualistická ideologie jako součást tzv. projektu “na výměnu kulturních tradic a hodnot společnosti”.

Pět etap na cestě k zavedení absolutní nadvlády homosexualistických ideologů a aktivistů ve společnosti a ve státě:

1) První etapa je etapa prosazení tzv. “tolerance” k homosexuálům = heslo: "nechejte homosexuály žít po jejich způsobu života"

2) Druhá etapa je etapa tzv. “rovnoprávnosti” s homosexuály = heslo: "přijměte homosexuály mezi sebe, vždyť jsou to lidé jako vy, mají svá práva"

3) Třetí etapa znamená již vyzvednutí údajné výjimečnosti homosexuálů = heslo: "homosexuálové jsou výjimečný, nedotknutelný druh se svébytnou kulturou, jejich práva musí být chráněna zvláštními zákony"

4) Čtvrtá etapa znamení již vynucenou účast celé společnosti na životě homosexuálů = heslo: "celá společnost musí nejen respektovat dogmata homosexualistické ideologie, ale musí ji vnitřně přijmout za svou a aktivně podílet se na ní"

5) Vše nakonec vyvrcholí závěrečnou pátou etapou, kterou je již etapa nadvlády homofašismu nad celou společností a státem, etapou homofašistické perzekuce a homofašistického trestání celé společnosti = heslo: "kdo jakkoliv nebo v čemkoliv nesouhlasí s homosexualistickou ideologií nebo má cokoliv proti homosexuálům, musí být velice přísně potrestán"

No...sami podle tohoto modelu zjistěte, kde se nacházíme nyní my, v naší společnosti. V USA už jsou na konci - na pětce...A bohužel ne jen v USA, ale homofašistická diktatura vládne i v Kanadě, ve Velké Británii, Francii, Holandsku, ve skandinávských státech atd.