Založení strany

Kontaktujte autora petice

Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno Založení strany


Nepřihlášený uživatel

#126 Re:jak tento narod zmenit k lepsimu ......

2011-11-05 00:19

#125: Aleš Žižlavský - Re: Re: nová strana(nordline) 

Opravdu se ptate jak tento narod zmenit k lepsimu? To se u nas nenosi. To by jste musel vystehovat vetsinu Cechu. Vzycky v historii, kdyz se nasel nekdo kdo chtel neco menit k lepsimu byl kamenovan - popraven nebo vyhnan. Pocinaje Komenskym a Batou konce. Zavist a nenavist jsou hlavnimy rysy tohoto naroda a byvaly rezim k tomu jeste zlegalizoval zlodejny a podvody. Zde se ridi politika starym rcenim ja na brachu - bracha na me. At za nacistu nebo komunistu, nasi vladci to meli vzdy tak lehke. Nemuseli se ani prilis namahat, protoze to byli Cesi, kdo donasel a udaval sve sousedy a policii zbyvalo si pro tyto nespolehlive jen prijet uprostred noci a odvest je. Neradi si to priznavame, ale kdo se trochu zajima a zjisti si podrobnosti musi uznat, ze je to smutna pravda.  Zatimco Nemci nebo Rusove nakupuji, za potlesku uredniku, za bachsis cela uzemi nasi republiky, typicky Cech sedi u piva a statecne vykrikuje, ze by se vlada mela zvyhazet nebo dat vsem po hube a ze to takle uz dal nejde, ze jednou prijde den, nebo ze se na kazdou swini vari voda a tim cele narodni hnuti konci. Dejte Cechovi pivo a burta za 2 kacky a bude sem zvat treba Martany. S takovym materialem chcete neco menit nebo zakladat novou stranu? Nema se cenu rozepisovat, ale chcete-li ziskat hodne clenu pro svoji stranu, zapomente na vznesene cile nebo na zmeny- dejte jim toho burta a pivo zadara a pujdou za vami jak ovce za beranem, jako jiz tolikrat v minulosti.  

Aleš Žižlavský
Autor této petice

#127 Re: Re:jak tento narod zmenit k lepsimu ......

2011-11-07 07:21

#126: - Re:jak tento narod zmenit k lepsimu ...... Nezbývá mi jen ,vám dát zapravdu.Je v tom jediný,problém.nemám na toho buřta pro každého Čecha.         Tak co s tím?    Celá moje práce je vlastně vymyslet,jak to změnit.  Proto nás vlastně začíná pár a jak to dopadne,nikdo neví.Ale násilím,jak to udělali komunisti po váce to asi nepůjde. Takže to musíme skusit jednoduchostí tak,aby tomu každý rozuměl.Pokud národ porozumí tomu,o čem se mluví,pak můžeme očekávat změnu.To je náš základní bod,kterého se chceme držet .

 


Nepřihlášený uživatel

#128

2012-01-06 16:57

Jsem ráda že jsem mohla hlasovat,jsem pro vše dobré
Kamil

#129

2012-01-11 08:08

Je zajímavé kolik příspěvků bylo smazáno autorem petice. Tato strana asi bude mít jenom jeden správný názor tak jak to byko KSČ či v současné trjkoalici. Ti také vědí co je jedině správné.
Pravda občas vítězí.

#130 Re:

2012-01-29 21:43

#58: -  

 Jak dlouho ze sebe ještě necháme dělat žebráky a chudáky?

pavelh

#131 Re: Re: Re:jak tento narod zmenit k lepsimu ......

2012-02-12 18:54

#127: Aleš Žižlavský - Re: Re:jak tento narod zmenit k lepsimu ......

Aleši, náhodou jsem narazil na tyto stránky a na petici za založení strany. Určitě se budeme znát, protože též dělám do letadel (modely).

Je výborné, co děláš, ale možná to nevíš, něco takového je již dávno vymyšleno....a to do detailu. Nevím, jaké máš ambice a zda musíš být předsedou strany, nebo zda se chceš věnovat něčemu, co je již velmi pěkně rozpracované  týmově.

Asi bych navrhl, aby jsi se mrknul i se svými "spolustraníky" na www.ekonomickareforma.cz/pdf/reforma.pdf   kde je zmiňovaný návrh přestavby celého systému - jinak, než změnou systému, to zajisté nepůjde, že?


Nepřihlášený uživatel

#132 Re: založit novou stranu nestačí ...

2012-04-26 23:06


Nepřihlášený uživatel

#133

2012-07-17 17:33

Podepisuji se a doufám že to pomuže sesadit tuto skorumpovanou vládu.
Danča

#134

2013-02-07 22:38

#50: - Nová strana

Pánové, tak tady sleduji psanou debatu. Velice zajímavé! Obávám se, že tento postup by nebyl přijat příznivě lidmi, Myslím, že nikdo z nás nechce armádu v ulicích, i když by to bylo "asi" účinné. Jenže výměnou lidí ve vládě se nic nezmění. Přijdou noví a začne to nanovo! Zase se bude krást. Já bych nechala strany jak jsou. Odtajnit finance bych opravdu nechala. Když vznikne nová strana, lidé ji moc nevěří, dostanou se tam přeběhlíci a nic nevyplave na povrch hned. Koukněte se na nové strany! Já si myslím, že by bylo lépe vstoupit do těchto existujících stran a tam bojovat. Hlavně by to chtělo posílit kontroly nad kontroly. Pořád by to bylo méně, než co tu utíká. A když něco objeví, tak provize. Za komančů se ztrácely nepatrné věci, zanedbatelné, peníze ne, a když ano, tak šel z funkce nebo šel sedět. Ono všechno nebylo za nich špatné. Za špatnou práci by jim to mělo být strženo z platu a když na to nestačí, tak od válu! Komouši to uměli ohlídat! Nechci je nazpět! I já jsem byla jimi postižena, nedostala jsem se na střední školu, ale dnes jsem potrestaná víc než jimi. Jen tu chci sdělit, že něco dělali dobře. Demokracie je hezký systém, ale myslím si, že je také nespravedlivý, ale lepší nemáme. Tady totiš není nikdo, kdo by chtěl aby tato země prosperovala a vzkvétala. Všude jde jen o prachy, za to předešlé se všichni schovávají, ale pak je to jen moc a peníze, není tam nikdo, kdo by byl tak slušný a sám odešel,třeba s tím, že si to nevezme na svědomí, aby tuto zemi - lid poškodil, všichni se tam drží. Ať si každý říká co chce, ale Havel to začal, " PRAVDA - LÁSKA"-NE, majetek a moc! Přeji Vám štěstí a hlas Vám dám, co kdyby.... Kdyby jste potřeboval blázna, který to myslí s tímto státem dobře, tak se mi ozvěte!


Nepřihlášený uživatel

#135

2013-02-07 23:08

28:1, že Žižlavský nezaloží ani občanské sdružení, natož potom politickou stranu...